تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 649 از 3745 اولاول ... 14954959963964564664764864965065165265365969974911491649 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,481 به 6,490 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه Neoonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من تا ۲۴ خرداد اکانتم اعتبار داره درست شد که شد نشد فدای سرم میرم یه شرکت دیگه. جایی که برای یوزر ۵ ۶ ساله‌شونن احترامی قائل نیست حیفه پول و وقته از من می‌شنوید جای اینکه وقت خودتون رو هدر بدین بابت اعتراض بهترین کار اینه اشتراک‌‌هاتون رو دیگه شارژ نکنید.

2. 2 کاربر از Neoonline بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    خازن

پيش فرض

سرویس 2mb دارم. دیشب با سرعت 45-55 تونسنم 1200mb دانلود کنم.قطعی هم نداشتم.ولی نامردا بهم گفته بودن تو شب سرعتت زیر100 نمیاد.بهشون زنگ زدن گفتن اینترنت کل کشور اختلال پیدا کرده تا هفته دیگه درست میشه البته معلومه این حرفشون یعنی چی

داره خودمونی میشه reza7434's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Mashhad

14 سرعت داشتن یا نداشتن، مسئله این است...

من توی مشهدم، تماس گرفتم میگه مشکل از انتقال سرورمون به جای دیگه است که این جای جدید پهنای باند کامل مارو نداده و ما مجبور شدیم برای اینکار سرعت شبانه رو چون حجم دانلود بالاست کم کنیم و مقداری هم از سرعت روزانه رو، اعلام کرد که مشکل تا آخر هفته حل میشه و البته گفت مشهد اینجوره مشکلش بقیه شهرهارو نمیدونن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

khob age moshel bekhatere entekhabate pas chera roza sorat daghon nist
    manam tazeh sharj kardam vagarna omran 1000 toman ham babat in servis pool nemidadam
    didan kesi hajm nemikhare injori kardan ta ye pool topol be jib bezanan
    man ke dishab khmosh kardam
    az 20 balatar nemiraft

اگه نباشه جاش خالی می مونه netbazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    البرز سیتی

پيش فرض

من سرویس 2 مگ دارم دورزه سرعت شبم از 240 رسیده به 40 بعد زنگ زدم خیلی پرو و رک میگه قانون جدید شرکت همین سرعت ها همه شب یا رو 256 و یا روی 360 بسته میشه ( این سرعت رو تقسیم بر هشت کن )
    اول این که اگه واقعا اینجوری باشه مجبورم سرویسم رو عوض کنم دوم هم بهتر شرکت یکم ادب و مشتری مداری به کار کنانش یاد بده چون شعور حرف زدن ندارن

7. این کاربر از netbazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این مشکل خاموش و روشن کردن مودم اعصاب منو ریخته به هم و نمیدونم چه کارش کنم.
    فکر نمیکنم مشکل از مودم من باشه چون وقتی لایزربودم چنین مشکلی نداشتم.
    وقتی ساعت 1 میشه انگار یه اینترنت دیگه ای میاد جای این اینترنت و وقتی ساعت 9 میشه بازم این اتفاق تکرار میشه
    یعنی من اگر بخوام ساعت 1 و نیم صبح کانکت شم باید مودم رو ری استارت کنم چون چراغ لینکش کار نمیکنه و از ساعت 9 صبح به بعد هم باز باید همین کار رو تکرار کنم . مثلا امروز ساعت 10 صبح کانکت شدم و بازم ری استارت.
    مودم من : tp link td -8841
    حداقل چطور میشه بدون روشن و خاموش کردن این مشکل رو برطرف کرد ؟!

من موردم رو خاموش روشن نمیکنم این موقع
    البته گاهی اوقات که مشکلی ایجاد میشه مجبور میشم ری استارت کنم ولی تو اون تایم که شما میگید نه

ببین من PPPOE وصل میشم
    ساعت 12:52 دقیقه معمولا دیسکانکت و بدون اینکه دست بزنم 12:58 کانکت میشه(البته خیلی اوقات هم شده تا 1:10 هم کانکت نشده مجبور شدم خاموش کنم ولی اکثرا اوقات نیاز به خاموش کردن نبوده)

جالبیش اینجاست تقریبا 90 درصد قطع شدن های آسیاتک مربوط به لینکه یعنی خیلی کم پیش میاد دیسکانکت بشه ....معمولا کلا چراغ لینکش قطع میشه که این تو کل ISP ها نوبره!

=======================

در رابطه با پایین اومدن سرعت:
    من تقریبا 50 درصد احتمال میدم به خاطر انتخاباته
    مسئولش هم دقیقا همین رو گفت
    پس یه مدت صبر کنید تا جمعه بگذره ببینیم نتیجه چی میشه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دلیل اینکه روز ها سرعت کم نیست اینه که روز ها از حجمت کم میشه و به سودشونه تا یوزر زودتر حجمش تموم بشه حجم جدید بخره ...پس امکان اینکه سرعت روز رو کم کنن خیلی کمه.

9. 4 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

منم 2 مگ دارم . سرعت شب هم مثل بقیه دوستان 30-35 و در رابطه با قطع شدن چراغ لینک مال خود آسیاتک . به قول دوستمون واقعا نوبر . وقتی قطع میشه چراغ لینک قطع میشه !!! خیلی مسخره هست ! قطعی های منم فوق العاده زیاد شده . همین چند دقیقه پیش داشتم صفحه هارو مرور میکیردم چراغ لینک خاموش شد بعد 15 دقیقه دوباره روشن شد وصل شد . در طول روز حداقل 10-11 بار همینطوری میشه . فسخ میکنم همین دوره خیال خودمو راحت میکنم

11. 2 کاربر از porya_spy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

منم شبا به 80 می رسه ولی دوباره میاد رو 5 دوباره میره بالا میاد پایین نمی دونم چرا اینجوری شده قبلا بسیار عالی بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    خازن

پيش فرض

من سرویس 2 مگ دارم دورزه سرعت شبم از 240 رسیده به 40 بعد زنگ زدم خیلی پرو و رک میگه قانون جدید شرکت همین سرعت ها همه شب یا رو 256 و یا روی 360 بسته میشه ( این سرعت رو تقسیم بر هشت کن )
    اول این که اگه واقعا اینجوری باشه مجبورم سرویسم رو عوض کنم دوم هم بهتر شرکت یکم ادب و مشتری مداری به کار کنانش یاد بده چون شعور حرف زدن ندارن
    سلام.میتونم بپرسم شما کدوم شهر هستید؟

---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------

بچه کسی میدونه کدوم شرکت تو اهواز سرعت دانلود رایگانه شبانش حداقل روی 150 باشه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

آخه داداش من چه ربطی انتخابات داره بهترین سرعت برای وب گردی 25 کیلوبایت هست که همه داریم اینها خودشون لیمیت می کنن .

من همین الان مخابرات می یام مسول اونجا آشنا هست با یوزر های که اونجا هست و پهنای باندی که شرکت داره شب ها حداقل 80 رو باید بده لیمیت دستی انجام شده .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •