خیلی خیلی ممنونم دوست عزیزمن از سر مجبوری مخابرات گرفتم چون اینجا فقط adsl مخابرات هست و پارس انلاین و بقیه شرکت ها ندارن و اینترنت وایرلس که خیلی قیمتش بالاست
خیلی خیلی ممنونم دوست عزیزمن از سر مجبوری مخابرات گرفتم چون اینجا فقط adsl مخابرات هست و پارس انلاین و بقیه شرکت ها ندارن و اینترنت وایرلس که خیلی قیمتش بالاست
سلام
بهتره یه سر به مراکز مخابراتی بزنید و توی اطلاعاتتون یه تجدید نظر بکنید چون هنوز پاسخ من رو ندادید که تجهیزات شرکت های مختلف چی هستن و دقیقا چه نفاوتی هایی با هم دارن ؟؟
ضمنا شما یا دید درستی نسبت به مفهوم عیاراتی که به کار میبرید ندارید یا دقت کافی رو به خرج نمیدید ، بحث من چند پست قبلی شماست که قرمودید ترافیک ISP در نویز مشترک دخیل هستش . این ترافیک ISP یه بحث کاملا متفاوتی هستش با نسبت سیگنال با نویز خط مشترک . بله یکی از ابتدایی ترین مفاهیم همین هستش ، گراف زیر فکر کنم کاملا گویا باشه که هرچه سیگنال بالاتر ، نویز بیشتر
در خصوص سوالی که داشتید که علت تغییرات نویز در ساعات مختلف شبانه روز چیه باید عرض کنم که علت به بستر انتقال دیتا بر میگرده . بستر انتقال دیتا چیه ؟؟ یعنی همان کابل ها و خطوطی که مسئولش شرکت مخابرات ایران هستش . به علت عدم توجه لازم اکثر کابل ها در بستر زمین از کنال کابل های برق فشار قوی رد شده ، در نقاطی که کابل ها به یکدیگر مفصل میشوند پیمانکاران سودجو به درستی مفاصل را آب بندی نمیکنند ، در کافو ها ارت به درستی نسب نمی شود و برق موجود در کافو باعث نویز می شود . وقتی سلت خطی بیش از 3 کیلومتر از مرکز مخابراتی تمامی این موارد درش دخیل میشه و باعث مشکل میشه و علت بروز مشکل در ساعات پیک ترافیک همین هستش که با شبکه معیوب N یوزر هم میخوان از خطوط استفاده کنن و برای همین دچار مشکل میشن
این ها اهم مواردی هستش که دخیل در نویز خطه
دوست عزیز اگر تحصیلات و علاقه مندی شما این هستش ، من به عنوان مسئول فنی یکی از FCP ها که هر روز با این مسائل درگیره این توضیحات رو خدمتتون دادم
Last edited by sepehr_sn; 08-02-2019 at 11:54.
سلام،می تونید حرف بنده رو نپذیرید،اگه یکی از سرویس دهنده های بزرگ حرف بنده رو تایید کرده باشه و گفته باشه ترافیک بیشتر وضعیت سیگنال به نویز رو تحت تاثیر قرار میده،حاضرید معذرت خواهی کنید از اون بنده خدایی که مشاوره غلط بهش دادید؟
لطفا مرجعی که این نمودار ازش گرفتید اگه اطلاعات بیشتری راجع بهش دارید برام بفرستین
آقای عزیز شمایی که مدعی فنی بودن و مطالعه در این خصوص هستید هنوز الف بای این صنعت رو نمیدونید و بعد از 4 بار پرسش من حتی قادر نیستید بگید که توی مخابرات چه تجهیزاتی نصب هستش و تفاوت تجهیزات شرکت ها با هم دیگه چیه
بحث با شما از فاز فنی خارج شده و مکاتباتتون بوی خاله زنک بازی گرفته
دوستانی که باید برداشت لازم رو میکردند پاسخشون رو گرفتن و از نظر من این موضوع با شما تمام شدس
موفق باشید
اقای محترم صد بار عرض کردم،اسپلیتر ،ایپی روتر،مالتی پلکسر،از جمله تجهیزات سمت سرویس دهنده است،که چی حالا،
سلام دوستان چرا SNR خط من اینقد کم شده ؟ مشکل از چی میتونه باشه؟
قبلا این مشکلو نداشتم SNR تا 18-20 هم دیدم
اما چند وقتیه خیلی کم شده snr خطم
سیم من کلا مستقیم از بیرون کشیدم تا مودم و از کنار سیم برق هم رد نشده
ISP :PISHGAMAN
مودم و روتر جدا استفاده میکنم برای مودم dlink 2520u و روتر dlink 2740u
Last edited by hosseinzfff; 09-02-2019 at 17:55.
اگه اشتباه نکنم شما باید Mode رو بزارید رو ADSL2 Plus چون ظاهرا الان رو ADSL2 هست .
ممنون از جواب شما
قبلا روی مود adsl2+ هم گذاشتم اون حالت هم وضعیت snr به همین صورت بود ! اما دیشب مودم dlink 2520u رو کلا جدا کردم و از همون مودم-روتر 2740u روی مود adsl2+ استفاده کردم ظاهرا snr خط بهبود یافته اما بازم نوسان داره از 16 اومده روی 10 ...انگار مودم 2740u بهتر جواب میده !
اون مودم 2520u روی هر حالت برای میرایی خط یک عدد نشون میداد نمیدونم مشکل نرم افزار مودمه یا سخت افزار چون مودمو یک هفته نیست خریدم
مقدار Attenuation :
G.DMT : 63.5
ADSL2:50.7
ADSL2+:53
این مودم dlink 2740u چیپ ریلتک داره مدل 8676s با کلاک 450 مگاهرتز اما 2520u z2 چیپش مدیاتکه مدل MT7502 با کلاک 350 مگاهرتز سرعت وصل شدن به نت 2740u خیلی بهتره اما مقاومت مدیاتک در برابر پریدن لینک بیشتره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)