تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 649 از 1211 اولاول ... 1495495996396456466476486496506516526536596997491149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,481 به 6,490 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آرمین جان نمیدونی چه جوری میشه بکهام رو تو مستر لیگ خرید.
    چون من هرچی که سرچ می کنم بازیکنهایی که تیم باشگاهی ندارن رو نمیشه خرید.
    من تا حالا امتحان نکرده بودم یه امتحانی می کنم نتیجه اش رو می گم کلا تغییرات زیادی وجود داره

بچه ها راستی من یه مشکلی دارم. وقتی 3 4 تا بازی می کنم یه دفعه سرعت بازیم کند می شه. وقتی هم توی این حالت از بازی بیام بیرون کلاً سرعت سیستم پایین اومده و باید یه بار Restart کنم تا دوباره سیستمم به حالت عادی برگرده و بتونم بازی رو تو حالت عادی اجرا کنم.
    مشخصات سیستم هم اینه (پنجره Setting خود PES2010):

در ضمن ویندوزم هم Windows 7 64Bit Build 7600 هستش. البته بقیه مشخصات هم توی امضام هست. به نظرتون مشکل کجاست؟
    در ضمن یادم رفت بگم PES2009 بدون مشکل روی سیستمم اجرا می شد.
    به cpu شما اوکی داده با اینکه باید خوب می داد ولی من احساس می کنم cpu شما اصلا تقلبی هست من که T9400 تا حالا نشنیده بودم E و Q شنیده بودم ولی T نه در هر صورت یه ریگی به کفش CPU شما هست وگرنه اگه دقت کنی سیستم توصیه شده دو هسته ای 2 گیگ زده و مال شما بیشتر هم هست ولی اینکه بازی هم اوکی داده یعنی اینکه به خوبی سیستم توصیه شده نیست

2. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

من تا حالا امتحان نکرده بودم یه امتحانی می کنم نتیجه اش رو می گم کلا تغییرات زیادی وجود داره
    مرسی آرمین جان.
    Last edited by bahador2009; 24-10-2009 at 17:29.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

به نظر من گزارشگر انگلیسی بازی اصلا بازیو جذاب گزارش نمیکنه نظر شما چیه ؟
    نه تنها گزارشگرش افتضاحه، بلکه صدای تماشاگرهاش هم همین طوره. تماشاگر ها از دقیقه ی صفر تا 90 شعارهای کر کننده و آزار دهنده می دن. به موقعیت های خطرناک واکنش نمی دن یا وقتی واکنش نشون می دن انگار دارن خمیازه میکشن، صداگذاری خیلی شبیه به PES 2006 شده. قدیمی و مصنوعی و خسته کننده. انقدر افتضاحه که من هنگام بازی صدای اسپیکر رو قطع می کنم.

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

مواردی که توی این آپشن وجود داره :

PS3-only

All club teams with correct emblems
    All teams (International and Club) with licensed kits
    All club teams with correct team names
    All fake players in the game with real names (excludes unlockable players)
    Most transfers up-to-date, might be some minor ones missing
    Bayern Munich, Wolfsburg and Stuttgart created
    Bundesliga base created (team names/kits) – To give editors a head start once unlockable players are unlocked
    حسين جان اين براي PS3 هست يا PC?

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سرعت اینترنت من در حال حاضر خیلی کم شده و اگه بخوام فایلهای گزارشگری رو بگیریم شاید تا نصف شب طول بکشه . بچه هایی که اینجا سرعت بالا هستن میتونن حداقل یک زبانو بگیرن ببینن چطوریه ؟

حسين جان اين براي PS3 هست يا PC?
    ps3

نه تنها گزارشگرش افتضاحه، بلکه صدای تماشاگرهاش هم همین طوره. تماشاگر ها از دقیقه ی صفر تا 90 شعارهای کر کننده و آزار دهنده می دن. به موقعیت های خطرناک واکنش نمی دن یا وقتی واکنش نشون می دن انگار دارن خمیازه میکشن، صداگذاری خیلی شبیه به PES 2006 شده. قدیمی و مصنوعی و خسته کننده. انقدر افتضاحه که من هنگام بازی صدای اسپیکر رو قطع می کنم.
    درمورد گزارشگر بازی هرچی بگی کم گفتی رو اعصاب همه رفته . اما چنتها رو میشه عوض کرد من برای دمو یک پک 80 مگی دانلود کردم بعضی چنتها واقعا خیلی قشنگ بودن . حالا اگه یک پک کامل جذاب گیرم اومد توی تاپیک میذارم .
    Last edited by 4039; 24-10-2009 at 17:35.

7. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

به cpu شما اوکی داده با اینکه باید خوب می داد ولی من احساس می کنم cpu شما اصلا تقلبی هست من که T9400 تا حالا نشنیده بودم E و Q شنیده بودم ولی T نه در هر صورت یه ریگی به کفش CPU شما هست وگرنه اگه دقت کنی سیستم توصیه شده دو هسته ای 2 گیگ زده و مال شما بیشتر هم هست ولی اینکه بازی هم اوکی داده یعنی اینکه به خوبی سیستم توصیه شده نیست
    سیستم ایشون، PC نیست. بلکه لپ تاپ/ نت بوکه و T9400 هم CPU یک لپ تاپ/ نت بوک محسوب میشه.

9. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نه هنوز پچ رسمی منتشر نشده. البته برای اسم تیم ها و بازیکن ها نباید منتظر پچ رسمی Konami باشی چون هیچ وقت نمی آد!! اون پچ رسمی Konami که همه منتظرش هستن قراره نقل و انتقالات رو درست کنه.
    پچ رسمی اومده Patch 1.01 کونامی ولی ربطی به اپدیت روستر ها و لایسنس ها نداره این پچ تمامی تغییرات روستر ها و آپدیت ترانسفر ها و لایسنس ها فقط از طریق defdat صورت می گیره که شما هر لحظه می تونید از توی بازی چک کنید به قسمت setting می رید بعد دانلود و شروع می کنه به چک کردن برای اپدیت جدید من هر روز چک می کنم فعلا که خبری نیست. ولی به قول شما اگه هم بخواد چنین آپدیت هایی بیاد فوقش اون 5 - 6 تا تیم باقی مونده از لایگا رو لایسنس می کنه تازه اونهم قطعی نیست ولی پارسال از همین طریق تیم های سویا یا ریسنگ کلاب و اتلتیکو مادرید لایسنس رسمی شدند. به هر حال منتظریم ببینیم که چی پیش میاد پچ 1.01 رو من نصب کردم چیز خاصی نداره به حال کیت سرور هم فرقی نکرد مشکلی نیست. بودنش از بودنش بهتره. به هر حال من که پیرو کونامی و پچ ها و اپدیت هاش هستم پچ دیگه ای نصب نمی کنم فقط با کیت سرور موارد لایسنس رو حل می کنم و در آخر وقتی تکمیل شد مثل پچ Krauser که واسه 2009 دادم می ذارم توی تاپیک

خوش باشید رفقا

11. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MB3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من ردیف بازی کردم
    اشکال بزرگش اینه که گل زدن با سانتر رو دروازه خیلی آسون شده 90 درصد گله
    و یکی هم اینکه بعضی موقع ها دکمه پاس عمل نمی کنه
    ولی خیلی شرف داره به فیفا (pc)

آخر فروم باز scorpion818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

سری T برای لپ تاپ هاست. اینجا یه سر بزن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ردیف 29 ام T9400 هستش. من خیلی بعید می دونم مشکل از سخت افزار باشه. چون امتیاز سیستمم توی ویندوز سون 6.8 هستش و توی ویستا هم 6.4 بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه arvinivra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ایـــ سنندج ــران

پيش فرض

سلام من نصب کردم ولی صدای گزارشگر نیست مشکل چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •