سلام دوستان.من وقتی وارد بازی میشم هیچ هاستی پیدا نمیکنه که join کنم.من حدودا 1 سالی میشه که بازی نکردم و الان pach 1.24 نصب کردم .به نظر شما مشکل از چیه.....؟![]()
سلام دوستان.من وقتی وارد بازی میشم هیچ هاستی پیدا نمیکنه که join کنم.من حدودا 1 سالی میشه که بازی نکردم و الان pach 1.24 نصب کردم .به نظر شما مشکل از چیه.....؟![]()
خیلی راحت !!
خودم حساب خارجی کش یو دارم !!
اگه خواستی من در خدمتم !
5 تومان !
قیمت بیرون رو خبر ندارم !!!
ولی به خود من تقریبا همون 5 تومن میوفته !!
شما با برنامه ی Garena وارد میشید دیگه ؟؟
تو روم های ایران بیشتر 1.24B بازی می کنن !
ممنون. مشکل دقیقا از pach بود. 1.24B نصب کردم درست شد.![]()
یعنی ایرانی ها هم روم دارن تو GARENA.....
من که هر رومی دیدم یا فیلیپین بود یا اروپا یا امریکا....
یه بار هم نتونستم بازی کنم...هر چی بهشون میگم بیاین بازی نمیفهمن...
البته 1.24 D داشتم......
بله !
International !!!
Iran Dota Room
حالا دوستان USER NAME هاشون را بگن دو تا تیم از بچه های همین تاپیک تشکیل بدیم و با هم بازی کنیم ...4به 4 شد یا 5 به 5 شد یا 6به 6 یا ...
دوستان مایل به بازی هستن؟؟؟البته من که زیاد قوی نیستم حالا دیگه با قوی ها بازی میکنیم شاید بازیمون بهتر شد....
یوزر من:AMIN016
برای AXE:
Eye Of Skadi
Assual Crysstasis
Heart Of Tarasque
Hood Of Defence
Vanguard
Radience
جای Eye Od Skadi می تونید پاچوبی ببندید.
100% تضمینی
دوستان سلام..دیشب خواستم یه 6.66b بازی کنم تو garena ....یارو بازی را ساخت من هم این مپ را در سیستمم داشتم...اما تصویر مپ نمیومد منم که تازه اولین بازیم هم تو گارنا نکردم نمیدونستم مپ را نشناخته ..اخر بهم گفتن که مپ را نداری ...فکر کنم اگر مپ را نداشته باشی یه شماره سمت چپ شروع به شمارش میکنه....
بعدش من مپ 6.66b را اجرا کردم دیدم سالمه.....
مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان یه کمکی بکنید...هر کسی هر مپی میسازه من تو سرورش میرم اما مپ را نمیشناسه با این که من همون مپ را دارم و بازی میکنم...!
کسی میدونه مشکل از کجاست...؟
شما برید از سایت :
مپ های خودتون رو دانلود کنید !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)