سلام دوستان یه تلویزیون 50 اینچ که 3d هم باشه میخواستم نمیدونم چه مارکو مدلو انتخاب کنم.لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
سلام دوستان یه تلویزیون 50 اینچ که 3d هم باشه میخواستم نمیدونم چه مارکو مدلو انتخاب کنم.لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
سلام دوست عزیز 9705 بسیار عالیه البته اگه سایزش راضیت میکنه نسبت به 46 کنتراس بسیار بالایی داره
1به100000000 در کل کاراییهای بالایی داره . من خودم خیلی مقایسه کردم نسبت به سونی یا پاناسونیک
رفتم 46-8605 فیلیپس گرفتم خیلی راضیم .ولی 9705 خیلی سر تره نسبت به 8605 ولی قیمتشم بهتره
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
سلام تاچه قیمتی می خواید هزینه کنید مبلغو نگفتید ....
سلام ، بعد از کلی پرس و جو و تحقیقات گسترده میدانی تو نمایندگی های LG - Samsung - Panasonic دانستم که هیچ نمیدانم یا بازار اینقدر منو گیج کرده که انگار هیچ نمیدانم ...
مشخصاً من با اصرار میخوام Plasma بگیرم ... چون همین الان LCD سامسونگ دارم و قراره اگه پلاسما بگیرم اینو با قیمت خوب بدم یکی از اقوام ...
اول از همه باید بگم که لعنت بر این بازار شیر تو شیر و احمقانه ایران ... واقعاً وضعیت احمقانه ایه ... کلی میری تو سایت های مختلف تحقیق میکنی ، Review میخونی ، نمودار های کیفیت سنجی لابراتوار های معتبر رو نگاه میکنی ... آخر سر مدلی که انتخاب میکنی یا تو ایران وجود خارجی نداره یا خریدش هزاران دردسر و تردید و نگرانی داره یا با قیمت های تحمیلی نامعقول به نام ضمانت و گارانتی به آدم تحمیل میشه که حال آدمو از هرچی خرید کردن به هم میزنه ...
منم قبلاً میخواستم یه 50 یا 40 اینچ ST30 پاناسونیک بگیرم ... البته اوایل امیدوار بودم که بتونم یه VT30 بگیرم اما از قرار معلوم حالا حالاها مونده تا بانیان نیت کنه این مدلارو روانه بازار کنه ... اون از عرضه قطره شکونی فناوری توسط پاناسونیک اینم از بسط همون سیاست این بار تو زمینه عرضه به بازار توسط بانیان ... البته بازم تو خرید این دو مدل تردید داشتم ، چرا که احساس میکردم برای 3D و Internet@TV دارم پول الکی میدم چون این دوتا آپشن رو نمیخوام ، ولی مجبورم بخاطر کیفیت تصویر به صورت تحمیلی قبولش کنم ... حالا بماند که شاید همین کیفیت تصویر یا نزدیک به اون رو یه برند دیگه با قیمت معقول تر و بدون این دوتا آپشن اضافی عرضه میکنه که من ازش بی خبرم ...
حالا میخوام از شما دوستان عزیز سوال کنم که اگه لطف کنید و راهنمایی کنید ممنون میشم ...
از بین سه برند پاناسونیک ، الجی و سامسونگ یا هر چیز دیگه که تو ایران با اطمینان قابل خرید باشه یه پلاسما 50 اینچ Full HD با کیفیت تصویر مطلوب ، بدون امکان 3D و Internet و تا حدود قیمت 2000000 (یه خورده بالا - پایین) شما چی پیشنهاد میکنید که تو ایران قابل خرید باشه ... فاکتور قیمت به سایر متغیر ها برام ارجح تره ...
مثلاً فکر میکنم همه در مورد کیفیت تصویر سری ST30 یا VT30 پاناسونیک اتفاق نظر داشته باشن و البته قیمت های ناعادلانه بانیان ... حالا مدل دیگه ای با کیفیت قریب به این مدلها پیدا میشه که تنوع آپشن داشته باشه نه آپشن تحمیلی و قیمت معقول (نزدیک تر به قیمت جهانی) ؟
البته کنتراست و کیفیت Black و Brightness و ... هم مهم هستن ... ولی واقعاً کیفیت تصویر نهایی خیلی مهم تره ... مثلاً بعضی مواقع پیش میاد که دو مدل TV مثلآً یکی از پاناسونیک و یکی از الجی با اینچ برابر و هر دو Full HD ، ولی با هم یه اختلاف قیمت 500 هزار تومنی دارن ... که البته قیمت جهانیشون تقریباً برابره ... حالا مثلاً یکی کنتراستش 3000 یکی 5000 ... ولی کیفیت نهایی تصویرشون اونقدرها هم اختلاف عجیبی با هم ندارن که حالا قراره من 1/4 قیمت کل TV رو بدم برای این اختلاف جزئی که غالب مواقع هم اصلاً محسوس نیست و فقط رو کاغذ اختلاف عددی دارن ...
حالا بماند که این موارد رو هم تقریباً نمیشه تو نمایشگاه تشخیص داد ، چرا که اولاً این مدلا معمولاً کنار هم نیستن و از طرفی بعضی فروشنده ها ترفند هایی رو برای کالیبره کردن موقت تصویر به کار میبرن که روی یه تصویر خاص کیفیت عجیبی میگیرن ولی یه فروشنده دیگه با همون تصاویر و عدم تنظیم TV یه تصویر معمولی ، که باعث میشه این اختلاف ، چشم مشتری رو به خودش خیره کنه و مجابش کنه به خرید آنی ...
ممنون .
تا 3 تومن حالا یه کم بالا پایین.سلام تاچه قیمتی می خواید هزینه کنید مبلغو نگفتید ....
D6920 فرمت avi رو نميشناسه اما وقتي پسوند رو دستي تغيير ميديم به mkv پخش ميكند
فرمت *.m2st رو هم پشتيباني ميكنه
ببین دوست عزیز اگه قطعا میخوای Plasma بگیری روو برندای دیگه خط بکش ... از خود مغازه های جمهوری هم که برندای دیگه داشته باشن بپرسی ، خودشونم اعتراف میکنن که بهترین پلاسما ها برای Pioneer , Panasonic ه ، پس دور برندای دیگه رو خط بکش .
حالا این دیگه برمیگرده به بودجه شما که اگه حله برو یه Kuro بگیر و خیالتو راحت کن . اگر هم که نه باید پانی بگیری ... بازم میگم اگه وقت داری و میتونی که بودجتو تقویت کنی یه VT30 بگیری و بازم پایینتر یه ST30 بگیر ...
در مورد 3D هم باید بگم اگه 3D رو با یه TV ی خوب ببینی اصلا این حرفو نمیزنی که 3D برات مهم نیست .
میتونی دنبال V20 هم باشی اگه پیدا کنی 2D ه و از لحاظ کیفیت تصویر عالیه .
دوست عزیز بابت راهنمایی واقعاً ممنون ...ببین دوست عزیز اگه قطعا میخوای Plasma بگیری روو برندای دیگه خط بکش ... از خود مغازه های جمهوری هم که برندای دیگه داشته باشن بپرسی ، خودشونم اعتراف میکنن که بهترین پلاسما ها برای Pioneer , Panasonic ه ، پس دور برندای دیگه رو خط بکش .
حالا این دیگه برمیگرده به بودجه شما که اگه حله برو یه Kuro بگیر و خیالتو راحت کن . اگر هم که نه باید پانی بگیری ... بازم میگم اگه وقت داری و میتونی که بودجتو تقویت کنی یه VT30 بگیری و بازم پایینتر یه ST30 بگیر ...
در مورد 3D هم باید بگم اگه 3D رو با یه TV ی خوب ببینی اصلا این حرفو نمیزنی که 3D برات مهم نیست .
میتونی دنبال V20 هم باشی اگه پیدا کنی 2D ه و از لحاظ کیفیت تصویر عالیه .
دیروز هم که با خانواده مشورت میکردم اصرار داشتن که اگه قراره تفاوت آنچنانی در کار نباشه همین LCD سامسونگ رو حفظ کنیم و فعلاً سراغ خرید مدل دیگه نریم ... منم اصرار دارم که حتماً یا VT30 50 بگیریم یا بی خیال بشیم ... راستی مگه پایونیر تو ایران خدمات پس از فروش داره ؟
در نهایت تصمیم گرفتیم برای استفاده برادرم و البته خودم (بعضی اوقات) و بیشتر برای اتصال X360 و Kinect یه پلاسما 42 دیگه بگیریم که آنچنانی هم نباشه ... حالا با توجه به این موضوع انتخابمون محدود میشه به مدل های سطح پایین تر برندهای مختلف و مخصوصاً پاناسونیک ...
مثلاً از پاناسونیک سری U یا X و از الجی سری PW3500 و PK760 ...
سوال من اینه که حتی در این محدوده هم باز پاناسونیک بهتره یا سایر برندها بهتر عمل کردن ؟
یکی از دوستان عزیز تو همین فروم گفتن که تو محدوده ارزون قیمت ها سامسونگ موارد بهتری رو ارایه میکنه ...
یا مثلاً کنتراست دو سری U و X پاناسونیک 2000 هست در حالی که الجی 3000 و البته از لحاظ قیمتی ارزون تر ...
از طرفی اگه قرار باشه ما فقط به این TV ورودی مثل DVD و X360 وصل کنیم در اکثر مواقع کیفیت 480P و حداکثر 720P رو خواهیم داشت ... آیا باز در این شرایط خرید یه Full HD TV معقوله و دلیل دیگه هم میتونه داشته باشه ؟
مثلاً از یکی از نمایندگی های پاناسونیک شنیدم که پردازش تصویر Full HD ها چون 1080 هست ، روی کیفیت SD و HD هم تاثیر داره و از تصویر همونا روی یه HD TV بهتره ... که البته این حرف بیش از اندازه بازاری به نظر میاد !!!
از طرف دیگه غیر از کیفیت بهتر تصویر نهایی پلاسما ها نسبت به LCD ها ... قیمت پلاسما ها تو اینچ های بالاتر از 32 هم نسبت به LCD های معقول تر به نظر میاد ... اینطور نیست ؟
خلاصه اگر لطف کنید و راهنمایی کنید ، ممنون میشم ...
Last edited by M8CRX; 01-11-2011 at 15:43.
برخی مدلهای پلاسما مثل ST30 و VT30 تو تصاویر اکشن 1080 Line انتقال میدن که باعث وضوح موشن بیشتر میشه.
اما این مقدار برای LED LCD ها حداکثر 900 Line هست.
ببین عزیز جان شما الان خودت خیلی چیزا دستت اومده کنتراست مهمترین مسئله تو کیفیت تصویره این صد در صد وقتی بیای توی خونه متوجه میشی چون کنتراست توی نور کم خودشو بیشتر نشون میده کنتراست ال ای دیها زیر نور زیاد بالاس ولی توی محیط خونه بیشتر ایرانیا که بعد از ظهر یا شب تو اتاقای نه چندان روشن فیلم و سیرال نگا میکنن خیلی تاثیر داره تاثیرشم به مرور بیشتر میشه مثلا شما با یه تی وی کنتراست 2000 به 1 یه ماه فیلم ببین بعد برو با یه تی وی کنتراست 1000 به 1 تی وی تماشا کن تصویر بهت اصلا حال نمیده یه حالت کم عمق پیدا میکنه واسه همین کنتراست خیلی مهمه.
کلا الان که ال سی دی داری ببین چه تصویرایی بیشتر نگا میکنی اگه تصویرای روشن مثل اخبار و شو و .... نگا میکنی خیلی فرقی بین پلاسما و ال ای دی نمیبینی ولی اگه فیلمای سینمایی و سریال و برنامه های ورزشی نگا میکنی متوجه تفاوت میشی مخصوصا روی بازیای کامپیوتری من هر وقت روی ال ای دی xbox بازی میکنم تصویر over sharp هست یعنی خیلی تیزه بیشار از حد واقعی همه چی خیلی کارتونیو اتو کشیده و کاغذی و غیر واقعی به نظر میاد عمق تصویرم کمه ولی روی پلاسما 50 درصد واقعی تر میشه روی فیلم hd همینطوره روی مسابقه های ورزشی توی بعضی جاها همین تفاوت حس میشه ولی روی مثلا اخبار یا بعضی ویدئو کیلیپا مثل شوهای م ا ه و ا ر ه تفاوت زیاد نیست تازه شاید به خاطر جیغ بودن ال ای دی تصویر عمومی پسندترم باشه هر چند این پلاسماهای جدید مثل v20 و st30 توی این قسمتم خیلی روشون کار شده یعنی تصویرای براقم تا حد ممکن جیغ نشون میدن ولی به پای ال ای دی تو جیغ بازی نمیرسن!!
در مورد سه بعدی به قول این دوستمون اگه شما یه فیلم hd سه بعدی اصل گیر بیاری دیگه این حرفو نمیزنی که سه بعدی جالب نیست اینم در نظر بگیر که شما میخوای این تی ویو 5-6 سال داشته باشی تا دو سه سال دیگه سه بعدی قشنگ جا میوفته همین الان گوشه خیابون دارن فیلمای دی وی دی میفروشن که تا 4-5 سال پیش کمتر کسی میدونست دی وی دی چی هست الان به کسی که از پشت کوه اومده باشه هم بگی فیلم چی میخوای میگه دی وی دی باشه که کیفیت داشته باشه سه بعدیم تا حداکثر چند سال دیگه همینجوری میشه گوشه خیابون فیلم hd سه بعدی میفروشن اونوقت خیلی مهمتر از حالا میشه.
دوستان گلم
من قصد خريد led smart دارم ولي بين سامسونگ و LG موندم !
سامسونگ مدل 6960 رو پسنديدم و LG هم يه مدلي تو همون رده سايز 40
سامسونگ يه چيزاي وسوسه كننده داره مثل سينماي خانگي كه از اكرو به جاي blue ray گذاشتن و وايمكس و 6 تا فيلم 3d و ...
البته LG هم يه چيزائي داره مثل كارت هديه 500 هزار تومني و ...
ضمنا يه تفاوت عمده اي كه ديدم در عينكهاشونه در LG سبكه و به شارژ و باطري نياز نداره ولي سامسونگ عينكهاش سنگين تره و بايد شارژ به
از نظر فني از هر فروشنده اي مي پرسي ميگه جنس ما چنين و چنانه اينه كه نميشه تصميم گرفت
حالا به نظرتون از نظر جميع شرايط شما خودتون كدوم مدل رو پيشنهاد ميكنين
ممنون ميشم من رو از نظرات فني تون بي نصيب نگذارين
Last edited by siavashb; 02-11-2011 at 08:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)