الان تو اداره ام برم خونه لینک ها رو میگذارم
برای مشکل شما هم راهه حلشو دارم که باز هم باید برم خونه از کامپیوتر یک لینک رو در بیارم !
الان تو اداره ام برم خونه لینک ها رو میگذارم
برای مشکل شما هم راهه حلشو دارم که باز هم باید برم خونه از کامپیوتر یک لینک رو در بیارم !
ممنون میشم اگه لینک همونو با کرکش بهم بدید
خیلی ممنونمنتظرم
مرسی از لطفتون. منم از اداره رسیدم. خونه
دوست عزیز ZahraBorhan :
فایل زیر برای آپدیت بازی sims 3 از هر نسخه ای به آخرین نسخه یعنی 1.50.56 هست ، بعد از اینکه با این فایل بازی رو آپدیت کردید به راحتی و بدون هیچ دردسری می تونید پکیج های بازی رو روش نصب کنید.
بعد از نصب فایل بالا بازی رو اجرا نکنید چون باید قبل از اجرا بازی کرک بشه ! برای کرک فایل زیر رو بگیرید ، توی این فایل کلی شاخه و فایل هست ، شما بدون در نظر گرفتنه اینکه چه پکیج هایی نصب کردید مستقیما برید به شاخه ی Crack و فایل های داخل شاخه رو در مسیری که بازی sims 3 نصب شده کپی کنید ، یادتون نره که داهل شاخه خود بازی ، نه پکیج هاش !!! بعد هم آیکن های پکیج هایی که نصب کردید رو پاک کنید و بازی رو از طریق همون آیکون خود sims 3 اجرا کنید ترجیحا دسترسی بازی رو به اینترنت ببندید بهتره .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر بالایی جواب نداد اینو بگیرید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دو تا یکیشو بگیرید کافیه !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز ase :
شما هم فقط فایل دوم رو بگیری و کارهایی که گفتم رو انجام بدی مشکل حله ، اگر یک در یک هزار حل نشد ( چون نمیدونم چیا ریختی رو بازیت ) فایل اول رو نصب کن و بعد دوباره فایل دوم
هر سه لینک بالا رو همین الان تست کردم و درست هستند ، ترجیحا برای دانلود دو تا لینک آخر از مرورگر گوگل کروم نسخه ی آخر استفاده کنید بهتره !
خیلی ممنون ولی لینکی گذاشتید دقیقا هم اسم و هم اندازه ی اون پچیه که دانلود کردم احتمالا خودشه![]()
سلام
یکی به من کمک کنه سیمزم رو تا پک 70&80 &90 دارم نصب هم میکنم اما ارور the sims3 has stopped working میپره بیرون چه کارش کنم یکی یه کمکی به من بیچاره بکنهکارم شده شب و روز غصه خوردن کمکم کنید بازیم درست بشه همه پک ها رو هم از قدیم به جدید نصب میکنم به ترتیب زمان انتشارشون فکر کنم مشکلم توی کرک کردنشونه هر کسی که همه پک ها رو نصب کرده و توی اجرا مشکلی نداره یعنی ارور نمی ده بپره بیرون تو رو خدا راهنماییم کنه. چجوری مشکلم رو حل کنم؟
از لینکی که توی پست 6485 دو تا ، پست بالاتر ( یکی از دو تا لینک دوم ) کرک رو دانلود کن و به همون روشی که گفتم پیش برو احتمالا مشکل شما باید حل بشه
اون پچ رو هم دانلود کردم همونطور که حدس میزدم همونی بود که داشتمشو بازم همون ارورو دادو نصب نشد
دوستان لطفا راهنمایی کنید![]()
دوستان من sims 3season دارم ولی هر چند دقیقه یکبار هنگ می کنه به نظرتون چی کار کنم؟باید تو تنظیمات برم ؟یا...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)