سلام احتمالا منظور شما
what the hell ?!!!
هست . یه جور نشانه تعجب زیاد یا اعتراض و عصبانیت در غالب سوال هست.
سلام احتمالا منظور شما
what the hell ?!!!
هست . یه جور نشانه تعجب زیاد یا اعتراض و عصبانیت در غالب سوال هست.
تقریبا معادل " این دیگه چه کوفتیه" خودمون هست . هم برای اشیا و هم برای وضعیت استفاده میشه . یکمی محتوای نا مودبانه داره و محاوره ای هستش بیشتر .
attend چندتا معنی میده؟
اون چیزی تو دیکشنری نوشته معنی هاش فرق میکنه با هم. مثلا گوش کردن! یا حضور داشتن! رسیدگی کردن! انتظار کشیدن! در پی چیزی بودن! پرستاری کردن! و ...
چندتا معنی داره این؟![]()
درود
این یعنی چی؟
dyed منظور چیه؟
![]()
اینکه یک کلمه معنی های زیادی داشته باشه خیلی تو انگلیسی معموله. در واقع شاید بشه گفت اکثر کلمه ها اینطور هستند، حالا بعضی ها تعداد مترادفهاش کمتره ، بعضی بیشتر.
به نسبت کل کلمه های انگلیسی، کلمه های کمی میشه پیدا کرد که فقط یک معنی داشته باشند
رنگ شده = colored
کجا اکثر لغت ها اینجوره؟ من 9000 تا 10000 لغت انگلیسی رو بلدم اما تعداد این لغت هایی مثل این attend اونقدر هم زیاد نیست که معنی های کاملا متفاوتی بده
اینکه میگی اکثر لغت های انگلیسی تو جاهای مختلف معنی های مختلفی میده من قبول ندارم
Last edited by anti-military; 17-10-2015 at 17:46.
سلام کلا این رو کامل میشه ترجمع کنید؟
![]()
این در واقع بازی با کلمات هست. یک اصطلاحی هست به صورت «I died a little inside» که واژه به واژه اش میشه «قسمتی از وجودم مرد» که کنایه از اندوه بسیار زیاده. مثلا در این جمله:
My father has Alzheimer and whenever he says my name wrong, I die a little inside
(پدرم بیماری آلزایم داره و هربار اسم من رو اشتباه میگه٬ انگار بخشی از وجودم میمیره)
حالا تو این عکسی که شما گذاشتی٬ از کلمه ی dye که به معنای رنگ کردن و رنگ شدن (به عنوان مثال رنگ کردن مو) هست استفاده شده که تلفظ مشابهی با die به معنای مردن داره. در نهایت معنی کل عبارت:
دیروز به طور اشتباهی رنگ ِ خوراکی خوردم. دکتر گفت مشکلی نیست٬ اما احساس میکنم بخشی درونم «رنگ شده»!
Last edited by shahab_f; 17-10-2015 at 19:46.
ممنون ازت مرسی فقط جمله اول یعنی چی؟ راستش معلوم نیست چی گفته![]()
اگه منظورت کادر سبز رنگه ، داره میگه " الان با هم سرقرار(عشقولانه!) هستیم ؟"
date = قرار ملاقات برای آشنایی با جنس مخالف
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)