تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 649 از 827 اولاول ... 149549599639645646647648649650651652653659699749 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,481 به 6,490 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

" رومان آبراموويچ " ميلياردر روس ، به اميد احياي تيم ملي روسيه همچون باشگاه چلسي ، دست كم ‪ ۴۰‬ميليون دلار ديگر صرف سرمايه‌گذاري در اين تيم خواهد كرد .

به گزارش خبرگزاري رويترز از مسكو، بنياد آكادمي فوتبال ملي آبراموويچ حدود ‪ ۳۰‬تا چهل ميليون دلار صرف احداث يك محل تمرين جديد براي روسيه تا سال ‪ ۲۰۰۸‬كرده و همچنين براي ساخت يك ورزشگاه جديد پول تزريق خواهد كرد.

اين مبلغ بخش تازه‌اي از طرح بلندپروازانه ثروتمندترين مرد كشور براي خارج كردن فوتبال روسيه از ركودي خواهد بود كه از زمان سقوط اتحاد شوروي دچار آن شده است .

وي پيش از اين بخشي از تامين مالي" گاس هيدينگ " را بابت پرداخت حقوق وي متقبل شد و ميليونها دلار نيز صرف زسكا مسكو كرده است كه سال گذشته به نخستين باشگاه روسيه تبديل شد كه پس از فتح جام يوفا يك جام اروپا را تصاحب كرد .

بنياد آبراموويچ كه حامي مالي طرحهاي ورزشي در سراسر روسيه است، براي ساخت يك ورزشگاه ملي جديد در مسكو كه اجراي آن ‪ ۳۰۰‬ميليون دلار هزينه دارد ، پول صرف خواهد كرد .

آبراموويچ در سال ‪ ۲۰۰۳‬باشگاه چلسي را به قيمت ‪ ۶۰‬ميليون پوند ( ‪۱۱۸‬ ميليون دلار ) خريد . چلسي ظاهرا به كمك منابع مالي نامحدود وي توانست از زمان ورود وي به باشگاه صاحب دو عنوان قهرماني ليگ برتر شود .

مدیر انجمن هنرهفتم Mahdi Hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض ليگ برتر فوتبال عراق و دغدغه‌هاي پا برجا

در اقدامي كم سابقه براي دومين بار ، فدراسيون فوتبال عراق تاريخ شروع ليگ برتر فوتبال باشگاههاي اين كشور را به تاخير انداخت.

درحالي كه قرار بود ليگ برتر باشگاههاي عراق امروز( پنجشنبه) آغازشود امافدراسيون مذكور، هفته‌جاري ليگ برتر باشگاههاي عراق را يك هفته ديگر به تاخير انداخت.

براساس اعلام فدراسيون فوتبال عراق، ليگ برترباشگاههاي اين كشور پنجشنبه آينده ‪۳۰‬آذرماه آغاز مي‌شود.

تصميم به تاخير انداختن ليگ برتر باشگاههاي عراق درپي قتل يكي از اعضاي برجسته فدراسيون فوتبال عراق اتخاذ شد.

افراد ناشناس حدود ‪۱۰‬روز قبل "هديب مجهول" عضو فدراسيون و رييس باشگاه "الطلبه" از تيمهاي برتر پايتختي عراق را در بغداد ربوده وسه روز بعد جسد بي جان وي در نقطه ديگري از بغداد يافت شد.

قتل هديب مجهول كه نوعي پيام تهديد آميز براي ليگ برتر باشگاه‌هاي عراق به شمار مي‌رفت و باعث شد فدراسيون مركزي فوتبال عراق تا بهبود فضاي امنيتي كشور، ليگ برتر را يك هفته ديگر به تاخير اندازد.

مشكلات مالي كه همچنان باشگاههاي عراقي از آن رنج مي‌برند نيزبهانه ديگري براي توجيه تاخير انداختن ليگ برتر باشگاههاي عراق بود كه بااستقبال برخي تيمها از جمله "الطلبه" مواجه شد.

اينك مساله زمان شروع ليگ برتر باشگاه‌هاي عراق يا به تاخير افتادن مجدد آن و حتي لغو ليگ در سالجاري به يكي از دغدغه‌هاي جدي مسوولان فدراسيون مركزي فوتبال عراق تبديل شده است.

مشكلات مالي باشگاه‌ها و شرايط نابسامان امنيتي و بيم از نقل و انتقالات تيمها ، همچنان بزرگترين چالشها پيش روي ليگ برتر باشگاه‌هاي عراق است كه آينده فوتبال را در اين كشور در معرض تهديد قرار داده است.

اما فدراسيون فوتبال عراق مصمم است با سازگار كردن خود با شرايط كنوني ، ليگ برتر را تحت هر شرايطي برگزار كند.

اين فدراسيون براي مقابله با دو چالش مشكلات مالي باشگاه‌ها و ناامنيهاي كشور در اقدامي ابتكاري نظام ليگ برتر را از "دوره‌اي" به نظام "گروه‌بندي" تغيير داد.

فدراسيون فوتبال عراق با كاهش تيم‌هاي ليگ برتر از ‪۲۸‬تيم به ‪۲۴‬تيم، تيمهاي شركت‌كننده را در سه مجموعه هشت تيمي شامل گروه استانهاي جنوبي، شمالي و بغداد تقسيم بندي كرد.

اين فدراسيون اينك با توجه به شرايط نسبتا امن در شهرهاي جنوب و شمال عراق تصميم گرفته‌است كه اين دو گروه مزبور، بازي‌هاي خود را در موعد مقرر (سي ام آذرماه) آغاز كنند.

گروه جنوب از تيمهاي "الطلبه"، "ميسان"، "شطره"، "نجف"، "ميناء"، كربلا، "نفت جنوب" و"فرات" تشكيل شده وگروه شمال حاوي تيمهاي "الشرطه"، "اربيل"، "دهوك"، "موصل"، "سامرا"، "كركوك"، "سليمانيه" و "سيروان" است.

عضو فدراسيون فوتبال مركزي عراق به خبرنگاران در بغداد گفت كه رقابتهاي گروه بغداد متشكل از تيم‌هاي "الزوراء" ، "الجويه" ، "الجيش" ، "نفت" ، "الصناعه"، "العداله" ، "الكهرباء" و "الرمادي" (كه جايگزين تيم الدياله" شده است) تا اطلاع ثانوي به تاخير مي‌افتد.

"طارق احمد" افزود: پيشنهاد شده است كه رقابت‌هاي گروه بغداد در يكي از استانهاي امن همجوار برگزار شود.

وي اضافه كرد كه تاكنون كربلا بارزترين استاني است كه براي ميزباني رقابتهاي گروه بغداد مطرح شده است.

از طرفي تيم "الطلبه" كه جزو تيمهاي پايتخت است و در مجموعه جنوب قرار گرفته همچنان از مشكلات مالي رنج مي‌برد و بارها از تاخير شروع ليگ حمايت كرده است.

قتل رييس باشگاه الطلبه(هديب مجهول) بيش ازپيش مشكلات اين تيم را افزايش داده است.

تيم الطلبه هم‌اكنون به دليل مشكلات مالي از پرداخت حقوق بازيكنان ناتوان شده و ناچار حقوق آنها را به صورت اقساط پرداخت مي‌كند.

عضو فدراسيون فوتبال عراق گفته‌است كه در حال بررسي پيشنهادي براي قرار دادن تيم الطلبه در مجموعه بغداد هستند.

"طارق احمد" افزود: اين اقدام به منظور كاستن از نقل و انتقال اين تيم به استان‌هاي جنوبي و به منظور حفظ جان اعضاي تيم با توجه به مخاطرات بين راه و همچنين كاهش بار مالي الطلبه انجام مي‌گيرد.

وي اضافه كرده است كه احتمالا تيم "الشرطه" كه از تيمهاي پايتخت به شمار مي رود و در گروه استانهاي شمالي قرار گرفته به همين منظور در گروه بغداد گنجانده شود.

باوجود تاكيدهاي فدراسيون فوتبال عراق براي برگزاري ليگ برتر اين همچنان نگرانيهااز وقوع حادثه‌اي ناگوار درجريان رقابتهاي باشگاههاي برتر همه دست اندركاران ورزش عراق را نگران كرده است.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض سيزده هزار هوادار فوتبال در قطر از تماشاي مسابقه فينال محروم شدند

صميم سازماندهندگان بازيهاي آسيايي دوحه براي تغيير محل مسابقه فينال فوتبال مردان در روز جمعه ، سيزده هزار هوادار را از بخت تماشاي ديدار تيم ملي فوتبال قطر ميزبان مسابقه با عراق محروم خواهد كرد .

به گزارش خبرگزاري رويترز از دوحه ، هرچند كه پس از پيروزي تيم ملي فوتبال قطر بر ايران ، هزاران قطري به خيابانها ريختند تا رسيدن به فينال را جشن بگيرند ولي سازماندهندگان محل ديدار نهايي براي كسب مدال طلا را از يك ورزشگاه ‪۲۵‬هزاري نفري به ورزشگاهي كه ظرفيت آن تقريبا نصف ورزشگاه قبلي است تغيير داده‌اند .

ورزشگاه اصلي الغرافه با گنجايش ‪۲۵‬هزار نفر در ده كيلومتري شمال غربي دوحه قرار دارد و يكي از جديدترين و بزرگترين ورزشگاهها در قطر است ولي اسم آن دو روز قبل از ديدار فينال به عنوان محل اين ديدار خط خورده است .

در عوض ، سازماندهندگان اين ديدار طلايي را در ورزشگاه دوازده هزار نفره السد برگزار خواهند كرد .

" احمد عبدالله الخليفي " سخنگوي بازيها به خبرنگاران گفت:" ورزشگاه ( السد ) يكي از زيباترين ورزشگاهها در دوحه بوده و جو مطلوبي براي تماشاگران ايجاد خواهد كرد ."
    قطر در مرحله نيمه نهايي ايران در ورزشگاه كوچكتر السد مغلوب كرد.

الخليفي با اشاره به اينكه " براي قطر اين زمين خوش يمن است " اضافه كرد كه اين تغيير به دليل محل ورزشگاه نيز صورت گرفته است .

ورزشگاه السد در نزديكي مركز شهر قرار دارد .

سازماندهندگان گفتند كه گنجايش كم اين ورزشكاه مشكلي بوجود نخواهد آورد و هنوز بليت در معرض فروش قرار دارد .

الخليفي اظهار داشت :"اگر به اينترنت رجوع كنيد مي‌توانيد بليت بخريد هنوز در بازار بليت وجود دارد و تقاضاي زيادي نيز براي خريد آن هست ." وي افزود :" تماشاگران مي‌توانند بروند و از باجه‌ها يا از طريق اينترنت بليت بخرند ."
    اما پايگاه اينترنتي بازيهاي آسيايي نشان مي‌دهد كه بليت ديدار طلايي فوتبال " فعلا در دسترس " نيست .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض ملي پوش اوكرايني معترض باير لوركوزن باشگاه خود را ترك خواهد كرد

" آندري ورونين " مهاجم ملي پوش اوكرايني تيم فوتبال باير لوركوزن آلمان مي‌گويد كه وي پس از تنزل يافتن در حد نيمكت نشيني قصد دارد در ماه ژانويه اين باشگاه بوندسليگا را ترك كند .

به گزارش خبرگزاري فرانسه از لوركوزن، ورونين در شماره روز پنجشنبه روزنامه آلماني بيلد گفت: " هيچكس در باير با من صحبت نكرده و من هيچ اطلاعي در مورد برنامه سرمربي يا خود باشگاه براي من ندارم ."
    وي افزود :" من نمي‌خواهم در تابستان در مورد آينده ام تصميم بگيرم و قصد دارم اين باشگاه را ترك كنم ."
    ورونين اظهار داشت :" من از اين بابت كه باوجودگلزني و گل‌سازي در بوندسليگا و جام يوفا از تيم كنار گذاشته شده ام دلخور و ناراحت هستم." ورونين ‪۲۷‬ساله پس از انقضاي قراردادش در پايان فصل جاري ، از قيد تعهد خود آزاد خواهد شد .

وي پيش از اين با سلتيك يك باشگاه بزرگ اسكاتلند ارتباط داده شده‌است.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض سرمربي تيم ملي فوتبال كويت بركنار شد

" ميهايي استويچيتا" سرمربي تيم ملي فوتبال كويت پس از ناكامي تيمش در رسيدن به مسابقات نهايي جام ملتهاي آسيا ‪،۲۰۰۷‬از كار بر كنار شد.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از دوحه، كنفدراسيون فوتبال آسيا روي پايگاه اينترنتي خود گزارش داد كه اين سرمربي ‪۵۱‬ساله رومانيايي جاي خود را به " فوزي ابراهيم " داده و وي رهبري اين تيم را براي حضور در مسابقات جام خليج فارس كه در ماه ژانويه در امارات متحده عربي برگزار خواهد شد، به عهده خواهد گرفت.

استويچيتا در ماه مه ‪۲۰۰۵‬پيش از ديدار تعيين‌كننده كويت با ازبكستان كه آخرين ديدار دور دوم راهيابي به جام جهاني بود به اين سمت منصوب شد.

با وجود تحمل شكست از ازبكها، فدراسيون فوتبال كويت اعتماد خود را به استويچيتا حفظ كرد. اما در پي شكست دو بر يك كويت از بحرين در آخرين ديدار مرحله گروهي جام ملتهاي آسيا كاسه صبر كويتي‌ها لبريز شد.

بحرين و استراليا موفق شدند از گروه چهار به مسابقات نهايي جام ملتهاي آسيا راه يافتند.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض باشگاه بايرن مونيخ درخواست "هارگريوز" را براي ترك اين باشگاه رد كرد

باشگاه بايرن مونيخ اعلام كرد: زيربار درخواستهاي مكرر" اوئن هارگريوز" هافبك تيم ملي انگليس مبني بر ترك اين تيم و پيوستن به منچستر يونايتد نخواهد رفت.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از مونيخ ، هارگريوز ‪۲۵‬ساله روز چهارشنبه در روزنامه تايمز لندن خواستار كسب اجازه از بايرن براي عزيمت به ورزشگاه اولد ترافورد شد تا بتواند نزد خانواده‌اش باشد كه در شهر بولتون زندگي مي‌كنند.

با اين حال ، بايرن كه پيشتر موضع محكمي در قبال اين مسئله اتخاذ كرده بود دچار تزلزل نشد.

"اولي هوينس" مدير باشگاه بايرن روز پنجشنبه در مجله كيكر كه هر دو هفته يك بار منتشر مي‌شود گفت: موضع ما همان است كه بود، در تعطيلات زمستاني هيچ چيز تغيير نخواهد كرد.

تيم منچستر يونايتد چندي پيش در فصل جاري كوشيد با هارگريوز قرار داد امضا كند، ولي باشگاه بايرن ضمن رد اين رويكرد منچستر خاطرنشان كرد كه اين هافبك اخيرا قرارداد خود را با بايرن تا ژوئن ‪۲۰۱۰‬تمديد كرده است .

هارگريوز از تاريخ شانزدهم سپتامبر به دليل شكستگي پاي خود در ديدار با "آرمينيا بيله فلد" براي بايرن بازي نكرده است.

تيم بايرن در اين ديدار دو بر يك مغلوب آرمينيا بيله فلد شد.

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

تبعيد "شوچنكو" به نيمكت ذخيره‌ها

--------------------------------------------------------------------------------

بازي درخشان آرين روبن مقابل آرسنال و سرعت و تحركي كه اين مهاجم هلندي پس از ورودش به زمين به چلسي داد موقعيت آندري شوچنكو را به شدت تهديد كرده است و اين احتمال وجود دارد مهاجم اوكرايني كه در ابتداي فصل با سر و صداي بسيار زياد به چلسي منتقل شد از اين پس و در اكثر ديدارها به روي نيمكت ذخيره‌ها تبعيد شود.
    به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا، شوچنكو رسماً اعلام كرده است كه شرايط بسيار بدي دارد و نمايش نا اميد كننده بود برابر آرسنال بار ديگر اين حقيقت را اثبات كرد.
    روزنامه اينديپندنت در يك گزارش تحليلي به وضعيت شوا پرداخت و فاش ساخت مورينيو كه تا به حال از شوچنكو حمايت كرده بود براي رسيدن او به شرايط ايده‌ال بيش از اين صبر نمي‌كند.
    هفته قبل شايعه بازگشت شوچنكو به ميلان مطرح شد كه اين بازيكن شخصاً اين خبر را تكذيب كرد. اكنون گزينه ديگر حضور قرضي در ميلان و تا انتهاي فصل است. هر چند در اين شرايط شوچنكو نمي‌تواند در ليگ قهرمانان اروپا براي ميلان بازي كند، اما در سري A مي‌تواند مشكلات گلزني اين تيم را حل كند. روسونري‌ هم اكنون در رتبه پانزدهم جدول سري A است و از هفت بازي قبلي خود تنها يك بار پيروز شده است. شوا در طول دوران حضورش در ميلان در 296 بازي 173 بار گلزني كرد و برلوسكني به شدت خواهان بازگشت او است هر چند مسوولان چلسي تاكنون هيچ موضع‌گيري نسبت به اين خبر نداشته‌اند.

انتهاي خبر // ایپنا - وب سایت خبرگزاری ورزش ایران//www.ipna.ir

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

"ترزه‌گه" فوريه تصميم مي‌گيرد

--------------------------------------------------------------------------------

داويد ترزه‌گه انگيزه اي براي بازي در سري B ندارد و اعلام كرده براي فصل آينده تنها در صورتي قراردادش را با يوونتوس تمديد مي‌كند كه اين تيم پنانسيل فتح سري A را داشته باشد.
    به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا، ترزه‌گه كه پس از پشت سر گذاشتن چند هفته مصدوميت از جمعه و در ديدار مقابل چزنا مي‌تواند تيمش را همراهي كند در خصوص وضعيتش گفت: "نسبت به قبل بسيار بهتر هستم. از سه شنبه تمريناتم را با ساير بازيكنان شروع كردم و هيچ مشكلي ندارم.
    تصميم با دشام است كه جمعه بازي كنم يا خير؟ طبيعي است من هم مثل ساير بازيكنان اصلاً از بازي در رقابت هاي سري B راضي نيستم. سطح رقابت ها بسيار پايين است. با اين وجود با اتفاقاتي كه رخ داد هيچ چاره‌اي جز تجربه حضور در اين بازي ها را نداشتيم.
    هم اكنون براي صعود شرايط بسيار خوبي داريم. در ماه فوريه پدر و مدير برنامه‌هايم به ايتاليا خواهند آمد تا با مسوولان يوونتوس شرايط را بررسي كنيم، اما قبل از آن بايد بدانيم باشگاه براي فصل آينده چه برنامه‌هايي خواهد داشت.
    براي سري A به چند خريد بزرگ احتياج داريم. امسال هفت يا هشت بازيكني كه حضورشان مهم بود به همراه مربي از تيم خارج شدند و براي رسيدن به بالاترين سطح بايد جاي خالي آنها را پر كنيم.
    اکنون هفت سال است كه در يوونتوس حضور دارم و در اين مدت چهار بار اسكودتو را فتح كرده ام. بنابراين طبيعي است كه از اين وضعيت راضي نباشم."

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

كسب مقام سومي هم ارزشمند است
    مصطفوي:بعد از بازي با كره حرف مي‌زنم

با توجه به اينكه تيم ملي در حال حاضر نياز به آرامش دارم ترجيح مي‌دهم پس از بازي حساس با كره صحبت كنم.
    داريوش مصطفوي دبير فدراسيون فوتبال در گفتگو با خبرنگار اعزامي خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ ضمن بيان مطلب فوق افزود: بچه‌ها زحمت خودشان را كشيدند ولي در هر حال مقام سومي آسيا هم براي ما ارزشمند و با توجه به اهميت بازي ايران و كره تمايل دارم پس از مسابقه فوق صحبت كنم تا جو تيم آرام بماند.

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ه مشکلات ما ترتيب اثر ندادند
    سيموئز: بهانه نمي آورم

در ابتدا به تيم قطر به خاطر بازي زيبايشان تبريک مي گويم بايد قبول کنيم که اين تيم به مراتب بهتر از ما بازي کرد ،‌آنها فوتبال جوانمردانه اي را به نمايش گذاشتند. من اين شکست را برعهده مي گيرم.

رنه سيموئز سرمربي تيم اميد فوتبال در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ گفت: متاسفانه تيم ما نتوانست آن هماهنگي لازم را در اين بازي به دست بياورد و در کل 90 دقيقه نفرات نتوانستند خود را در زمين مسابقه پيدا کنند، اما در مقابل بازيكنان قطر به خوبي دستورات مربيان خود را پياده کردند. البته اين ناکامي تيم ايران متعلق به من است و آن را قبول مي کنم.

وي در ادامه خاطرنشان کرد: از نظر کارشناسان تيم ايران در سه بازي آخر بسيار شانس آورد مخصوصا در مقابل چين ما بايد حذف مي شديم اما اين طور نشد البته مي توانستم براي پاسخگويي بهانه هاي بسياري بياورم و حتي بسياري از دلايل را مطرح کنم حتي قبل از شروع رقابتها يک سري مسائل را مطرح کردم که ديگر علاقه اي به مطرح کردن مجدد آن ندارم.

سيموئز تاکيد کرد: قبول دارم که در اين بازي به هيچ وجه خوب بازي نکرديم و تيم قطر هم از اين موقعيت نهايت استفاده را کرد. تيم ايران با اين استعدادهاي فراوان نبايد به اين نتيجه مي رسيد و اين موضوع را قبول دارم براي همين مسووليت کامل شکست در مقابل قطر را قبول مي کنم و در اين مورد هيچ توجيهي نمي آورم فقط مي گويم که ما خوب بازي نکرديم و نتيجه را هم واگذار کرديم وگرنه قطريها به هيچ وجه در حد و اندازه تيم ما نبودند.

وي ادامه داد: شيث را دقيقا در جاي خودش استفاده کردم و او نيز تمام تلاش خود را انجام داد اما در نيمه دوم بيشتر به عنوان بازيكن يارگير كار مي‌كرد و مسووليت کنترل بازيكن قطري را برعهده داشت البته شيث خوب بازي کرد و از عملکرد او رضايت دارم اما هماهنگي تيمي اجازه نداد تا ما به گل دست پيدا کنيم عاملي که تيم قطر به حد کافي از آن سود مي برد و توانست دو گل هم به ما بزند.

سيموئز افزود: قبل از مسابقات در جلسات قبلي اعلام و دلايل عدم هماهنگي تيمي را نيز عنوان کردم ما تعدادي از بازيکنان را انتخاب کرده بوديم به همراه نداشتيم و اين موضوع خيلي به ما ضربه زد و به طور کل ساختار تيمي ما به هم ريخت و مجبور شديم که ساختار تيم را مجددا تشکيل دهيم.

البته اين شما هستيد که قضاوت مي کنيد و اين را به شما واگذار مي کنم فکر مي کنم تمامي کارشناسان به مشکلات تيم آشنا بودند و دقيقا مي دانستند که تيم چه وضعيتي دارد.

سيموئز گفت: همه از اينکه شيث در جاي خودش استفاده نکردم انتقاد مي کنند اما او خوب انجام وظيفه کرد در مقابل اردن او در همين پست بازي کرد و گل هم زد چرا آن موقع کسي شکايت نکرد حالا او در مقابل قطر شايد نتوانست خوب بازي کند که خوب يا بد بازي کردن بازيکنان موضوع ديگري است که بايد بررسي شود.

وي افزود: به عقيده من تا قبل از اينکه تيم قطر گل اول را بزند همه چيز به صورت متعادل پيش مي رفت و قطريها هيچ برتري نسبت به ما نداشتند اما بعد از اينکه آنها به گل اول دست پيدا کردند يک سري تفاوتهايي ميان دو تيم ايجاد شد که من بايد آنها را رفع مي کردم اما ما مي توانستيم با همان روند قبل از خوردن گل تيم حريف را مغلوب کنيم باز هم تکرار مي کنم که قصد بهانه آوردن ندارم و مسووليت اين شکست را کاملا قبول دارم.

سيموئز اضافه کرد: قبل از اين بازيها در مورد مشکلات تيم بسيار صحبت کردم که ترتيب اثر داده نشد در مورد بي توجهي مسوولان فدراسيون بارها صحبت کردم و اعلام کردم که رسيدگي کنند اما اتفاقي نيفتاد حتي در مورد تعليق هم حرف زديم و اينکه اين موضوع تا چه حدي روي روحيه تيم تاثير داشته عنوان شد و تعدادي از بازيکنان که به همراه ما به دوحه نيامدند همه اينها دست به دست هم داد تا ما تا اين مرحله جلو برويم ولي اگر کمي جدي‌تر به مسائل نگاه مي شد فکر مي کنم در حال حاضر وضعيت متفاوت بود.

سرمربي تيم اميد فوتبال درخصوص ادعاي سرمربي قطر که ما ايران را در تهران شکست مي دهيم، گفت: اين فکر سرمربي قطر کاملا اشتباه است او احتمالا از استعدادهاي ايران بي خبر است آنها به هيچ وجه توانايي تکرار اين نتيجه را ندارند و نمي توانند با اين گستردگي استعداد حريف ايران باشد و اطمينان دارم اگر با همين تيم در تهران بازي کنند حتما با مشکل روبرو خواهند شد.

سرمربي تيم اميد فوتبال در پايان افزود: تيم ايران با اينکه هيچ بازي تدارکاتي انجام نداد تا اين مرحله خوب بازي کرد ولي شايد در مقابل قطر نتوانستيم بازي هميشگي خود را پياده کنيم و بازيكنان نمي توانستند نفرات هم تيمي را به خوبي پيدا کنند و تمام تيم در زمين مسابقه سردرگم بودند اما اطمينان دارم که اين فوتبال ايران نيست ، ايران از بازيکنان بسيار باهوشي برخورداراست و همچنين استعدادهاي فراواني در اين کشور وجود دارد که اگر شناسايي و خوب آموزش داده شوند هيچ تيمي در مقابل آنها حاشيه امنيت نخواهد داشت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •