تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 649 از 752 اولاول ... 149549599639645646647648649650651652653659699749 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,481 به 6,490 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kaveh619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

محتویات بسته:
    - هدست بلوتوث استریوی BH-503 نوکیا
    - شارژر مسافرتی نوکیا
    - دفترچه ی راهنما
    موفق باشی.
    آقا جدا خیلی ممنون،این یکی دو روز خیلی مزاحم شدم،میگم نحوه ی تشخیص اصل ازتقلبیش چیه؟؟اصلا مدل تقلبی داره؟؟امکان گول زدن مخصوصا تو همچین مواردی هست،یه موبایل فروشی رفتم دیدم تو پکش فقط یه هدست هست،برا همین اومدم تو سایت پرسیدم محتویات جعبه چیه.....یارو میگفت چیزی نداره فقط یه هدسته دیگه....بهش گفتم یعنی فکر کردی پشت گوشای ما مخملیه؟؟؟؟؟؟؟؟

میگم جعبه هاشون کامل روشون پلاستیک و پلمپ نیستن؟؟!!چون به فروشنده های این جا اعتباری نیست،آخه شهر خودمون اهواز نیستم الان وگرنه حتما ازاونجا میگرفتم.......

از همه ی بچه هایی که راهنمایی کردن تشکر می کنم.....

میگم یه مسئله ای:تو دو تا از پست ها یه کلمه ای به کار بردید سوال برانگیز بود........

مثلا گفتین سونی مدلی برای موبایل نداره،خواستم بپرسم مگه فرقی هم داره برای موبایل یا مثلا برای تی وی؟؟مگه نمیشه یه هدست به هر وسیله ای وصل بشه؟؟!!چون تیوی و dvd ما بلوتوث دارن،یعنی نمیشه با این نوکیا به اونا هم وصل بشم؟؟یا برعکسش،یه سونی که میگید برای موبایل مدلی نداره،یعنی چی'؟؟؟؟یعنی یه مدل سونی که به تیوی وصل بشه رو نمیتونم برای گوش دادن موزیک به موبایل وصل کنم؟؟؟؟؟!!!!

شاید منظورتون اون دکمه ی call یا پاسخ به مکالمات هست،اگر اونو نداشته باشه هم مشکلی نیست ها..........

ممنون میشم مثل همیشه یه راهنمایی کامل بفرمایید....

داره خودمونی میشه Rey_619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

آقا جدا خیلی ممنون،این یکی دو روز خیلی مزاحم شدم،میگم نحوه ی تشخیص اصل ازتقلبیش چیه؟؟اصلا مدل تقلبی داره؟؟امکان گول زدن مخصوصا تو همچین مواردی هست،یه موبایل فروشی رفتم دیدم تو پکش فقط یه هدست هست،برا همین اومدم تو سایت پرسیدم محتویات جعبه چیه.....یارو میگفت چیزی نداره فقط یه هدسته دیگه....بهش گفتم یعنی فکر کردی پشت گوشای ما مخملیه؟؟؟؟؟؟؟؟

میگم جعبه هاشون کامل روشون پلاستیک و پلمپ نیستن؟؟!!چون به فروشنده های این جا اعتباری نیست،آخه شهر خودمون اهواز نیستم الان وگرنه حتما ازاونجا میگرفتم.......

از همه ی بچه هایی که راهنمایی کردن تشکر می کنم.....

میگم یه مسئله ای:تو دو تا از پست ها یه کلمه ای به کار بردید سوال برانگیز بود........

مثلا گفتین سونی مدلی برای موبایل نداره،خواستم بپرسم مگه فرقی هم داره برای موبایل یا مثلا برای تی وی؟؟مگه نمیشه یه هدست به هر وسیله ای وصل بشه؟؟!!چون تیوی و dvd ما بلوتوث دارن،یعنی نمیشه با این نوکیا به اونا هم وصل بشم؟؟یا برعکسش،یه سونی که میگید برای موبایل مدلی نداره،یعنی چی'؟؟؟؟یعنی یه مدل سونی که به تیوی وصل بشه رو نمیتونم برای گوش دادن موزیک به موبایل وصل کنم؟؟؟؟؟!!!!

شاید منظورتون اون دکمه ی call یا پاسخ به مکالمات هست،اگر اونو نداشته باشه هم مشکلی نیست ها..........

ممنون میشم مثل همیشه یه راهنمایی کامل بفرمایید....
    تا اونجایی که من میدونم تقلبی نداشت و تو جعبه مقوایی که بالای اون نوکیا به رنگ آبی هست و در پلم بودنش اطلاعی ندارم ولی امان از دست ایرانی ها حتی محصول نیومده تقلبیشو آوردن.
    در مورد سونی باید بگم این مدل هم با سیم و بیسیم هست و معمولا هدفونای بیسیم یک ----- دارند که به دستگاه Tv وصل میشه و بلوتوث Tv , DVD معمولا برای دریافت آهنگ و اطلاعات هست و این مدل سونی فکر کنم به موبایل وصل بشه چون میکروفن برای مکالمه داره قیمتشم قبلا 100 بود قیمت الان رو باید از نمایندگی سونی بگیرد.

3. این کاربر از Rey_619 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

این مدل تقلبی نداره ولی حتما همه چیزشو چک کن.
    در مورد سونی این مدل میکروفن هم داره و فکر کنم قابلیت وصل شدن به گوشی رو داشته باشه و بلوتوث Tv , dvd معمولا برای دریافت هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kaveh619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

این مدل تقلبی نداره ولی حتما همه چیزشو چک کن.
    در مورد سونی این مدل میکروفن هم داره و فکر کنم قابلیت وصل شدن به گوشی رو داشته باشه و بلوتوث Tv , dvd معمولا برای دریافت هست.
    ممنون ، نه تی وی و دی وی دی مدل ال جی داریم که یه آپشن داره حتی خود عکس هدست رو هم زده برای اینه که صدای ورودی از باند تی وی یا باند های سینمای خانگی پخش نشه و به صورت بلوتوثی بره رو هدست...........مثل حالتی که هدفون سیمی به پشت کیس بزنی.....امیدوارم منظورم رسیده باشه...........

در مورد سونی منظورت همون مدلی هست که تو پیج قبلی گفتی؟؟قیمتش چنده؟؟

ضمنا این دو مدل نمیدونی کجایین؟؟چین باید باشن دیگه؟؟!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

ممنون ، نه تی وی و دی وی دی مدل ال جی داریم که یه آپشن داره حتی خود عکس هدست رو هم زده برای اینه که صدای ورودی از باند تی وی یا باند های سینمای خانگی پخش نشه و به صورت بلوتوثی بره رو هدست...........مثل حالتی که هدفون سیمی به پشت کیس بزنی.....امیدوارم منظورم رسیده باشه...........

در مورد سونی منظورت همون مدلی هست که تو پیج قبلی گفتی؟؟قیمتش چنده؟؟

ضمنا این دو مدل نمیدونی کجایین؟؟چین باید باشن دیگه؟؟!!!
    بله منظورم Sony DR BT 101 هست هدفون دارای بلوتوث
    دینامیک
    مکالمه با موبایل بلوتوث دار
    11 ساعت پخش موسیقی
    100 ساعت مکالمه و قیمت 75 تومن و اکثرا چینی هستند.
    موفق باشی.
    Last edited by Rey_619; 25-03-2012 at 15:50.

7. 2 کاربر از Rey_619 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

دوستان سلام من هدفون های klipsch s4 و Jvc fx300 رو تهیه کردم هردوتاشون جاگیری خوبی تو گوش دارند و واقعا کیفیت جفتشون عالی هستند ولی بنظرم jvc حدودا 5 درصد جزئیاتش بهتره و klipsch بیس بهتری داره و قیمتشون klipsch s4 130 تومن و jvc fx300 قیمت 110 که هردوتاشون تو این قیمت خوب هستند ولی کمتر کسی رو دیدم که دنبال هدفونای jvc بره در حالی که برند معتبری هست و ساخت ژاپن هست و سغارش آمریکا،البته من jvc رو برای آشنایی بیشتر خودم و دوستان تهیه کردم.
    موفق و پیروز باشید.

9. 7 کاربر از Rey_619 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

اینم مشخصات فنی klipsch و jvc
    Klipsch s4:
    Frequency Response : 10 - 19000 Hz
    Sensitivity: 110 dB/mW
    Impedance: 18 Ohm
    و jvc fx300:
    Frequency Response:8-25,000Hz
    Sensitivity: 100 dB/1mW
    Nominal Impedance:16 ohms

11. 4 کاربر از Rey_619 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان سلام من هدفون های klipsch s4 و Jvc fx300 رو تهیه کردم هردوتاشون جاگیری خوبی تو گوش دارند و واقعا کیفیت جفتشون عالی هستند ولی بنظرم jvc حدودا 5 درصد جزئیاتش بهتره و klipsch بیس بهتری داره و قیمتشون klipsch s4 130 تومن و jvc fx300 قیمت 110 که هردوتاشون تو این قیمت خوب هستند ولی کمتر کسی رو دیدم که دنبال هدفونای jvc بره در حالی که برند معتبری هست و ساخت ژاپن هست و سغارش آمریکا،البته من jvc رو برای آشنایی بیشتر خودم و دوستان تهیه کردم.
    موفق و پیروز باشید.
    مرسی از راهنماییتون عزیز

من خودم JVC NCX77 رو دارم، خیلی ازش راضی هستم. البته از نویزکنسلینگش استفاده ای نمیکنم بهرحال واقعا خوب هستن، کمتر از اون چیزی که خوب هستن بهشون توجه شده تو این تاپیک. مخصوصا تو این بازار ما که تقریبا هیچی موجود نیست

مرسی بازم بهرحال

13. 2 کاربر از musketeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا تو قیمت 70 تا 80 تومن یه هدفون خوب برای من با مشخصات معرفی میکنید . کاربری هم فقط ترنس هست . ممنون .

اگه نباشه جاش خالی می مونه moslem-visual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

اتفاقا bh-503 تقلبی داره اونم به شکلی بسیار زیبا
    توی فروم پرشین تولز یکی به چند نفر انداخته بود که خداییش بسختی میشد تفاوتشو فهمید.

16. این کاربر از moslem-visual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •