تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 649 از 1137 اولاول ... 149549599639645646647648649650651652653659699749 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,481 به 6,490 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

بچه ها دين و زندگي رو چي پيشنهاد ميديد؟ تست ادبيات چي؟
    دین و زندگی انرژی اتمی.من میخونم تست هاش خیلی خوبه و کامل هم هست.درسنامش جدید نیست و همون مطالب کتاب رو به خوبی طبقه بندی کرده اما کلمات مهم رو پررنگ کرده که خیلی خوبه.جواب ها رو هم داده.
    آیات رو هم تفسیر کرده.

2. 2 کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عزیز
    شما سنجش میخوای بدی ؟ توصیه میکنم ندی الان ! کلا همون قلمچی یا گاج یکی از آزموناشو ثبت نام کن
    +
    کتاب فیزیک 2 مرآت واقعا کتاب عالی هست ! از قلمچی که خیلی بهتره ! تستاش ساده ام نیست اونجور که شما میگی با این حال نگران نباش شما الان باید به مفهوم و فرمولا مسلط بشی رسیدی پیش همه ی اینا رو با مشتق و کاربردش آزمون میدی اونموقع سخت میشه .
    +
    الان اول ساله ! یکی دو ماه دیگه فشار خیلی زیاد میشه روت . به نظرم به جای قرابت معنایی بقیه درسارو بیشتر بخون !
    گزینه هم که اصلا نمیدونم نمایندگی کجاس و کجا باید امتحان بدم
    یکی از آشناها پارسال که سال دوم بود (مثل من اونم ریاضی بود) کنکور سراسری شرکت کرد (البته من اینجور شنیدم شاید مبالغه بوده و.... )منم گفتم امسال الکی برم با استرس بچه های اونجا آشنا بشم و یه کم روحیه بشون بدم و ببینم سطح سوالاش چه جوره
    هیچ کسی هم نمره نیاورد (نوبت اول هم همونجوری بود)برای همین گفتم یه کتاب آرایه و معنی و... بخونم بلکه تو پایان ترم مجبور نشم خودکشی کنم

باز هم ممنون از شما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

توی کتابخانه سایت رمزینه یک جلسه از آرایه ها رو ببینی .بهتر تصمیم گیری میکنی.اصلا قابل مقایسه با کتاب های دیگه نیست.

داره خودمونی میشه Lj Wallace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام
    اگه بخام واسه زیست درکنار خیلی سبزاز یه کتاب دیگه تست بزنم زیست همگامان بهتره یا مهروماه؟

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

منم همین رو میگم تستاش خیلی کمه و متنوع هست مثلا کلا 20 تا موازنه داره.
    و ترتیب خاصی هم نداره یهو وسط مطالب انواع واکنش ها می پره الکل میپرسه.
    یا باید شیمی کتاب سبز بخرم یا کتاب آبی بهمن بازرگان رو.(فکر کنم کتاب سبز بهتر باشه)
    ----------------------------------------------------
    در مورد عربی گاج خوبه اما چند تا بدی داره.اولا کتابش رو فکر کنم با چوب دخت انار درست کردن.خیلی کیفیتش بده.دوما خیلی سیاه و سفیده سوما خیلی نکته گفته به جای استفاده از قواعد کلی.
    این کتاب جناب فیلی چطوره؟توضیحاش خوبه؟
    از بین مبتکران جناب فیلی با فوت و فن عربی خیلی سبز کدوم رو می پیشنهادین؟
    بله !
    بت دارم میگم شیمی آبی بازرگان تهشه ! معجزه میکنه ! تو باز میگی کتاب سبز ؟ اصلا کتاب سبز مگه شیمی 3 داره !؟
    آره خوب این گاج هم جوهرش هم کاغذشو عوض کرده ثبت اختراع هم داره ! ولی چه فایده وقتی کاغذش عین سوهان میمونه !
    من خودم گاج استفاده نمیکنم یه مبتکران هست تو کتاب خونم داره عکس یه درخت نخل روشه خواستی فردا نشونت میدم
    ببین اون دوتا طبقه بندیش برای کنکوره فرق داره با کتاب ! مثلا من هم فوت و فن رو دارم هم ایاد فیلی اما به جز تابستون که یکم خوندم به نظرم الان نمیشه خوند . به هر حال اگه وقت زیاد داشتی ایاد وگرنه خیلی سبز

==================

گزینه هم که اصلا نمیدونم نمایندگی کجاس و کجا باید امتحان بدم
    یکی از آشناها پارسال که سال دوم بود (مثل من اونم ریاضی بود) کنکور سراسری شرکت کرد (البته من اینجور شنیدم شاید مبالغه بوده و.... )منم گفتم امسال الکی برم با استرس بچه های اونجا آشنا بشم و یه کم روحیه بشون بدم و ببینم سطح سوالاش چه جوره
    هیچ کسی هم نمره نیاورد (نوبت اول هم همونجوری بود)برای همین گفتم یه کتاب آرایه و معنی و... بخونم بلکه تو پایان ترم مجبور نشم خودکشی کنم

باز هم ممنون از شما
    ببین کلا تا جایی که من اطلاع دارم کنکور معدل دیپلم میخواد برای ثبت نامش نمیشه از سال دوم ثیت نام کرد . حداقل سراسری اینجوره .
    قلمچی راحته ؟ هر کی میگه راحته بره بشه نفر اول کشور ! خوبیه قلمچی اینه سوال غلط خیلی خیلی کم داره !
    مرآت نه دیگه اونقدا هم سخت نیست اما برای فیزیک 2 به نظرم بهترین کتابه !
    نترس خودکشی نمیکنی
    به نظر من سال سوم خیلی سخت تر از پیشه !
    پیش خیلی از مطالبش مروره !
    ------------------------------

با توجه به اینکه دوستان میان در مورد حسابان میپرسن .... :

ببینید کتاب تغییر کرده ! الان دو تا بخش جدی داریم یکی تست یکی آموزش !
    برای آموزش من تاکید میکنم 10 بار ! نشر الگو بخرید !!!!! مال بابام هم نیست که تبلیغ کنم الکی ! بهترین کتاب موجوده !

برای تست کتاب گاج هست که سوالاش 90 درصد سوالای کنکوره انصافا سوالای خیلی قشنگی هم داره !
    به جز اون همین نشر الگو یه کتاب تست هم داره جز آموزشه که گفتم ... به شدت عالیه این کتاب ! فقط اضافه کنم از لحاظ سختی یه سر و گردن از گاج بالاتره و سوالای در سطح تیم ملی و المپیادش کم نیست ! سوال ساده کم داره ... ولی پاسخ تشریحیش واقعا خوبه من ترجیح میدمش به گاج
    همون آموزش الگو هم که گفتم برای هم بخش حدود 40-50 تا میانگین تست و حدود 30 تا سوال تشریحی داره که انصافا هر دو سوالای قشنگی هستن .
    با این حال کتاب سبز هم یه کتاب تست داره که من به شخصه زیاد حال نمیکنم باش به جز یه قسمت جدا که مربوط به سوالای المپیاده ! به هر حال بین خیلی سبز و گاج سفید من گاج رو انتخاب میکنم

برای دوستان سال سومی که میخوان تشریحی بخونن دو تا پیشنهاد دارم !
    اول از همه حسابان آقای هاشمی ! نشر مبتکران هستش و سایز بزرگه . این آقا از دبیرای معروفه و در حال حاضر دبیر دبیرستان فرزانگان تهران هست . تست نداره ولی تا دلتون بخواد مطلب خارج از کتاب و سوال تشریحی داره سوالای تشریحیشم دو بخشن تکمیلی و معمولی

و در آخر هم ... آخرین کتابی که معرفی میکنم کتابیست که به شدت دوستش دارم ! میمیرم براش اصلا ! فقط توصیه جدی میکنم اگه دانش آموز مدارس خاص نیستید و یا ریاضیتون خیلی هم عالی نیست و معمولیه طرف این کتاب نیاید ! کتاب کار انتشارات خیلی سبز !
    همش تشریحیه در 3 سطح ! من کاری ندارم خودش چجوری طبقه بندیش کرده من اینجوری طبقه بندیش میکنم ! معمولی - سخت - خیلی سخت ! سوالا پاسخ تشریحی نداره و فقط جواب آخر داره ! در نگاه اول خیلی از سوالا ممکنه به نظرتون ساده بیان اما همون ساده ها بعضیاشو اگه مردید بشینید حل کنید

به هر حال ! من خودم اینجوری کار میکنم حسابان رو !
    1- آموزش از نشر الگو
    2- تمرین تشریحی کتاب کار خیلی سبز
    3- تست کتاب تست نشر الگو

همه ی این کتابا رو که ذکر شد من همه رو دارم و ندیده نظر نمیدم ! به هر حال نظر شخصیه من بود ! موفق باشید

7. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ali™'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بت دارم میگم شیمی آبی بازرگان تهشه ! معجزه میکنه ! تو باز میگی کتاب سبز ؟ اصلا کتاب سبز مگه شیمی 3 داره !؟
    شیمی 3 سبز آخر پاییز میگن میاد ! ولی به نظرم شیمی پیش سبز از مبتکران بهتره ! (با این که خودم زیاد با کتاب های سبز میونه ی خوبی ندارم ! ) لااقل این تجربه ی من از مقایسه ی این دو تا هست !

با تشکر...

9. 2 کاربر از Ali™ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

نه اتفاقا خيلي راحت تر از اونيه كه تو بزرگ نشونش ميدي
    نگا معراج من خودم تو اين كنكور از 8 تا 7 تاشو درست زدم و با همون درصد 36 ادبيات بالاترين درصد من تو كنكور شد ( خوب اين از تاييد تكست اقا سينا )
    وقتي بيتها رو ميخوني اگه به ساده ترين روش هم بتوني معني كني ميتوني قرابت رو پيدا كني در حالي كه نيشخندي از روي تمسخر به طراح , به لب داري ; اينطوري:

ولي هرچقدر هم كه تو معني كردن و اينا استاد باشي بدون كتاب هامي جون نميتوني تو وقت قانوني قرابتو پيدا كنيه ( بابا شاهي شد )
    شما بحثت جداس خودت شاعری(اداره ترب همایونی.)
    ولی من کتاب هامون رو فقط واسه قرابت نمی خونم، واسم یه جور تفریحه.

بچه ها دين و زندگي رو چي پيشنهاد ميديد؟ تست ادبيات چي؟
    من راه اندیشه دارم( آبی تیره) تستای تالیفیش خیلی خوبه.
    ادبیات هم تست تمرینی همون گاج سفید خوبه یه کیلو کلون تست ریختن توش.
    ولی اگه تست آموزشی می خوای اندیشه سازان گیر بیار.هامونه!

11. این کاربر از meragj2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alphacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تــــــــــــــــــــــــــــــــهران

پيش فرض

یعنی جلد دومش بازم مربوط به پیش 1 هست؟
    یا جلد دوم میشه پیش 2؟
    زياد نگران نباش چون دو جلدش رو هم ميشه 500 صفحه
    ازشون دليل دو جلدي بودن رو پرسيدم گفتن براي اينكه الاف نباشين فعلا اينو بخونين تا مجبور نشين تا تكميل پيش 2 صبر كنيد . تا اونوقت چاپش ميكنن

13. 3 کاربر از alphacino بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دي امتحان حسابان دارم و يه کتاب حسابان چاپ ٨٦ دارم ميخواستم بدونم چه قسمتهايي حذف يا اضافه شده؟

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من دي امتحان حسابان دارم و يه کتاب حسابان چاپ ٨٦ دارم ميخواستم بدونم چه قسمتهايي حذف يا اضافه شده؟
    منم همينطور .

اينطور كه شنيدم اينا حذف شدن : كاربرد مشتق + انتگرال

و اينا اضافه شدن : بسط دوجمله اي + تصاعد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •