چیزایی که بنفشونه سری ان تایم بدون تاخیر اعمال میشه
ولی حالا چیزی بخاد بنفع مشتری بشه اینقدر تاخیر میدن که کلا یادشون میره همچین چیزیم بوده
![]()
چیزایی که بنفشونه سری ان تایم بدون تاخیر اعمال میشه
ولی حالا چیزی بخاد بنفع مشتری بشه اینقدر تاخیر میدن که کلا یادشون میره همچین چیزیم بوده
![]()
دوستان یه سوال داشتم.هنوز اگه یه فیلمو از یه سایتی بریزم تو آپلود سنتر شاتل لند بعد دانلودش کنم مثل قبل هنوز از نتم کم نمیشه یا از نتم کم میکنه
فعلا فكر كنم ي ماهي رايگان باشه
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
این دو روزی که آپلود رایگان رو برداشتن ، من روزی 50 مگ اپلود کردم ! واقعا هر چی فکر میکنیم نمیدونم چی آپلود کردم ، دانلود هم نکردم بد بختی ..
من جز مشتریای بودم که قرار داد طولانی مدت داشتم ، آیا واقعا تو قرداد نوشته هر موقع دلشون خواست میتونن بردارن برای قدیمی ها رو هم حتی ؟
Last edited by Bensonw3x; 20-02-2017 at 21:41.
الان از HiWeb با من تماس گرفتن (+982129400000) اوپراتور گفت قراره از امشب همه ی ISP ها طرح های جشنواره ی خودشونو حذف کنن و قراره ترافیک آپلودی واسه ی مشترکین قدیمی و جدید هزینه داشته باشه
گفت اگه میخواین طرح های جشنواره رو بخرین امشب تا قبل از ساعت 24 اقدام کنید
جریان چیه ؟
راست میگن ؟
اسیاتک کن تمام جشنواره هاشو جمع کرده از دیروز البته
سلام دوستان من از های وب اینترنت دارم و میخوام تخلیه کنم چون پینگ بالا هست برای بازی انلاین و از ساعت 6 عصر کلا تلگرام و سایت های خارج از کشور خیلی کند میشه. حالا میخوام بیام شاتل و ماهیانه حدود 40 گیگ دانلود دارم چه سرویسی پیشنهاد میکنید؟
فعلا دست نگه دار دوست عزیز اوضاع همه شرکت ها الان قاطی پاتیه همه سرویس جشنواره ها رو برداشتن .طبق صحبتی که با نماینده شهرمون داشتم میگفت که سیستم های ما بخاطر قیمت گذاری جدید دایما در حال بروز رسانی هستش و جشنواره هم احتمالا تا اردیبهشت نداریم .بذار اوضاع آروم شه بعدش تصمیم بگیر
آرت سه
روزی یک گیگ مصرف کنی اصلا محدود نمیشی
دوستان من بار اول اومدم شاتل با آرت یک و سرویس گیم هم فعال کردم صرفا واسه بازی آنلاین ثبت نام کردم حالا امروز که زنگ زدم واسه سرویس گیم پینگ داخلی 25 میلی شده و خارجی هم 165 حسابی خورد تو ذوقم !!! قبل از فعال کردن هم که پینگ رو 200 بود !!! اخه یعنی چی های وب که داشتم همینجوریش 160 بود. چجوریه که اینجا واسه بعضیا پینگ شده 100. یکی گفته بود بعد از یه روز پایین میاد ایا واقعا همینطوره؟ هرچی هم کانکشن رو قطع وصل میکنم پینگ عوض نمیشه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)