آخه یادم هست یک بار اپراتور بهم گفت شما سرویست هر چی باشه ما روی دوبرابر برات میزاریم...راست هم میگفت...قبلا 128 داشتم روی 256 بود...بعدش 512 رو برام روی 1024 بستن...حالا نمیدونم برای 1024 چیکارش میکنن!!!!
آخه یادم هست یک بار اپراتور بهم گفت شما سرویست هر چی باشه ما روی دوبرابر برات میزاریم...راست هم میگفت...قبلا 128 داشتم روی 256 بود...بعدش 512 رو برام روی 1024 بستن...حالا نمیدونم برای 1024 چیکارش میکنن!!!!
DNS مشکل نداره؟
با مرورگر دیگه امتحان کن ببین چه جوریه!
تا حالا کسی موفق شده از طریق 3036 به اپراتور وصل شه از صبح تا حالا اولین نفر در صف انتظار هستم ولی بعد از گذشت 3 ساعت اپراتوری جواب نداده .
ایهاالناسسسسسسسسسسسسسس
سلام دوستان
من سرعت دانلود به زور به 30 می رسه،سرعت من فقط اومده پایین یا بقیه هم همینطورین؟
من از 29/2/92 تعرفه 256 نامحدود گرفته بودم که تو ماه اول و دوم که شارژش کردم سرعتم 100 تا 120 بود.بعد از این دوماه شارژش نکردم تا همین جمعه 25 ام ،که الان سرعتش افتضاح شده.دوستان به نظرتون مشکل سراسری یا فقط مال من اینطوری شده؟
سرعت ها 1 ماهی هست واقعی شدن
هر تعرفه ای داری تقسیم بر 8 کن میشه سرعت دانلود واقعی
256 کیلوبیت میشه 32 کیلوبایت برثانیه
واسه همه مخابرات خوزستان اینجور شده
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
جدا،من نمیدونستم.پس یعنی الان سرعتشون مثل سرعت وایمکس ایرانسل شده؟>
خوب چرا ااسپید تست اینقدر سرعتو کم نشون میده؟
تماس گرفتم 2020 دقیقا نیم ساعت طول کشید تا نوبتم شد....بعدشم کارم راه نیفتاد....![]()
تروخدا اگر کسی از پاس ماناماد پرداخت اینترنتی انجام داده بگه چه جوری تمدید میشه ؟
پینگ من رفته بالا!
با اسپید تست هم مثل روزهای دیگه نیست!
مشکل داره؟
منم از صبح اين مشكل رو دارم فكر مي كردم خودم تنها اين مشكل رو دارم.
1- پينگ 4.2.2.4 من خيلي زياده و تايم اوت داره:
2- پينگ سرور هاي داخلي حدود 250 هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3- سايت به زور باز مي كنه حتي داخلي ، اين پينگ bmi.ir
4- اسپيد تست هم به سختي تست مي گيرهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تست خارجي هم نمي گيره!
5-چقدر مشكل دارم امروز![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)