بحث های مربوط به ایمیل یاهو کجاس ؟ یا همین جا مطرح کنم ؟
این که مثلا از facebook ایمیل که میاد به من بره تو فولدری که به اسم facebook باز کردم !
هر کاری می کنم نمیره ! نه اینکه move کنم ها ! این که ایمیل خواست بیاد مستقیم بره تو فولدر facebook
!
بحث های مربوط به ایمیل یاهو کجاس ؟ یا همین جا مطرح کنم ؟
این که مثلا از facebook ایمیل که میاد به من بره تو فولدری که به اسم facebook باز کردم !
هر کاری می کنم نمیره ! نه اینکه move کنم ها ! این که ایمیل خواست بیاد مستقیم بره تو فولدر facebook
!
راه حل 100% رفع مشکل سفید بودن صفحه چت یاهو
این مشکل به خاطر وجود یک بد افزار به وجود میاد که با آنتی ویروس های موجود در بیشتر موارد که دیدم قابل شناسایی نیست و تنها راه حل این مشکل دانلود و نصب نرم افزار Malware Bytes می باشد
دانلود
بعد از دانلود و نصب حتماً آپدیتش کنید و بعد با این برنامه سیستم خودتون رو quick scan کنید و بعد از پایان اسکن، حتماً سیستم رو ریستارت کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از انجام این کارها می بینید که دیگه مشکلی به نام سفید بودن صفحه چت وجود نخواهد داشت!
*نکته: برنامه malware bytes به مدت 30 روز به صورت Trial (تمام امکاناتش توی ورژن Trial وجود داره) هست و تا 30 روز برای کار با این نرم افزار نیاز به کرک و ... ندارین و میتونین با همین لینکی که برای دانلود گذاشتم از شر این مشکل لعنتی راحت بشین.
لطفاً اگر جایی کپی می کنید منبع یادتون نره و دوستانی که مشکلشون با این روش رفع میشه همین جا اعلام کنن.
با سلام
من تازه کارم و هر چی هم دنبال برنامه yahoo messenger aarchive decoder گشتم نتونستم نسخه ی کرک شدشو پیدا کنم
میدونم تو این تاپیک هست ولی پیداش نکردم
کسی هست که بتونه لینک دانلود با کرکشو بگه؟
یا حداقل ادرس فروم رو بده برم پیداش کنم
ممنون
چرا توی نسخه جدید آرشیو چت ها تیکه تیکه هست..یعنی وقتی با یکی چت میکنی همه رو توی یه صفحه نشون نمیده..نصفه اش یه قسمته..نصفش یه قسمت دیگه..راهی هست که کامل بشه
اینجا بپرسین زودتر جواب میگیرین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من چند روزه که وقتی میخوام sign in شم یاهو ارور میده که
(there was a problem signing into yahoo messenger. please try again a little bit later)
باید چی کار کنم ؟ لطفا کمک کنید
سلام.
شما به مرورگر Internet Explorer برو.
از منوی Tools برو به Internet Options و تب Connections. اونجا توی تنظیمات کانکشنت چک کن که تیک P*r*o*x*y برداشته باشه.
موفق باشی.
آقا این روش جواب داد مرسیییییییییییییییییییییی یییییی
نرم افزار یا ترفند خاصی هست که بشه ip طرف مقابل که داریم باهاش چت می کنیم پیدا کنیم؟
یا کلا هر کس که در یاهو آنلاین بود یا کسی که تو اد لیستمونه و ...
Last edited by Golbarg01; 31-12-2010 at 20:15.
نرم افزار Nod32 تنظمیاتی داره تو قسمت فایروالش که وقتی روی حساسیت بالا قرار میدی به محض اینکه شخصی براتون پی ام بفرسته اول IP اون رو اعلام میکنه در صورتی که شما تایید کنید پی ام رو نشون میده
توشصحات تکمیلی رو میتونید تو انجمن آنتی ویروس پیگیر بشید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)