ساعت رایگانش از چه ساعتی هست ؟
افت سرعت در ساعات رایگان داره یا خیر ؟
همین سرویسی که شما خریداری کردین هزینه سه ماهش چقدر هست ؟
سرعت تایم رایگانش چقدر میده بهت و ایا محدودیت سرعت هم برای دانلود داره ؟ و نحوره پشتیبانی چطوریه ؟
ساعت رایگانش از چه ساعتی هست ؟
افت سرعت در ساعات رایگان داره یا خیر ؟
همین سرویسی که شما خریداری کردین هزینه سه ماهش چقدر هست ؟
سرعت تایم رایگانش چقدر میده بهت و ایا محدودیت سرعت هم برای دانلود داره ؟ و نحوره پشتیبانی چطوریه ؟
بچه مثل اینکه این دوستمون درست میگفت
نه تنها حجمم صفر شد بلکه حالا اون تب TAB تغییر رمز عبور از صفحه 2020 من برداشته شد
اینو درست میگه یکی از دوستام تو منطقه خیام 1 گیگ گرفته
ساعت رایگان از 1-8 صبح سرعت بستگی به سرویس خریداری شده داره من یک مگ داشتم سرعتم شبانه همیشه روی 120-130 بود پشتیبانی هم خوب بود البته من تو سه ماهی که داشتم برام مشکلی پیش نیومد
علت اینکه اومدم مخابرات دزد این بود که یه خط دیگه از مخابرات دارم سرعت شبانه اون موقع امتحان کردم دیدم عالیه بنابراین فکر کردم هزینه کمتری بدم چون تو آسیاتک باید حتما بالای 10 گیگ در ماه بخری تا رایگان بشه و حجم باقی مانده هم ذخیره نمیشه و این خیلی بده برای من
ایشان منظورشون مخابرات استان قم هستش که اونجا هستن
مخابرات خراسان همون یک 150مگ رو داده البته درعوضش 100ها گیگ این چند روزه به جیب زد
قیمت سرویس رو نگفتین سه ماهش جقدر هست ؟
اره راست میگی 1گیگ منو حتمن دادن به شما از این میگیرن میدن به اون یکی دنیا محل داد وستد هست دیگه![]()
الان که سرعت عالیه .
چی میشه همیشه همین طوری باشه .!
پینگ هم خوبه . طوری که یوتوب رو راحت میشه استریم کرد.
یکی دیگه از گنده کاریهاشون
من در تاریخ هفت آبان با اضافه کردن 1 ماه رایگان و 150 مگ شدم. تاریخ انقضا اعتبار: 16/9/92 و حجم 354
حالا سر برج من، که بشه هفتم به هفتم باید 1 ماه و 4 گیگ اضافه میکردن
(در طرح کمپین یکساله قرارداد یکساله است اما زمان و حجمو برج به برج میدن و حجم قابل انتقال هست به ماههای بعدی،طبق گفته مخابرات)
که بشه 16/10/92 و حجم 4450
ولی شده تاریخ 7/9/92 و حجم 3890
یعنی 40 روز کم و 560 مگ کم.
![]()
Last edited by AliTavakoli7; 29-10-2013 at 14:10.
به نظرم بهترین کاری که آقای ملک جعفریان میتونه بکنه اینه که یه تجدید نظر در بخش کارمندهاش بکنه .
خیلی هاشون اصلا سواد خواندن نوشتن ندارند و شدند کارشناس و یه مسئولیت گرفتند اونجا .
صبح میان اونجا و ظهر هم میرند . نه دلسوزی ایی در کار است و نه تعهد کاری. بلانسبت عین یک انیمال .
این همه متخصص جوان و باسواد و با تجربه داریم ما ولی شما ترجیح میدید از افراد مسن و بی سواد استفاده کنید ؟
الان وقتشه که خیلی ها دیگه از پاشون از مخابرات بکشند بیرون و افراد لایق تر وارد شوند .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)