تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 649 از 827 اولاول ... 149549599639645646647648649650651652653659699749 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,481 به 6,490 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

اگه نباشه جاش خالی می مونه 880446534's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اگه مشکل از آمپر پایین و جریان ناکافی باشه پس در هاردهای آداپتوری این مشکل نباید وجود داشته باشه . به هر حال باید تست بشه .
    ممکنه تبلت Asus fonepad از قبل درایور یا برنامه برای شناسایی NTFS داشته .
    من خودم هارد رو به موبایل وصل کردم و هارد روشن نشد و یه صدای خیلی ضعیف + تک تک از هارد شنیده میشد
    گوشی امپر لازم برای روشن کردن هارد رو نمیده !!!
    یه راه هست شکل زیر :
    همون طور که میبینین ، برق از طریق اداپتور تامین میشه و موبایل فقط وظیفه خوندن یا نوشتن رو داره !!
    منبع:زومیت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by 880446534; 27-02-2014 at 22:31. دليل: اضافه کرن لینک و تصحیح نگارشی

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اگه مشکل از آمپر پایین و جریان ناکافی باشه پس در هاردهای آداپتوری این مشکل نباید وجود داشته باشه . به هر حال باید تست بشه .
    ممکنه تبلت Asus fonepad از قبل درایور یا برنامه برای شناسایی NTFS داشته .
    هارد 2 ترابایت آداپتوری را هم وصل کردم. گوشی میفهمه که یک وسیله USB بهش وصل شده ولی باز پیغام خطای دستگاه ناشناس میدهد و نمیتواند هارد را باز کند.

بعد پیگیر این موضوع شدم و به همان حرف دوستمان رسیدم که فرمت NTFS در آندروید به صورت پیش فرض شناسایی نمیشود.
    در تبلت حتما برنامه هایش به صورت پیش فرض نصب بوده که هاردهای NTFS را بشناسه ولی در گوشی این برنامه موجود نیست.

برای شناسایی هارد NTFS میتوانید برنامه Paragon exFAT, NTFS & HFS را نصب کنید. البته باید گوشی تون روت شده باشه.

من خودم که بخاطر روت نبودن گوشی ام، نتوانستم تست کنم.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت استاد عزیز

من دو هارد ، یکی اکسترنال و یکی اینترنال دارم که با نرم افزار Acronis Disk monitor که چک میکنم سطح سلامت یکی رو 60 درصد و دیگری 20 درصد ، راه حلی وجود داره که بتونم سلامتشونو برگردونم ؟؟
    سلام .

بیشتر مشکلاتی که برای هارد دیسکها پیش میاد توسط کاربر معمولی و بدون استفاده از تجهیزات گرانقیمت معمولاً قابل حل نیست . به هر حال برنامه HD Tune را دانلود و نصب کنید و به قسمت Health بروید و Smart Status ها را بررسی کنید (عکس بذارید) .

4. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

مدت ها توی فکر ساختن یه Enclosure خوب برای خودم بودم ولی اون چیزی رو که می خواستم (Thunderbolt SATA Controller) عرضه نمی شد که چشمم به یک Docking Station با قیمت معقول (حدود 100 دلار) افتاد:

که از چین سفارش دادم و چند روز پیش رسید.

در کل محصول خیلی خوبی است و تا حالا که بدون مشکل کار کرده، خیلی خوب و تمیز در کمد جا می گیره و در این کمد می تونم به راحتی 12 تا از این ها (48 هارد دیسک) رو جا بدم. هیچ مشکلی هم با هارد های 4 ترابایتی نداشت. کلا خرید خیلی خوبی بود.

6. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

امروز واقعا خدا به من رحم کرد
    هارد آداپتوري free agent go flex دارم که از فاصله یکی متری افتاد روی مزایک و هیچیش نشد !! Seagat عالیه

Sent from my SM-P601 using Tapatalk

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

آقا عطا،تفاوت MY book با MY book essential توی چی هست؟هر جفتشون که نرم افزار و smartwave و..دارن پس فرقشون چیه؟بارکد و کد مشخصه شون که فرق داره؟
    درضمن من همه جا را گشتم بجز چند تا فروشگاه اینترنتی،اصلا مای بوک به قیمت مناسب گیرم نمیاد اکثرا بالای 310 و بعضا320 تومن،حالا موندم برم دنبال توشیبا؟اصلا بدرد میخوره؟چیزی در مورد آمار خرابیش نداری؟
    یک سوال دیگه سیگیت اکسپنشن و بک آپ پلاس از لحاظ کیفیت و آمارخرابی چجوریه؟(خواهشا نگید که همه شون خراب میشن و احتمال داره،چون اول وآخر برخی مارکها آمار خرابی شون بیشتره و بیشتر توی چشم هستن..)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اقا عطا یکی از هارد های من با نرم افزار Hd tune که تست گرفتم این ارور رو میده ؟ و کمتر از نیم ساعت دماش به 45 درجه میرسه !! مشکل چیه ؟
    (در ضمن هارد هنوز گارانتی داره )

با تشکر
    Last edited by hossein_m_s; 28-02-2014 at 12:30.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا عطا یکی از هارد های من با نرم افزار Hd tune که تست گرفتم این ارور رو میده ؟ و کمتر از نیم ساعت دماش به 45 درجه میرسه !! مشکل چیه ؟
    (در ضمن هارد هنوز گارانتی داره )

با تشکر
    مشکل گرم شدن زیاد هاردهای اکسترنال Seagate Backup plus به خاطر 7200rpmبودن آن (به استثنای مدلهای 4TB) و همچنین محصور بودن در داخل باکس و عدم تهویه مناسب خیلی شایع هست . تنها راه حل ، استفاده از فن جهت کمک به تهویه بهتر هست . دمای هارد مورد نظر به 66 درجه رسیده که بالاست 34-100=66 . اگر به مدت محدود در چنین حالتی بوده مشکلی نیست ولی استفاده از هارد به مدت طولانی در دمای بالا قطعاً باعث خرابی خواهد شد .

آقا عطا،تفاوت MY book با MY book essential توی چی هست؟هر جفتشون که نرم افزار و smartwave و..دارن پس فرقشون چیه؟بارکد و کد مشخصه شون که فرق داره؟
    درضمن من همه جا را گشتم بجز چند تا فروشگاه اینترنتی،اصلا مای بوک به قیمت مناسب گیرم نمیاد اکثرا بالای 310 و بعضا320 تومن،حالا موندم برم دنبال توشیبا؟اصلا بدرد میخوره؟چیزی در مورد آمار خرابیش نداری؟
    یک سوال دیگه سیگیت اکسپنشن و بک آپ پلاس از لحاظ کیفیت و آمارخرابی چجوریه؟(خواهشا نگید که همه شون خراب میشن و احتمال داره،چون اول وآخر برخی مارکها آمار خرابی شون بیشتره و بیشتر توی چشم هستن..)
    مدل essential قدیمی هست و دیگر تولید نمیشود . مدلهای essential بعنوان مدلهای 2011 بودند که بعداً کلمه essential برداشته شد . مدلهای 2011 تفاوتی با مدلهای 2012 نداشتند به جزء کلمه essential . مدلهای 2013 از نظر شکل ظاهر و ورژن نرم افزاری کاملاً متفاوت از مدلهای 2012 هستند گرچه اسم کاملاً یکسانی دارند . از لحاظ هارد داخلی بکار رفته هم تفاوتی ندارند .

11. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مشکل گرم شدن زیاد هاردهای اکسترنال Seagate Backup plus به خاطر 7200rpmبودن آن (به استثنای مدلهای 4TB) و همچنین محصور بودن در داخل باکس و عدم تهویه مناسب خیلی شایع هست . تنها راه حل ، استفاده از فن جهت کمک به تهویه بهتر هست . دمای هارد مورد نظر به 66 درجه رسیده که بالاست 34-100=66 . اگر به مدت محدود در چنین حالتی بوده مشکلی نیست ولی استفاده از هارد به مدت طولانی در دمای بالا قطعاً باعث خرابی خواهد شد .

.
    با سپاس فراوان از شما استاد عزیز
    ببخشید که اینقد سوال میپرسم ف چون هاردهام برای ارشیو استفاده میکنم که سلامتشون برام خیلی خیلی مهمه

فن را روی هارد ( بالا ) یا قسمت پشتی قرار بدم ؟ به صورتی که باد داخل هارد بشه یا هوا رو خارج کنه ؟
    شما چیز خاصی مد نظرتون نیست ! یا با عکس بتوننین بهم بگین ؟

با تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سپاس فراوان از شما استاد عزیز
    ببخشید که اینقد سوال میپرسم ف چون هاردهام برای ارشیو استفاده میکنم که سلامتشون برام خیلی خیلی مهمه

فن را روی هارد ( بالا ) یا قسمت پشتی قرار بدم ؟ به صورتی که باد داخل هارد بشه یا هوا رو خارج کنه ؟
    شما چیز خاصی مد نظرتون نیست ! یا با عکس بتوننین بهم بگین ؟

با تشکر
    اگر فن را طوری قرار بدید که جریان هوا از طریق منافذ داخل آن شود بهترین حالت هست گرچه باعث وارد شدن گرد و غبار میشود . این منافذ معمولاً در پشت ، روی آن و یا در هر جای دیگر ممکن هست وجود داشته باشد . دقت کنید که تا حد امکان فن را به بدنه هارد اکسترنال تکیه ندهید که موجب انتقال لرزش و حتی سقوط هارد اکسترنال از حالت ایستاده بشود .

ساختن این فن و ملحقات آن بستگی به ابتکار خودتان دارد . مثلاً میتونید از فن رک که 220 ولتی هست استفاده کنید . در استفاده از این فن خیلی دقت کنید چون نه تنها خطر برق گرفتگی وجود دارد بلکه سرعت چرخش بالایی هم دارد و ممکن هست به خودتان آسیبی وارد شود . یا اینکه از فن 8 یا 12 سانتی کیس استفاده کنید . از آنجایی که این فنها نیاز به ولتاژ 12 ولتی دارند بایستی یک آداپتور برق هم تامین کنید . برای اینکه این فنها بصورت ایستاده قرار بگیرند باید یک پایه ای هم درست کنید ...

14. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •