از چه پرنده ای خوشت میاد؟
تا حالا بد شانسی اوردی؟
از چه پرنده ای خوشت میاد؟
تا حالا بد شانسی اوردی؟
سلام
جالبترین آواتاری که دیدین برای کی بوده؟
سلام
نظرت راجع به آدمای دورنگ چیه ؟
نظرت راجع به دخترایی که به پسر پیشنهاد دوستی میدن چیه ؟
تا بعد ...
سلام در رابطه با أم های دو رنگ
میدونم از من نپرسیدی ولی خوب دیگه
دوستی با آدم های دو رنگ به علت اینکه نمیدونن دو رنگی بده یا اگه میدونن دو رنگی بده چون فک میکنن بد بودن زیاد بد نیست
به همین دلیل خطرناک هستن
حالا در مورد دخترهایی که به پسر پیشنهاد میدن از نظر من هیچ اشکالی نداره
ولی بستگی داره پسره کی باشه و دختره کی
اگه پسر آدم خوبی باشه و به علت اینکه نمیدونه دختره آدم خوبی هست طرف اون نره و دختره فهمیده که پسره آدم خوبی هست و به علت قحطی آدم خوب در این زمونه به شدت این جور پیشنهاد ها تایید میشه
حال لگر دختره آدم خوبی نباشه و از روی عشق زود گذر (احساسات لحظه ای) پیشنهاد بشه باز بستگی به پسره داره که خوب باشه یا نه
کلا این بحث خیلی طولانی هست و لی هر عملی که به خوبی منتهی بشه 100 در 100 تایید میشه
امید وارم هم تو و هم اون آقا پسر گل جزو آدم های خوب روزگار باشید
[QUOTE=Maral.Diba;1086103]سلام
با تشكر از شما كه به سوال ها پاسخ ميديد
ميشه لطف كنيد و بگيد
1-تو دانشگاه در چه رشته يي درس خونديد
مهندسي كامپيوتر- نرم افزار
2- تو دبيرستان رشتتون چه بود
رياضي فيزيك (نظام قديم)
3-چند سالگي با همسرتون اشنا شديد
27 سالگي
4- قبل از ازدواج چند وقت همسرتون رو ميشناختيد
1 سال
5- اخرين كتابي كه خوانديد چه بود
يك رمان از م. مودب پور
6- نظرتون در مورد كتاب هاي هري پاتر چيه؟خوانديد تا حالا؟
اصلا خوشم نمي آد. فكر كنم يك صفحشو خوندم
البته شايد اگر من اين كتاب را در دوران راهنمايي مي خوندم خوشم مي اومد.
[QUOTE=آقا مهدي;1086173]سلام مجدد یه سری سوالات به ذهنم رسیده که گفتم بیام بپرسم (همش تقصیر این ساویسه!!)
1- شما میدونید چرا میگن گاو صندوق نمیگن فیل صندوق؟
حتما مخترع گاو صندوق ، تو كشورشون فيل نداشتن ولي گاو زياد داشتن
2- چرا میگن خرخون نمیگن گاو خون؟؟؟
آخه خرها فعالتر و باهوشتر از گاوها هستن
3- چرا میگن خر ما از کرگی دم نداشت نمیگن گاو ما از گوسالگی!( ) دم نداشت؟؟
لابد، فقط ،خرشون بي دم بدنيا اومده بود.
4- اگه میتونستید نحوه مردنتون را (الهی زبونم لال شه که اینو میگم) انتخاب کنید کدوم را انتخاب میکردید؟
الف- پرت شدن از یک بلندی
ب- تیرباران
ج- توسط نیش مار کبری
د- رد شدن تریلی از روی شما!!
نکته خیلی مهم: حتما باید یکی از موارد بالا را انتخاب کنید!
الف- پرت شدن از يك بلندي (فكر كنم قبل از پايان صندلي نشيني، از دست سوالات شما برم خودمو از كوه پرت كنم پايين)
5- نمیدونم میدونید یا خیر ؟؟ سرعت دویدن آهو و گوزن خیلی بیشتر از سرعت شیر هست!! اما با این حال معمولا در نبرد این شیره که میتونه طعمه خودشو بگیره!! شما دلیلش را میدونید؟
مطمئن باش اگر خودتم گرسنه باشي از شير پرسرعتر مي شي. و دنبال شكارت سريعتر مي دويي . گرسنگي خوي درندگي را زيادتر مي كنه و باعث مي شه پر سرعتر عمل كنه
6- چرا من تو زمستونا بیشتر از تابستونا عرق میکنم؟
از بس سوالات خنك مي پرسي ديگه تو تابستونا، گرمت نمي شه
زمستونا هم سردي با سردي عرق مي آره.
7-یتونم نظرتون را راجع به خودم بپرسم؟
نظر خاصي ندارم. فقط بايد بگم كه نمي دونم اين سوالات را ....هيچي ولش كن)
[QUOTE=saeid_ronaldo;1086411]
1-نظرت درباره رونالدو؟
از فوتبال خارجي خوشم نمي آد. فقط به عنوان يك بازيكن مطرح تو فوتبال دنيا براش ارزش قائلم.
2-نظرت درباره سعيدرونالدو؟
پركار و پر انرژي
3-نظرت درباره صندلي داغ؟
خيلي داغ نيست. البته اگر اين دوستمون بزاره
4-اگه مسئول اين تاپيك بودي رويا خانم رو صندلي نشين ميكردي؟
فكر نكنم هيچ زمان صندلي نشينش مي كردم چون هيچ چيزي براي گفتن نداره...قبلي ها همه از اعضا فعال انجمن ها بودن يا از مديران بودن...اين نظر لطف شما را( دوستان دست اندركار اين تايپيك) ميرسونه.
[QUOTE=Iron;1086926][COLOR="seagreen"]
سلام علیکم. حال شما چطوره؟
ممنونم
1-نظرتون در مورد بچه دار شدن چیه؟ فکر می کنید در یک سال اول اوضاع زندگیتون چجوری بشه؟ (بخصوص از نظر کار و احتمال خونه نشینی)
بچه دار شدن خيلي خوبه ، من عاشق بچه هستم. يك سال اول زندگي بغرنج مي شه ولي بايد كنار بيام. 6 ماه اول استعلاجي تا دوسال هم روزي يك ساعت شير دهي...فقط مي مونه خود بچه كه اين وسط بايد كجا بمونه....البته خدا بزرگه.
2-تا قسطای خونتون تموم نشه نمی خواید ماشین بخرید؟
مي خوايم ولي فعلا نمي تونيم قسط بديم (چون بازم مي خوايم وام بگيريم تا ماشين بخريم)
3-محل سکونتتون کجاست؟
تو پستهاي بالاتر جوابشو دادم
4-نظرتون در مورد طرح جیره بندی بنزین چیه؟ بی زحمت یخورده توضیح بدید.
خيلي خيلي خوبه. به نظر من بايد بنزين جيره بندي بشه...اگر اوضاعي كه الان هست همين طور پيش بره تا چند سال ديگه تعداد ماشين ها از تعداد آدم ها بيشتر ميشن. باور نداريد؟؟؟؟
شايد اون موقع مد بشه براي بچه هاي به دنيا نيومده به عنوان سيسموني ماشين بخرن ....بخدا از اين ملت ما هر كاري برميآد...الان 6 ميليون ميدن سيسموني بچه ميخرن در حاليكه جهاز يك دختر كمتر از اين خرج داره.
الان تعداد تصادفات جاده اي ما همين طور داره بالا مي ره. شايد جيره بندي جلوي مسافرتهاي غير ضروري را بگيره يا حداقل بجاي مسافرتهاي جاده اي ، حمل ونقل ريلي ما گسترش پيدا كنه.
5-چه ماشینی دوست دارید؟
هر ماشيني كه كم هزينه تر و كم خطر تر باشه. در ضمن به جيب ما هم بخوره
6-شما که ازدواج کرده اید بفرمایید از حالا تا صد سال دیگتونو چطور می بینید؟
صد سال ديگه من صاحب همه چيز مي شم . مطمئنا فوق ليسانس خودم را هم مي گيرم. شايد هم توي يك كشور ديگه زندگي كنم. شايد هم توي يك روستاي آروم باشم.
7-میونتون با کارای فنی چطوره؟
خيلي خوب . از بچگي فني بودن تو خونم بود. من بعلت نداشتن خواهر و هم بازي بودن با 2 برادر، هميشه آچار بدست در حال تعمير ضبط بودم. چند باري هم تلويزيون تعمير كردم.
8-روزی چند ساعت کار می کنید؟ موافقید که میشه از خانوما بیشتر کار کشید تا از آقایون؟ (البته معمولا) اگه جواب مثبته علتش چیه؟
روزي 7.5--- نه موافق نيستم.
9-شوهرتون تو کارای خونه کمک می کنند؟ چه کارایی؟
اگه شوهرم نباشه كه وا ويلا. هر كاري دلتون بخواد انجام مي ده. فقط خورشت درست نمي كنه. از برنج پختن تا سيب زميني سرخ كردن و بساط صبحانه آماده كردن و خيلي وقتا ظرف شستن، را انجام مي ده.
10-چه غذایی رو دوست دارید؟
من همه غذايي دوست دارم.
11-تا حالا به مهاجرت به خارج از کشور فکر کردید؟ اگر جواب مثبته آیا اقدامی هم کردید؟
آري... پارسال مي خواستيم براي مدت يك ماه بريم استراليا (گشت و گذار) ولي به ما ويزا ندادن.چون براشون غير قابل قبول بود كه دو نفر تحصيل كرده بخوان فقط و فقط برن اونجا بگردن و بعد از يك ماه برگردن.در حقيقت از ما تضمين برگشت مي خواستن. ما هم هيچ تضميني نداشتيم كه بهشون بديم.البته اگر براي تحصيل اقدام كنيم ، اون موقع مي شه راحتر ويزا گرفت.
12-میونتون با مسافرت چطوره؟
سفر را دوست دارم ولي چون ماشين نداريم كمتر مسافرت مي ريم.
13-یک خاطره شیرین از دوران دانشجویی؟
خاطرات شيرين دانشجويي زياده. اصلا نمي تونم از بينشون انتخاب كنم.
14-یک خاطره تلخ از همون دوران؟
تنها خاطره تلخ ، مربوط مي شه به شبي كه يكي از هم اتاقي هامون از ما قهر كرد و از اتاقمون رفت. من تا يك هفته گريه مي كردم. آخه خيلي دوسش داشتم. در ضمن امسال رفتم شيراز خونشون. يادش بخير
15-اگر دخترتون بخواد با کسی ازدواج کنه که می دونید بسیار نامناسبه، چیکار می کنید؟ اگه بهیچوجه نظرش عوض نشه چی؟
اگه كله شقي كنه و به هيچ صراطي مستقيم نشه ...راضي ميشم كه ازدواج كنه و بره تا نتيجه اين كارشو ببينه...بنظر من راه ديگه اي نيست. چون اين جور افراد را زياد ديدم. بايد خودشون برن و تا كلشون به سنگ نخوره، ول كن قضيه نيستن.
16-بنظر شما کار در شرکتهای دولتی بهتره یا خصوصی؟ (برای آقایون و برای خانومها)
براي خانوم ها كار دولتي بهتره...هم زمان كار كردنش و هم امنيتش
17-محبوبترین کارتون دوران بچگی؟
هاج زنبور عسل
18-از کی با پدیده ای بنام فروم آشنا شدید؟ چطور با اینجا آشنا شدید؟
از 3 سال پيش ، خيلي وقتا عضو بعضي از فرم ها مي شدم و بعدش فراموششان مي كردم. ---فرم پي سي ورد را توسط همكارم شناختم . ايشان اولين بار 2 سال پيش لينك عكسهايي از انجمن متفرقه (علت جوان مرگ شدن جوانان)را بهم نشون داد. من هم خيلي خوشم اومد. چند روزي تو انجمن هاي مختلف گشتم و بعدش عضو شدم.از اون روز به بعد هرروز به اينجا سر مي زنم.
[QUOTE=Behroooz;1087573]سلام مجدد
ایا حیوان خانگی دارید ؟
خير
فکر میکنی بتونی یک نفر رو بکشی؟
آره...وقتي كه شوهرم بهم خيانت كنه، مي كشمش...البته اين تز من از دوره دبيرستان بوده و بهش پابندم. در ضمن شوهرم هم از اين موضوع خبر داره. يه چيز ديگه... به همه دوستام گفتم همين كارو بكنن...چي مي شه اگر اين كار همه گير بشه
(فكر كنم تا دو سه سال آينده 10نفر مرد هم تو ايران نمونن.)
نه...دل من از گوشت خالصه![]()
Last edited by رويا خانوم; 15-05-2007 at 16:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)