6 قطعه عکس
اصل گواهی + کپی لازم هستش
و اگر موقت هست بله باید سفته بزاری برای اینکه اصل رو بیارید....
ثبت نام تا31 هستش
6 قطعه عکس
اصل گواهی + کپی لازم هستش
و اگر موقت هست بله باید سفته بزاری برای اینکه اصل رو بیارید....
ثبت نام تا31 هستش
درسها مرتبط ان به شرح زیر هستند.
استاتیک و مقاومت مصالح روشهای تولید ۱و۲ طراحی و ایجاد واحدهای صنعتی آزمایشگاه اندازهگیری دقیق تحقیق در عملیات ۱ تئوری احتمال و کاربردهای آن آمار مهندسی ارزیابی کار و زمان و زمان سنجی برنامهریزی و کنترل موجودی ۱و۲ برنامهریزی تولید برنامهریزی و کنترل پروژه اقتصاد خرد اقتصاد کلان اقتصاد مهندسی اقتصادسنجی و برنامه ريزي اقتصادي اصول شبیهسازی کنترل کیفیت كنترل كيفيت آماري طرح سیستمهای اطلاعاتی و كنترل مديريت مدیریت کیفیت تحليل سیستمها مدیریت استراتژیک مدیریت طرحهای توسعه مدیریت تکنولوژی طراحی قالب و جیگ و فیکسچر برنامه ریزی CNC برنامه ریزی نگهداری و تعمیرات برنامه ریزی حمل و نقل تكنولوژي (علم) مواد اصول حسابداري و هزينه يابي نقشه كشي صنعتي1و2 مباني مهندسي برق آزمايشگاه مباني مهندسي برق زبان تخصصي كاربرد كامپيوتر در مهندسي صنايع مديريت مالي تحليل و طراحي سيستم هاي ايمني ايمني و بهداشت صنعتي پيش بيني و آناليز سري هاي زماني سيستم هاي كنترل اصول مديريت و تئوري سازمان كارگاه تراشكاري-فرزكاري-جوشكاري-ريختگري درسهای مشترک دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد: تحقیق در عملیات ۲ برنامهریزی وکنترل تولید۲ روشهای تولید پیشرفته رگرسیون تئوری صف درسهای دورهٔ کارشناسی ارشد( این درسها و درسهای مشترک در دانشگاههای مختلف در سطح ایران به صورتهای گوناگونی ممکن است ارائه شوند.): مجموعههای فازی طراحی آزمایشها تحلیل تصمیم گیری پایایی مدیریت پروژه طراحی برای ساخت برنامهریزی زنجیره عرضه برنامهریزی پویا برنامهریزی حطی پیشرفته برنامهریزی عدد صحیح الگوریتمهای فرا-ابتکاری برنامهریزی غیرخطی سیستمهای صف سمینار کارشناسی ارشد پروژه کارشناسی ارشد اقتصاد مهندسی پیشرفته آمار مهندسی پیشرفته طراحی سیستمهای صنعتی بهینهسازی ترکیبی مباحث منتخب کامپیوتر و مدیریت دادهها تئوری فازی مهندسی کیفیت
توروخدا جوابمو بدین
برای ازاد تهران جنوب از کجا باید ثبت نام اینترنتی بکنم ؟
دوستان كسي در مورد رشته مهندسي متالورژي ومواد اطلاعات داره؟رشته بدردبخوري هست؟
از طریق سایتش .....
---------- Post added at 10:07 AM ---------- Previous post was at 10:05 AM ----------
ببینید اگر مدرک پیش رو تحویل ندهید ازتون سفته 500 تومنی میگیرند برای ضمانت که تا 2 سال دیگه اصلش رو بیارید.
در مورد اینکه درس باقی مونده دارید منهم شنیدم که ثبت نام میکنند.برای کسب اطلاع دقیق تر به دانشگاه مربوط مراجعه کنید .........
---------- Post added at 10:08 AM ---------- Previous post was at 10:07 AM ----------
در مورد رشته میتونید توی اینترنت معرفی رشته اش رو بخونید.
ولی مهمترین عامل در موفقیتتون علاقه هستش .....
این حرف کاملا اشتباهه
متولدین نیمه دوم 70 ، چه دفترچه پست کرده و چه نکرده باشن ... میتونن در سال تحصیلی 91 - 90 برن دانشگاه ، مشروط به اینکه تا 31 شهریور 90 پیش دانشگاهی رو اخد کرده باشن
شما میتونید ثبت نام کنید ، مشکلی نیست ... فقط حواستون باشه که شما رو ترم دوم ( بهمن ) نندازن ( به دلیل ازدیاد دانشجو) بگید که مشمول هستین و حتما باید مهر برید سر کلاس
متاسفانه باید خودتون رو به نظام وظیفه معرفی کنید ! مهلت ارسال دفترچه شما تا 89/10/18 بوده وطبق قانون نظام وظیفه شما الان غیبت خوردید و حق ثبت نام ندارید!
لازم به ارسال دفترچه نیست! میتونن ثبت نام کنن
Last edited by babak_gww; 17-09-2011 at 10:14.
خدا خیرت بده![]()
من از پنج شنبه که این قضیه رو شنیدم اعصابم خرده امروز صبح میخواستم برم پلیس +10 داداشم گفت خودم میرم دیروز که یکی از دوستام دیدم سراسری قبول شده پارسال ، بهش گفتم گفت همچین چیزی نیست اصلا برو ثبت نام میکننت حتما
واقعا ممنون عزیز
من خیلی میترسم من مریض بودم نتونستم
امتحانای پیشمو بدم
توروخدا یعنی تهران مرکز قبول میکنه؟
کسی تهران مرکز نمیخونه مهندسی؟
خیلی استرس دارم
دروغ نه ولی خوب اینقدر با اطمینان صحبت میکنی اخرش یه ذره امیدواری به طرف بده عزیزجان اقلا بگو حالا شاید اینطور نباشه از پنج شنبه دلمون هری ریختی پایین![]()
-------------------
تو سایتشون هم زدن :
ضوابط ثبت نام در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي اعلام شد
بر اساس ضوابط ثبت نام فارغ التحصيلان ديپلم و پيش دانشگاهي در دانشگاه ها متولدين سال 72 به شرط اخذ ديپلم و پيش دانشگاهي به صورت حضوري و يا غيرحضوري، متولدين سال 71 به شرط اخذ ديپلم و پيش دانشگاهي به صورت حضوري، متولدين نيمه دوم سال 71 در صورت اخذ ديپلم يا پيش دانشگاهي به صورت حضوري يا غيرحضوري و متولدين نيمه دوم سال 1370 به شرط اخذ ديپلم و پيش دانشگاهي به صورت حضوري مجاز به ادامه تحصيل مي باشند.
------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم ممنون از babak_gww عزیز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)