دوستان سیمم رو فورجی کردم.یه سوال بعد این بسته هدیه بسته شبانه نامحدود بزنم میشه از فورجی استفاده کرد؟
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
دوستان سیمم رو فورجی کردم.یه سوال بعد این بسته هدیه بسته شبانه نامحدود بزنم میشه از فورجی استفاده کرد؟
سلام دوستان اینجا کسی دفتر فروش سیم کارت همراه اول که ثبت نام هم خودش انجام بده داره؟ با تشکر
تمامی دفاتر خدماتی و نمایندگی های همراه اول فروش سیم کارت و ثبت نام انجام میدن
یعنی رو همون باند 1800 4.5 و 4G رو برای کل ایران پوشش میده درسته ؟ و با استفاده از این باند میشه شبکه اینترنت رو با توجه به ساپورت گوشی و مودم رو حالت 4.5 یا 4G تنظیم و استفاده کرد . و خبری از تجمیع و افزایش سرعت نیست و فقط اسمش عوض میشه و 4.5G بالای گوشی و در مودم ظاهر میشه .
شما یه زحمت بکش زنگ بزن پشتیبانی همراه اول و راهنمایی بگیر مثل اینکه کسی خبری نداره ....
خیر برای شبانه ها نمیشه همزمان باید بسته یک ماهه الفا پلاس روزانه هم خریداری کنید تا شبکه همیشه رو 4G باشه و بتونید در بسته های شبانه هم استفاده کنید .
روی فرکانس 1800 با استفاده از تکنولوژی MIMO سرعت 4G رو افزایش میده و بنام 4.5G معرفی می کنه ولی خبری از 4G+ یعنی تجمیع فرکانس های 1800 و 2600 نخواهد بود.
نمیشه بسته آلفا پلاس یک روزه زد و بسته شبانه هم استفاده کرد از فورجی؟
منطورم کاربر انجمن که در دفتر فروش کار در حال حاضر مشغول کار باشد و کار ثبت نام را بلد باشه چون من بتازگی نمایندگی همراه اول را گرفتم چند تا سوال عمومی از او دارم
میشه ولی همون 24 ساعت یعنی یک روز شبکه روی 4g قرار میگیره و بعد تموم شدن بسته 1 روزه دوباره میشه 3g
میرم حیاط آنتن فول سرعت دانلود ۲ مگ بر ثانیه هست داخل خونه با دو خط آنتن سرعت ۷۰۰ تا ۹۰۰ کیلوبایت ☹️☹️☹️☹️
توی خونه جابه جا کن ممکنه بتونی سرعت حیاط رو بگیری
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)