اره دیشب سرعت من خیلی خوب بوده!
اره اکو 128
داون استریم 160 Kbps که میشه 20KBpsسرعت دانلود!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اره دیشب سرعت من خیلی خوب بوده!
اره اکو 128
داون استریم 160 Kbps که میشه 20KBpsسرعت دانلود!
ممنون از دوستان
پس چی میگن اینا؟!
اصلا از نظر علم شبکه ممکنه یه کلاینت با مودمش تو شبکه اختلال ایجاد کنه؟!
کاملا تایید میشه. دیلینک یکی از قول هایی تجهیزان شبکه و مخابرات هست.
همونطور که دوستان هم گفتن خیر نمیشه دوست عزیز.
کار میکنه دوست عزیز، خیالت راحت.
دوست عزیز بذار یه چیزی بگم خیالت رو راحت کنم، یکی از دوستام کاشان هست، رشته الکترونیک و ایناست، از رو نقشه یکی از همین مودمها خودش برد طراحی کرده و قطعاتش رو هم خریده و خلاصه یه مودم دست ساز درست کرده و الان مودمش از مال من وشما هم بهتر داره کار میکنه. البته این دوستم هم دیگه خیلی گیره،چیزی که تو بازار ریخته مودم، ولی میخواسته یه تنوعی بده ببینه میشه این کار یا نه(سال خودکفایی و شکوفایی بود!!!)
شما یه سری در مودمت رو باز کن ببین جز 2 تا آی سی و چهار تا خازن و مقاومت چیزه دیگه ای هم داره؟!
از منم دیشب خیلی عالی بوده، با اینکه همه لینکها آدرایو بوده، از ساعت 1:30 هم شروع کردم، 6:35 هم تموم شده! (در واقع کلا 6 ساعت دانلود داشتم) 1100 مگ.![]()
از ساعت 1تا7 میشه 6 ساعت پس 1:30 تا6:30میشه 5ساعت/ سوتی شاتلی/
ببینید دوستان، من تورنتم شبا دانلودش خیلی کم شده. توی بخش تورنت مطرح نمیکنم، چون روزا خوبه.
به نگاهی به این نمودار بندازید. شبها تقریباً الکی روشن میمونه این کامپیوتر بدبخت
اینم اوضای پینگ ماست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hadiceberg; 25-04-2009 at 11:10.
با درود ...
این شاتل داره منو عصبانی میکنه ... واسه شما فاکتور جدید نیومده ؟؟ واسه من امروز اومده بعد توش زده 16 گیگ ترافیک اضافی تو فروردین ... یعنی پول اون ترافیک رایگان رو می خوان بگیرن .... اینجوری باشه پول نمیدم قطع شه ...![]()
برای من اومده، اما مثل قبله، یعنی ترافیک رایگان رو پولشو نگرفتن. (روزهای عید منم دانلود داشتم)
یه نگاهی بکن ببین هنوز ترافیک مصرفی اون روزها رو رایگان نشون میده یا اینکه زده زیرش؟
ولی حتی اگه زده باشه زیرش تقصیر خودشونه که اون روزا ترافیک رو (به اشتباه) رایگان نشون میدادن. کاربر بر اساس گزارش ترافیکه که تصمیم میگیره.
مگر اینکه اینم بزنن زیرش که اون روزها ترافیک رو رایگان نشون میداده سیستم!!! اونوقته که دیگه ...![]()
Last edited by hadiceberg; 25-04-2009 at 11:17.
این شاتل داره منو عصبانی میکنه ... واسه شما فاکتور جدید نیومده ؟؟ واسه من امروز اومده بعد توش زده 16 گیگ ترافیک اضافی تو فروردین ... یعنی پول اون ترافیک رایگان رو می خوان بگیرن .... اینجوری باشه پول نمیدم قطع شه ...
16 گيگ ؟؟ اين كه خيلي گرون ميشه ! اگه خواستن بگيرن عمرا نده پولشو !!
برای من هم فاکتور جدید اومده امابه صورت قبل هست.یعنی همان 18900 برای سرویس اکو 512
برای شما هم به احتمال اشتباه کرده اند رنگ بزن بهشون بگو.
پیچوندن از نوع شاتلی
hadi 1252 PM
سلام
من تورنت دانلود میکنم
الان حدود یک ماه هست که سرعت شبها خیلی کم شده
روزها خوبه
اصولا شبها سرعت شبکه هم پایین میاد
cs37 12:43:30 PM
در کل تورنت ها معیار خوبی برای سنجش سرعت نیستند، لا اقل می توانید در مواقعی که احساس می کنید سرعت کم از به موازات آن از یک دانلود مستقیم ببنید که افت سرعت وجود دارد یا نه
اما در کل، در شب ها به دلیل وجود ترافیک رایگان برای سرویس های آرت، ترافیک شدیدی روی شبکه اعمال می شود که بواسطه آن و به دلیل اینکه شما از مشترکین اختصاصی نیستید، باافت سرعت مواجه می شوید
hadi 1210 PM
مسئله اینجاست که سال گذشته چنین مشکلی نبود
ضمن اینکه در تهران هم دوستان مشکلی ندارند
cs37 1235 PM
ممکن است در سال گذشته در منطقه شما به این میزان مشترک حضور نداشته اند
و بحث تهران یا شهرستان دیگری هم نیست، در سرویس های اشتراکی، بسته به منطقه امکان افت سرعت در ساعات شلوغی وجود دارد
تا چند درصد افت سرعت قابل قبول است؟
cs37 12:51:51 PM
ببینید در این خصوص تعرفه یا حد خاصی در نظر گرفته نشده است
ب سبب اینکه عموما این مورد بررسی می شود و اگر بسیار حاد باشد سریعا بررسی می شود
اما در مواقع حاد شما امکان اینکه با سرویس 128 تا به نیم سرعت خود هم برسید وجود دارد
اما کاملا در مقاطع زمانی خاص و کم این اتفاق می افتد
hadi 12:55:37 PM
اینطور که به نظر میاد ما باید هرروز شاهد افت کیفیت باشیم
cs37 12:56:24 PM
در حال حاضر 2 مشکل برای سرویس گیری مطلوب برای شمایی که در کرج هستید وجود دارد که هر دو از سمت شاتل نیست
یکی اینکه از 3 روز پیش، یکی از لینک های ایران در فجیره قطع شده است که کل کشور دچار افت سرعت شده است که در اخبارها نیز گفته شده است
دیگری مربوط به لینک ارتباطی مخابرات است که بین تهران تا کرج است دچار اختلال است، اما در مواقعی که ترافیک بالا نیست این موارد خود را زیاد نشان نمی دهند و نا محسوس است
اما به محض اینکه کمی ترافیک روی شبکه بیاید شما متاسفانه این افت سرعت را مشاهده می فرمایید
hadi 12:59:23 PM
در اینصورت شرکتهای سرویسدهندهٔ دیگر در کرج هم باید با همین مشکل روبرو باشند؟
cs37 12:59:49 PM
در مورد اول یا دوم؟
hadi 1:00:14 PM
هردو مورد
cs37 1:00:31 PM
در مورد اول که مشکل برای کل کشور است
اما در مورد دوم پاسخ منفیست، چون لینک ارتباطی شاتل بین تهران تا کرج که به دست مخابرات است دچار مشکل است
ممکن است روی این بستر شرکت دیگری هم باشد که قطعا آن ها هم دچار مشکل خواهند بود
ویرایش:
سایت شرکت ارتباطات زیرساخت پکیده؟
Bad Request (Invalid Hostname)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hadiceberg; 25-04-2009 at 12:10.
هم اکنون 68 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 68 مهمان)