اسکن که مشکلی دیده نشده در صورتی که هارد سکتور delay داره
از اطلاعات بکاپ بگیرید و فریم ویر هارد رو آپدیت کرده و یک دور هارد رو فرمت سطح پایین کنید درست نشد بدید بیرون
اسکن که مشکلی دیده نشده در صورتی که هارد سکتور delay داره
از اطلاعات بکاپ بگیرید و فریم ویر هارد رو آپدیت کرده و یک دور هارد رو فرمت سطح پایین کنید درست نشد بدید بیرون
مرسی،فقط این کهفریم ویر هارد رو از کجا آپدیت کنم؟در گوگل سرچ کردم چیزی پیدا نکردم که برای فریم ویر هاردم باشه (toshiba mk7559gsxp) و همچنین هارد رو فرمت سطح پایین میکنم (low level format tool 4.12) ارور میده (Unable to lock device. Make sure you do not have open files on this device and try again) باز هم تشکر فراوان که پاسخگوی سوالات هستید
فریم ویر رو منم نتونستم پیدا کنم
ارور داره میگه یک فایل یابرنامه بازه و نمیشه فرمت کرد
بهتره هارد روی یک سیستم که هارد داره نصب بشه و از طریق اون فرمت سطح پایین انجام بدین
دوستان من الان از یکی از هارد هام بنچ گرفتم این 2 تا خط زرد رنگ مشکلی هست ؟
هارد خیلی خوب کار میکنه هیچ مشکلی تو عمل نداره خیلی هم ساکت هست بد سکتور هم نداشت
![]()
تو کپی پیست و باز شدن درایو ها تاخیر ندارید ؟
نه اصلا مشکلی ندارم
این نرم افزارم همینطوری نصب کردم تست گرفتم وگرنه اصلا در عمل مشکلی نیست و روی این هارد برای gaming هم استفاده میشه
با سلام
من یک نوت بوک جدید خریدم پارتیشن بندی کردم ولی وقتی با برنامه O&O PartitionManager پارتیشن ها رو نگاه کردم همه پارتیشن ها رو error free زده است
Last edited by sayan_se666; 11-04-2013 at 10:21.
عکس از disk managemnt سیستم بدین
با سلام
بعد مدتها pc رو روشن کردم .هنگام روشن شدن چراغ هارد روشن میمونه و رو صفحه شروع post screen نوشته میشه ide detecting...... و نمیتونه شناسایی کنه.رو دو سه تا سیستم دیگه تست کردم جواب نداد و مشکل مشابه بود.داخل بایوس هم دتکت نمیشه.با توجه به اینکه زمان روشن کردن سیستم صدای چرخش دیسک هارد میاد به مدت سه ثانیه بعد مکث میکنه با صدای تیک!! نه بیپ" و تکرار و تکرار ... مشکلش میتونه چی باشه؟
ممنون
سگیت ساتا 500
Sent from my iPad using Tapatalk HD
ببخشید disk managemnt کجاست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)