تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 649 از 4428 اولاول ... 14954959963964564664764864965065165265365969974911491649 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,481 به 6,490 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برای کسانی که میخوان هر دفعه password رو وارد کنن(کسی نتونه از اینترنتشون استفاده کنه)
    کی میگه اگر از pppoe استفاده کنیم کسی میتونه از اینترنتمون استفاده کنه؟

---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------

برای مصارف خانگی ضرورتی نداره اما در شرکتها و جاهایی که استفاده خاصی از اینترنت میشه حتما باید bridge استفاده کرد
    مثلا چه استفاده خاصی؟ تا اونجا که ما تو شرکت ها کار کردیم کمتر دیدیم شرکتی رو که برای adsl مودمشو bridge کنه!!!! مگر به دلایل خیلی خاص
    چرا اطلاعات غلط میدین به ملت؟

---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------

پس وجود Bridge ضرورتی نداره. چرا Bridge رو حذف نکردن ؟
    هر کردوم مزایای خودش رو داره. شما اگر همزمان میخوای روی چند تا سیستم از اینترنت استفاده کنی مجبوری pppoe کنی. با bridge امکان استفاده همزمان وجود نداره (مگر اینکه روی یک کامپیوتر اینترنت رو share کنی برای بقیه و یا اینکه اصلاً یک p r o x y server راه اندازی کنی که بقیه از طریق این سرور به اینترنت وصل بشن. این کار معمولا در شرکت های بزرگتر انجام میشه)
    Last edited by a.toraby; 30-04-2011 at 21:19.

2. این کاربر از a.toraby بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------

مثلا چه استفاده خاصی؟ تا اونجا که ما تو شرکت ها کار کردیم کمتر دیدیم شرکتی رو که برای adsl مودمشو bridge کنه!!!! مگر به دلایل خیلی خاص
    چرا اطلاعات غلط میدین به ملت؟

---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------

هر کردوم مزایای خودش رو داره. شما اگر همزمان میخوای روی چند تا سیستم از اینترنت استفاده کنی مجبوری pppoe کنی. با bridge امکان استفاده همزمان وجود نداره (مگر اینکه روی یک کامپیوتر اینترنت رو share کنی برای بقیه و یا اینکه اصلاً یک p r o x y server راه اندازی کنی که بقیه از طریق این سرور به اینترنت وصل بشن. این کار معمولا در شرکت های بزرگتر انجام میشه)
    اگر شما دلیلشو نمیدونی دلیل نمیشه که وجود نداشته باشه پس این شمایی که داری اطلاعات غلط میدی
    یکی از استفاده هاش اینه که کامپیوتر valid ip میگیره نه مودم و میتونی به این وسیله 1000 تا کار مثل remote desktop web server . mail server sql server و .... راه اندازی کنی یا اینکه سیستم accounting راه بندازی و اینترنت رو در ساعت معین یا حجم معین شیر کنی مثلا کارمندهای شرکت هم بتونن اینترنت داشته باشن هم اون جوری که دوست داری (ساعت .حجم . توع سرویس) محدودشون کنی و خیلی کارای دیگه که با routing مودم نمیشه کرد.

4. این کاربر از bigbang001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

عزیزم وقتی شما روی حالت pppoe کانکت میشی، اگه یه نفر بیاد به مودم 4پورت شما یک کابل ethernet وصل کنه، نمیتونه استفاده کنه؟؟
    Last edited by maziarb; 30-04-2011 at 22:11.

6. این کاربر از maziarb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

[/COLOR]

عزیزم وقتی شما روی حالت pppoe کانکت میشی، اگه یه نفر بیاد به مودم 4پورت شما یک کابل ethernet وصل کنه، نمیتونه استفاده کنه؟؟
    اون دیکه کسی نیست و خودیه که میتونه وارد خود کامپیوتر بشه و یوزر و پسورد کانکشن رو لیف بره

8. این کاربر از reb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

256 تهران :

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

[/COLOR]

یه جوری گفتی کس دیگه انگار از یه شهر دیگه یا کشور دیگه هم میتونن وصل بشن
    در ضمن همه مودم ها این امکان رو دارند (شاید هم اکثر مودم ها) که سطوح دسترسی مختلف برای کاربران متفاوت تعریف کنی. مثلا میتونی تنظیم کنی فقط mac address های خاصی بتونن به مودم وصل بشن. بنابراین باز هم نظر شما صحیح نمی باشد دوست عزیز.

---------- Post added at 05:38 AM ---------- Previous post was at 05:33 AM ----------

اگر شما دلیلشو نمیدونی دلیل نمیشه که وجود نداشته باشه پس این شمایی که داری اطلاعات غلط میدی
    یکی از استفاده هاش اینه که کامپیوتر valid ip میگیره نه مودم و میتونی به این وسیله 1000 تا کار مثل remote desktop web server . mail server sql server و .... راه اندازی کنی یا اینکه سیستم accounting راه بندازی و اینترنت رو در ساعت معین یا حجم معین شیر کنی مثلا کارمندهای شرکت هم بتونن اینترنت داشته باشن هم اون جوری که دوست داری (ساعت .حجم . توع سرویس) محدودشون کنی و خیلی کارای دیگه که با routing مودم نمیشه کرد.
    دوست عزیز من خودم هم این موارد رو توی پستم گفتم. ما هم یه چیزایی بلدیم ناسلامتی مهندس کامپیوتریم اما شما گفتی حتماً باید bridge باشه. در صورتی که الزامی در کار نیست. و همه این کارهایی که گفتی ربطی به bridge بودن مودم نداره و در هر حالت میشه انجام داد
    Last edited by a.toraby; 01-05-2011 at 05:47.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پس وجود Bridge ضرورتی نداره. چرا Bridge رو حذف نکردن ؟
    من توصیه میکنم شما PPPOE تنظیم کنی مودم رو.
    1. اینجوری کامپیوترت NAT میشه و دیگه نیازی به نرم افزار firewall نخواهی داشت.
    2. کامپیوتر از بدو روشن شدن به اینترنت وصله
    3. امکان استفاده همزمان از اینترنت در چندین کامپیوتر وجود خواهد داشت
    Last edited by a.toraby; 01-05-2011 at 05:52.

12. این کاربر از a.toraby بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سرعت دیشب هم مثل روال گذشته بد نبود ولی خوبم نبود و میشه گفت معمولی بود
    با سرویس 256 حدود 1400 مگابایت دریافت داشتم

کاربر فعال انکودرها AF021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Nevada

پيش فرض

اینم دانلود دیشب من

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام و خسته نباشید

من مودمم از نوعیه که نمیشه مقدار mtu و به صورت دستی از داخل کنترل پنل زیاد کرد مدل مودمم ( symphoney 602 )

با یه نرم افزار که خود مایکروسافت گرفتم تغییر دادم ولی اعمال نشد و هنوز مقدارش 1300 .

با یه نرم افزار که خود پارس آنلاین معرفی کرد drtcp هم تغییر دادم ول یاعمال نمیشه.

اپراتور پارس آنلاین گفتش کانکشنت رو باید bridge کنید اون کا رهم طبق راهنمایی مودمم انجام دادم ولی بازم mtu 1300 .

من احتیاج دارم mtu 1500 بشه . از دیروز تا الان دقیقا 24 ساعته دنبال زیاد کردن mtu ولی نشده.

از رجیستری هم کردم نشد. مودم رو بریدج کردم . از 2 نرم افزار استفاده کردم نشد .

چه طور میشه mtu رو زیاد کرد؟

راستی از کجا بفهمم مودمم رو درست بریدج کردم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •