تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 649 از 1004 اولاول ... 149549599639645646647648649650651652653659699749 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,481 به 6,490 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

نتيجه رو به ما هم خبر بديد
    خط شما مگه رو فیبر نیست؟

2. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

خط شما مگه رو فیبر نیست؟
    نتیجه دعوا منظورم هست

4. این کاربر از =CYBER= بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

برو سراغ اون یارویی که دفتر خیابون امام نشسته و واسه بدبخت کردن کاربرا هر روز یه نقشه شوم میکشه!!!
    (وارد که میشی سمت چپ اتاق اول)

منم فردا میرم اگه گیر ندن و اذیت نکنن تخلیه کنم
    الان فکر کنم 2ماه هست کلا در حد 5 گیگ دانلود داشتم، مخابرات کاری کرده که اسم اینترنت میاد حالم بد میشه

استفاده من شده در حد همین تاپیک و اسکایپ، الان 1 هفته ست فیسبوکم رو هم چک نکردم چون انقد سرعت ارتباط
    با سرورهای خارجی حتی اونایی که فیـلتر نیستن هم کمه که آدم یاد دایال آپ میفته
    خدا شاهده سعید جان جونم به لبم رسیده امروز میخواستم یه چیزی دانلود کنم کل اعصابم رو ریخت به هم حالا بگی حجمش هم زیاد بود نه ها کلا 15 مگ بود ! یه مگ دانلود میکرد قطع میشد همین الان که این نوشته رو می نویسم دو بار اینترنت قطع و وصل شده ! میخوام با یکی چت صوتی کنم هی قطع هی وصل چی رو دارن میفروشن !
    تا حالا 10 بار هم تو سایت cra.ir شکایت کردم ولی یه بار هم رسیدگی نکردن ! انگار عین خیالشون هم نیست ! کوچکترین اهمیتی برامون قائل نیست
    ببنم اون یارویی که میگی تو اتاق اولی ــه سمتش چیه ؟ تا الان فکر میکردم همه این آتیشا زیر سر رئیس امور مشترکین فلکه مخابراته تا آلان چند بار باهاش جر و بحث داشتم

خدایی منم حرف بدی نمیزنم که , میگم آقا شما که نمیتونی سرویس بدی غلط میکنی کابل منو فیبر نوری میکنی ! اسفند امسال میشه یه سال تو این یه سال فقط یه هفته سرعت اینترنت من فضایی بود بعد اون هیچی دانلود در حد 10 kb/sec پینگ متوسط 1000 ! قطع و وصل مکرر

عصر زنگ زدم 2020 خیلی محترمانه میگم پینگ بالاست باز شروع کرده میگه برو یه سیم کش بیار سیم تلفن رو بده عوض کنن ! بهش میگم پینگ میشه 500 نه 2000 ! به من میگه به ما هم گفتن این حرف ها رو بزنیم ! بهش میگم بهتر نبود یه صدای ضبط شده میزاشتید ؟! به من میگه توهین نکن ! گوشی رو قطع میکنه !
    والله اینا رو از کره ماه وارد کردن ! اصلا حرف حساب سرشون نمیشه جایی هم نیست بریم شکایت کنیم

ping 4.2.2.4

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=2316ms TTL=47
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=2042ms TTL=47
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=2030ms TTL=47
    Request timed out.

Ping statistics for 4.2.2.4:
    Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 2030ms, Maximum = 2316ms, Average = 2129ms

6. 3 کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

خدا شاهده سعید جان جونم به لبم رسیده امروز میخواستم یه چیزی دانلود کنم کل اعصابم رو ریخت به هم حالا بگی حجمش هم زیاد بود نه ها کلا 15 مگ بود ! یه مگ دانلود میکرد قطع میشد همین الان که این نوشته رو می نویسم دو بار اینترنت قطع و وصل شده ! میخوام با یکی چت صوتی کنم هی قطع هی وصل چی رو دارن میفروشن !
    تا حالا 10 بار هم تو سایت cra.ir شکایت کردم ولی یه بار هم رسیدگی نکردن ! انگار عین خیالشون هم نیست ! کوچکترین اهمیتی برامون قائل نیست
    ببنم اون یارویی که میگی تو اتاق اولی ــه سمتش چیه ؟ تا الان فکر میکردم همه این آتیشا زیر سر رئیس امور مشترکین فلکه مخابراته تا آلان چند بار باهاش جر و بحث داشتم

خدایی منم حرف بدی نمیزنم که , میگم آقا شما که نمیتونی سرویس بدی غلط میکنی کابل منو فیبر نوری میکنی ! اسفند امسال میشه یه سال تو این یه سال فقط یه هفته سرعت اینترنت من فضایی بود بعد اون هیچی دانلود در حد 10 kb/sec پینگ متوسط 1000 ! قطع و وصل مکرر

عصر زنگ زدم 2020 خیلی محترمانه میگم پینگ بالاست باز شروع کرده میگه برو یه سیم کش بیار سیم تلفن رو بده عوض کنن ! بهش میگم پینگ میشه 500 نه 2000 ! به من میگه به ما هم گفتن این حرف ها رو بزنیم ! بهش میگم بهتر نبود یه صدای ضبط شده میزاشتید ؟! به من میگه توهین نکن ! گوشی رو قطع میکنه !
    والله اینا رو از کره ماه وارد کردن ! اصلا حرف حساب سرشون نمیشه جایی هم نیست بریم شکایت کنیم

ping 4.2.2.4

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=2316ms TTL=47
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=2042ms TTL=47
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=2030ms TTL=47
    Request timed out.

Ping statistics for 4.2.2.4:
    Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 2030ms, Maximum = 2316ms, Average = 2129ms

خداوکیلی خیلی اعصاب میخواد با این کار کردن !!! درسته تا حالا پینگ 2000 نداشتم ولی درکت میکنم !!!
    اگه خطت فیبر باشه قاعدتا باید فقط مخابرات رو تحمل کنی ولی به نطرم adsl رو بیخیال بشی و وایمکس بگیری !!! از اونجایی که مبین نت هم عین همین مخابراته بذار بره به جهنم !!! فقط برات میمونه ایرانسل که اونم اگر بخوای پینگت خوب باشه (زیر 170 تا 120) باید مودت out door داشته باشی

8. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

خداوکیلی خیلی اعصاب میخواد با این کار کردن !!! درسته تا حالا پینگ 2000 نداشتم ولی درکت میکنم !!!
    اگه خطت فیبر باشه قاعدتا باید فقط مخابرات رو تحمل کنی ولی به نطرم adsl رو بیخیال بشی و وایمکس بگیری !!! از اونجایی که مبین نت هم عین همین مخابراته بذار بره به جهنم !!! فقط برات میمونه ایرانسل که اونم اگر بخوای پینگت خوب باشه (زیر 170 تا 120) باید مودت out door داشته باشی
    مبین نت که افتضاح هست ٬‌ ایرانسل هم ارومیه سرویس نداره .

من میگم صبر کن رایتل طرح های زمستانه رو بده از اون بگیر ٬ من چه صبح چه شب ساعت ۳ تست میگیرم هر طرحی که خریدم سرعتش همیشه ثابت هست ٬‌ سرعت تک کانکشن همونی هست که خریدی لازم نیست با ۱۶ تا کانکشن دانلود کنی تا شاید کل سرعت رو بده بهت

10. 2 کاربر از =CYBER= بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

پینگ 3000 هم داشتم این که چیزی نیست
    یه هفته پیش به فکر مبین نت افتادم گفتم برم اول مال یکی از دوستام رو بیارم تست کنم دیدم همچین مالی هم نیست پشیمون شدم
    ایرانسل هم روی گوشیم تست کردم قطع و وصلی داره نمیدونم مودم بگیرم درست میشه یا نه کسی از دوستام هم مودم ــش رو نداره بیارم تست کنم گرون هم هست

12. این کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

راستی اگر هدف سازمان های نظارت کنترل کم فروشی باشه با یک طرح خیلی ساده می تونن این مشکل رو برطرف کنن ٬‌ ولی نمی خوان

تنها کاری که باید انجام بشه این هست که یک برنامه میزان پهنای باند فروشی به کاربرا از طرف شرکت و پهنای باندی که در اختیار شرکت هست رو برای سازمان نظارت نشون بده ٬ تمام

14. 2 کاربر از =CYBER= بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

من میگم صبر کن رایتل طرح های زمستانه رو بده از اون بگیر ٬ من چه صبح چه شب ساعت ۳ تست میگیرم هر طرحی که خریدم سرعتش همیشه ثابت هست ٬‌ سرعت تک کانکشن همونی هست که خریدی لازم نیست با ۱۶ تا کانکشن دانلود کنی تا شاید کل سرعت رو بده بهت
    چه بد شد که ارومیه ایرانسل سرویس نمیده!!!
    پس تنها گزینه ممکن همون رایتل هستش منم موافقم !!! رایتا با تک کانکشن همون سرعت رو بهت میده چه داخل چه خارج !!! 1 کیلو بایت هم باهم فرق نمیکنن تنها چیزی که هست اینه که من زورم میاد به این رایتل پول بدم
    اخه تصور من از 3G کجا و این رایتل کجا

16. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

پینگ 3000 هم داشتم این که چیزی نیست
    یه هفته پیش به فکر مبین نت افتادم گفتم برم اول مال یکی از دوستام رو بیارم تست کنم دیدم همچین مالی هم نیست پشیمون شدم
    ایرانسل هم روی گوشیم تست کردم قطع و وصلی داره نمیدونم مودم بگیرم درست میشه یا نه کسی از دوستام هم مودم ــش رو نداره بیارم تست کنم گرون هم هست
    به EDGE نمیشه به عنوان نت اصلی حساب کرد ( اصلا این فکرو بنداز دور)

تنها گزینت همون رایتل هستش و گزینه دیگه دانلود ماهپاره ای (آنلاین که هزینشم زیاده)

18. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

نامحدود نباشه به دردم نمیخوره با اینترنت محدود مشکل دارم شاید اینترنت بی سیم گرفتم اونم یه مشکل داره حتما باید دکل رو از رو پشت بوم ببینم که به دلیل خونه های اطراف دیده نمیشه
    رایتل هم مشکل اطلاع رسانی داره تو سایتش 4 تا قیمت زده غیر اون هیچی
    در کل موندم تو آمپاس

20. این کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •