تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 649 از 848 اولاول ... 149549599639645646647648649650651652653659699749 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,481 به 6,490 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه malthael's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

کسانی که خطشون 16 مگ رو کامل نمیکشه و مثلا 13-14 مگ رو میکشه میتونن 16 مگ رو بخرن و بعد پشتیبانی رو حداکثر کشش خط سرعت رو ببنده ؟ گیر نمیدن بگن سیستم ما فلانه و نمیشه تغییرش داد ؟ مثلا من به پشتیبانی های وب گفتم خطم رو بزار رو 10 مگ که گفت ما همچین سرعتی رو تو پروفایلمون نداریم ! یا 8 یا 12 یا 16 ! البته الان وضعیت خطم بهتر شده ولی خب به 16 هم نمیرسه .

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

کسانی که خطشون 16 مگ رو کامل نمیکشه و مثلا 13-14 مگ رو میکشه میتونن 16 مگ رو بخرن و بعد پشتیبانی رو حداکثر کشش خط سرعت رو ببنده ؟ گیر نمیدن بگن سیستم ما فلانه و نمیشه تغییرش داد ؟ مثلا من به پشتیبانی های وب گفتم خطم رو بزار رو 10 مگ که گفت ما همچین سرعتی رو تو پروفایلمون نداریم ! یا 8 یا 12 یا 16 ! البته الان وضعیت خطم بهتر شده ولی خب به 16 هم نمیرسه .
    نه گیر نمیدن .
    اما اگه از من میشنوی اگه خطت کشش داشته باشه بازم پارس برات نمیذاره روی سرعت بالاتر
    اگه همین الان های وب داری ده مگ میگیری بیای پارس قشنگ سرعتت رو میکنه 4 و 6

الان علاوه بر مشکل سرعت جالب ترم شده ، هر روز داره راس یک ساعت مشخص قطع میشه ! دو و نیم نیمه شب.
    من از مشهد مرکز فرشچی دارم از پارس آنلاین سرویس میگیرم .
    اصلا راضی نیستم و جابجا میشم ، اگه شد میرم پیشگامان اگه نشدم میرم صبانت ، درسته که صبا خیلی حجم داغونی داره میده اما حداقل خیال آدم میتونه بابت پینگ و سرعت راحت باشه
    به شخصه نظر من اینه که پول رو درست باید خرج کرد ، من پول میدم اما فقط به کیفیت .
    اگه یک سرویس هرچقدرم ارزون باشه اما وضعیت سرعت و پینگش خراب باشه ، حاضر نیستم یک ریال بابتش پول بدم .
    پول حروم کردنه این کار

اگه نباشه جاش خالی می مونه malthael's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

نه گیر نمیدن .
    اما اگه از من میشنوی اگه خطت کشش داشته باشه بازم پارس برات نمیذاره روی سرعت بالاتر
    اگه همین الان های وب داری ده مگ میگیری بیای پارس قشنگ سرعتت رو میکنه 4 و 6

الان علاوه بر مشکل سرعت جالب ترم شده ، هر روز داره راس یک ساعت مشخص قطع میشه ! دو و نیم نیمه شب.
    من از مشهد مرکز فرشچی دارم از پارس آنلاین سرویس میگیرم .
    اصلا راضی نیستم و جابجا میشم ، اگه شد میرم پیشگامان اگه نشدم میرم صبانت ، درسته که صبا خیلی حجم داغونی داره میده اما حداقل خیال آدم میتونه بابت پینگ و سرعت راحت باشه
    به شخصه نظر من اینه که پول رو درست باید خرج کرد ، من پول میدم اما فقط به کیفیت .
    اگه یک سرویس هرچقدرم ارزون باشه اما وضعیت سرعت و پینگش خراب باشه ، حاضر نیستم یک ریال بابتش پول بدم .
    پول حروم کردنه این کار
    من های وب رو یک ماه داشتم پشتیبانیش خوب بود ولی کیفیت شبکه افتضاح . پینگ بالا، پکت لاست و نوسان بالای سرعت . تخلیه کردم اومدم فن آوا که اینم تو مرکز ما به زور 4 مگ رو میده(8مگ خریدم) و محدودیت پهنای باند داره . حالا می خواستم تخلیه کنم بیام پارس . دیگه گزینه دیگه ای هم ندارم البته اگه پیشگامان تو مرکز ما سرویس بده شاید اون رو اول امتحان کردم .

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من های وب رو یک ماه داشتم پشتیبانیش خوب بود ولی کیفیت شبکه افتضاح . پینگ بالا، پکت لاست و نوسان بالای سرعت . تخلیه کردم اومدم فن آوا که اینم تو مرکز ما به زور 4 مگ رو میده(8مگ خریدم) و محدودیت پهنای باند داره . حالا می خواستم تخلیه کنم بیام پارس . دیگه گزینه دیگه ای هم ندارم البته اگه پیشگامان تو مرکز ما سرویس بده شاید اون رو اول امتحان کردم .
    پارس پروفایل گیم برای من نمیبنده ، پینگش بالا رفته ، نوسان هم داره .
    میتونی بیای یک ماه بگیری امتحان کنی ، شاید برات خوب در اومد اما همیشه هروقت نوسان پیش اومده تو شبکشون سراسری بوده .
    سه سال پیش سرویس پارس خوب بود ، رفته رفته داغون شد ، الان با این تعرفه های جدید بطور کلی قابل تحمل نیست برای من .

شاید یکی چهارتا وب سایت باز کنه ، اینستا و تلگرام استفاده کنه ، سرعتش بیاد پایین و وقتش هدر بره متوجه نشه یا براش مهم نباشه راضی باشه .
    اما تو بازی چندتا دونه پینگ بالا پایین بره کل بازی به باد میره ، چه برسه به نوسان صدتایی پینگ .
    دوستان زیاد اشاره کردن بعضی ارتباطات خارجی هم مشکل داره یا سرعتش پایینه یا کلا ارتباطش قطعه !

نواسان پینگ پارس قدیم ها خیلی کم بود و میشد نادیده گرفت ، الان وضعیت خوب نیست .
    این پینگ ها به هیچ درد من نمیخورن :

5. 2 کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اینم وضعیت نوسان پینگ و پاکت لاست روی سرور بسیار بزرگ و قدرتمند LOL در اروپا :

چنین نوسانی یا از همه بدتر پاکت لاست ، یعنی نابودی کامل بازی و عدم امکان بازی از روی isp پارس انلاین.

7. 2 کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ای کاش دیگران بیشتر و زودتر اینجا کامنت می گذاشتند تا من زودتر متوجه بشم که پارس آنلاین داره شیادی می کنه. زنگ زدم و ازشون خواستم که مشکل را حل کنند و در غیر اینصورت اگر برام زیان مالی زیادی هم داشته باشه، قرار دادم رو فسخ کنند و مابه التفاوت رو به من پس بدهند. جالب است بدونید؛ با سوپر کارشناس فنی شون حرف می زدم و بیشتر حرفاش اشتباه و نا مفهوم بود مانند اینکه استریم ویدیو چند گیگابایت حجم داره و چون حجمش زیاد ، فراموش کنید یکسری خزعبل تحویلم دادند و فکر می کنید پس از آن چی شد؟ آبرا گادابرا، همه چیز عادی شد. اینها 5 روز منو سرکار گذاشتند و وقتم رو تلف کردند.پارس آنلاین معمولاً پول بیشتری می گیره و مثلاً کیفیت خوبی نسبت به دیگران ارائه می ده اما دیگه اینطور نیست الان شروع کرده به دزدی کردن اینکه قبلاً چی بود رو فراموش کنید. خلاصه دوستان اینها دارند به هر کاری دست می زنند تا پول بیشتری گیرشون بیاد. حواستون رو جمع کنید.
    دوستان این رو هم اضافه کنم که مهم نیست شما چقدر از نظر علمی و فنی به مفاهیم شبکه و اینترنت آگاه هستید. هر اندازه آگاهانه و کارشناسانه درباره ی مشکلتون بدونید و به اونها توضیح بدبد. اونها ( کارشناسشون ) نمایش اجرا خواهند کرد، لودگی خواهند کرد، متوجه حرفتون نخواهند شد و ایراداتشون رو قبول نخواهند کرد و در پایان ماستمالی انجام خواهد شد. پس حواستون رو جمع کنید.
    از دوستانی که همکاری کردند سپاسگذارم.
    Last edited by shahram83; 21-01-2018 at 12:04.

9. این کاربر از shahram83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

الان که ساعت اداری هستیم سرعت تک کانکشن خارجی بدک نیست !
    ولی دقیقا 4 به بعد یهو میشه 5 مگ!!
    این داد میزنه کرم از خودشونه ...

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ای کاش دیگران بیشتر و زودتر اینجا کامنت می گذاشتند تا من زودتر متوجه بشم که پارس آنلاین داره شیادی می کنه. زنگ زدم و ازشون خواستم که مشکل را حل کنند و در غیر اینصورت اگر برام زیان مالی زیادی هم داشته باشه، قرار دادم رو فسخ کنند و مابه التفاوت رو به من پس بدهند. جالب است بدونید؛ با سوپر کارشناس فنی شون حرف می زدم و بیشتر حرفاش اشتباه و نا مفهوم بود مانند اینکه استریم ویدیو چند گیگابایت حجم داره و چون حجمش زیاد ، فراموش کنید یکسری خزعبل تحویلم دادند و فکر می کنید پس از آن چی شد؟ آبرا گادابرا، همه چیز عادی شد. پارس آنلاین معمولاً پول بیشتری می گیره و مثلاً کیفیت خوبی نسبت به دیگران ارائه می ده اما دیگه اینطور نیست الان شروع کرده به دزدی کردن اینکه قبلاً چی بود رو فراموش کنید. خلاصه دوستان اینها دارند به هر کاری دست می زنند تا پول بیشتری گیرشون بیاد. حواستون رو جمع کنید.
    از دوستانی که همکاری کردند سپاسگذارم.
    البته الان دیگه نمیشه گفت پول بیشتری میگیره ...
    کاش اگه مشکلشون پوله مثل آدم بیان بگن ، همونطور که برای شبانه پول اضافه تری میگیرن .
    ولی خب فک میکنم نیم نگاهی به ادغامشون با شرکت بی کیفیت های وب هم داشته باشیم .

12. این کاربر از essien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان اینجا کسی هست سرویس 4 مگ گرفته باشه ؟ اگه هست از این سایت یه تست تک کانکشن سرور امریکا و هلند بگیره - ممنون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوستان کسی 4 مگ نخریده ؟

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

این چه وضعی میدونستم سرویس 8مگ نمیگرفتم همون4مگ میگرفتم عملن زدن بین الملل اوردن پائین از500تا بالانمیره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •