وارد بخش تنظيمات مادر بردت بشو و از اونجا كارت شبكه رو غير فعال كن ريستارت و دوباره برو و فعالش كن
اگر درست نشه دو امكان من بيشتر نميدم
اول مادربردت نياز به فلش بايوس داره
دوم شايدم كارت شبكه مادربردت تركيده
جزوه hardware سيستمت ميشناستش ؟
وارد بخش تنظيمات مادر بردت بشو و از اونجا كارت شبكه رو غير فعال كن ريستارت و دوباره برو و فعالش كن
اگر درست نشه دو امكان من بيشتر نميدم
اول مادربردت نياز به فلش بايوس داره
دوم شايدم كارت شبكه مادربردت تركيده
جزوه hardware سيستمت ميشناستش ؟
سلام داداش ممنون تونستم درستش کنم![]()
سرویس 512 یک به چهار -بندرانزلی
بعد از مدت ها انگار پینگ خوب شده!
سلام به روي ماهت
مشكل چي بود ؟
راه حل چي بود ؟
سلام
من میخواستم وایمکس بگیرم یه چند تا سوال دارم
1) منطقه ای که زندگی می کنم تو سایت مبین نب جز پوشش داخلیه ولی نمایندگی ها میگن تو این منطقه یه کم مشکل داریم ولی میایم تست میگیریم احتمالا چون دوره خونتون بازه جواب میده در مورد چند تا سوال دارم اگه تو سایت جز پوشش داخلیه پس چرا مشکل هست؟
و مورد بعدی اینکه وقتی میان تست از کجا بفهمم واقعا جواب میده یا سرم کلاه میذارن الکی میگن خوبه؟
2) مدم جیبی از مدم وای فای ضعیف تره؟یعنی اگه منطقه مشکل دار باشه بهتره جیبی نگیرم؟
3) من خیلی اهل دانلود نیستم برای استفاده معمولی می خوام 1 ساله بگیرم بهتره 128 یگیرم با مودم جیبی؟ یا 512 با مودم رو میزی؟
من اگه مودم جیبی سرعت یا مشکل آنتن دهی نداشته باشه چون کوچتره و شازژی و باطری خوره بیشتر دوست دارم
4)منطقه ما تو ایرانسل زرده یا توجه به اینکه دانلود شبانه هم مهم نیست برام اصلا ایرانسل بهتره یا مبین نت؟چون 128 ایرانسل با گیگ بیشتر 60 تومن ارزون تره از مبین نت
Last edited by helyaaa; 06-03-2012 at 02:29.
دوست من مبین نت نگیر مخصوصا مودم های داخلی حالا چه جیبی چه وای فای همشون ضعییفن
اگر دسترسی به هیچ ADSL نداری بیا سمت مبین ولی در هر صورت سگ ADSL شرف داره به این ارتباط ناپایدار
ADSL بگیر. خودت را دچار عذاب وایمکس نکن. و اگر اصرار داری وایمکس بگیری و نیازی به دانلود مجانی نداری، ایرانسل بگیر.
دیروز زنگ زدم پشتبانی مبین نت تقریبا یه ربعی منتظر شدم پشته خط . بعد بهشون گفتم من چون بازی online میکنم پینگش واسم خیلی مهمه ولی نمیدونم چرا الان خراب شده اخه تا هفته پیش خوب بود الان خراب شده . طرف راحت گفت وامکس بدرد بازی نمیخوره بدون اینکه خودش رو به زحمت بندازه جواب منو بده گفتم اگه میخای وایمکس بگیری پشتبانیش اصلا جالب نیست . من خودم دارم تو فک فامیل میگردم مودمی رو که 210 تومان خریدم نصف قیمت رد کنم خودم رو خلاص کنم و پشته دستم رو داغ کنم که دیگه دنبال اینجور نت های شر برم .
---------- Post added at 08:54 AM ---------- Previous post was at 08:49 AM ----------
گفتی ADSL
ADSL مغازم 4.2.2.4 همیشه 120-150 و 4.2.2.3 110-140 بسیار عالی هست . کلا اگه امکان گرفتن adsl هست وایمکس یه انتخاب بسیار غلط هست . حالا رفتم اونجا screenshot میزارم .
ما که داریم استفاده می کنیم مشکلیم باش نداریم
دوستان لطفاً ذکر کنن کجا تشریف دارن و خوب نیست
![]()
1- وقتی میان تست ار روی چراغ های مودم میتونی بفهمی. اگه سه چراغ یا بیشتر بود خوبه.
2- مودم جیبی ضعیفه و در بهترین حالت و بهترین سیگنال میتونه بهت 512 بده و من که اصلا توصیه اش نمیکنم.
3- مودم رومیزی از جیبی بهتره. ترافیک فقط دانلود نیست و هر کاری با اینترنت کردن جزو ترافیک حساب میشه. به نظر من استفاده معمولی حداقل 2 گیگ در ماه لازم داره.
4- در کل ایرانسل سرویس بهتری داره. من و خیلی از دوستانم در منطقه زرده ایرانسلیم و مشکلی هم نداریم و 3 یا 4 چراغ از 5 چراغ مودم روشنه. در کل سرویس ایرانسل از نظر بنده بهتر و پایدار تره و قطعی هاش کمتره. چون من هر دو رو دارم و استفاده میکنم.
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------
این پینگ که مال سرور داخلی ایرانه باید دور و بره 50 باشه الان حدود 2.5 برابر بیشتره.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)