تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 649 از 2403 اولاول ... 14954959963964564664764864965065165265365969974911491649 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,481 به 6,490 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان نمی دونستم که من دانلودام رو بزارم اینجا همه میوفتن به جون هم ، به خدا منظور بدی نداشتم ، راستی آقای mailer عزیز چرا دیشب ازت پینگ و سرعت خواستم نذاشتی واسم رو فروم منکه همون موقع گذاشته بودم ، دوستان اگه همه اجازه بدین خدمت شما عرض می کنم چرا دانلودم نوسان داشت آخه من از hotfile داشتم دانلود می کردم بخاطر همین از چیز پی ان استفاده می کردم اونم نوسانش خیلی زیاده چون می دونین اول hotfile که مسدوده خب من چیکار کنم آخه بعدشم من می خواستم بگم که چقدر دانلود کردم شب تا صبح اون یکی هم که ساعت 10 بود توضیح دادم که من IDM رو گذاشتم از ساعت 1 تا 7 صبح دانلود کنه ، صبح پاشدم دیدم همه فایلا دانلود شده و یکی 5 مگ مونده اونم گذاشتم دانلود بشه اونی که ساعت 10 نشون می ده همون فایله چون 10 تموم شد این ساعت نشون می ده (به خدا دروغ نمی گم)
    حالا همه راضی شدین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوستان اندیشه سبز هم !!!!!!!!!!!!!!! چاکر داداش

هر کی خودش قضاوت میکنه و کسی سعی در القای چیزی به کسی نداره.

---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------

من موندم این mailer خودمون که اینطوری وقت مبارکش رو گذاشت تا دقیقا محاسبات نوسان شاتل رو بدست بیاره تاحالا وقتش رو گذاشته نوسان شرکت خودشون رو حساب کنه
    خدایی خیلی باحالی ، دوست داری ایندفعه رفتم دفتر شاتل بگم ما یه دوستی داریم که خیلی حرفه ایه شاید نیرو خواستنا

به جون خودم من تاحا چند بار رفتم اونجا ، برخوردشون خیلی خوبه حتی یه دفعه سوالی داشتم واسه این اشانتیونایی که می دن رفتم دفتر مدیر شرکتشون ، اینقدر تحویلم گرفت و باهام صحبت کرد ، خر کیف شدم ، خیلی واسه مشترکشون وقت می ذارن و بهش اهمیت می دن ، دوستان اگه کسی هست و حرفم رو تایید می کنه لطفا یه چیزی بگه

یه چیزی می دین من امضا کنم ؟؟؟
    تیپ پست کل کله پس جواب نداره

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ما مخلص حامیان اندیشه سبز هم هستیم و بهشون احترام می ذاریم ، ما که نیومدیم به خاطر اینا بیوفتیم به جون هم ، می گیم می خندیم که سرگرم بشیم و حال کنیم ، دوستان دنیا اصلا ارزش هیچ چیز رو نداره فقط تا می تونین از زندگیتون لذت ببرین ، زیادم پشت PC نشینین ، برین صفر ، گردش ، بعدا بیاین اینجا بزنین تو سر این ISP ها

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ما مخلص حامیان اندیشه سبز هم هستیم و بهشون احترام می ذاریم ، ما که نیومدیم به خاطر اینا بیوفتیم به جون هم ، می گیم می خندیم که سرگرم بشیم و حال کنیم ، دوستان دنیا اصلا ارزش هیچ چیز رو نداره فقط تا می تونین از زندگیتون لذت ببرین ، زیادم پشت PC نشینین ، برین صفر ، گردش ، بعدا بیاین اینجا بزنین تو سر این ISP ها
    مگه صفر هم رفتنیه؟فکر کنم منظور شما سفر بود.

4. 4 کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

همون آرمین جان که تو گفتی ، البته اگه بریم زیر زمین همین میشه ها مثلا سفر به اعماق دریا

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

همون آرمین جان که تو گفتی ، البته اگه بریم زیر زمین همین میشه ها مثلا سفر به اعماق دریا

شما حالت خوبه رفیق ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

عجب سوالی میپرسیا. شما چی قکر میکنی؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

راستی از دوستانی که شاتل دارند و از صورت حساب و اینجور چیزاش سر در میارند .میخاستم یه موضوعیو برام روشن کنند ...
    .
    اونم این که من تازه 1 هفته شده که ازشون سرویس گرفتم (منظورم از وقتی که فعال شده) هستش . اما دیشب برام sms فرستاده که صورتحسابتون رو براتون تو حساب کاربریتون به سایت شاتل فرستادیم ... امروز که به my shatel سر زدم . دیدم که نوشته بدهکاری 13.600 ... مهلت پرداخت هم 89/07/10 هستش ... در صورتی که تاریخ اولین اتصالم
    1389/06/13 هستش ... موضوع چیه ؟واسه شما هم اینطوره ؟ همیشه 1 هفته ای پیش فاکتور میاد ؟کیپرداخت کنم خوبه ؟ دمتون گرم . یکی بیاد برام توضیح بده . ممنون

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

راستی از دوستانی که شاتل دارند و از صورت حساب و اینجور چیزاش سر در میارند .میخاستم یه موضوعیو برام روشن کنند ...
    .
    اونم این که من تازه 1 هفته شده که ازشون سرویس گرفتم (منظورم از وقتی که فعال شده) هستش . اما دیشب برام sms فرستاده که صورتحسابتون رو براتون تو حساب کاربریتون به سایت شاتل فرستادیم ... امروز که به my shatel سر زدم . دیدم که نوشته بدهکاری 13.600 ... مهلت پرداخت هم 89/07/10 هستش ... در صورتی که تاریخ اولین اتصالم
    1389/06/13 هستش ... موضوع چیه ؟واسه شما هم اینطوره ؟ همیشه 1 هفته ای پیش فاکتور میاد ؟کیپرداخت کنم خوبه ؟ دمتون گرم . یکی بیاد برام توضیح بده . ممنون
    واسه من که هنوز یک ماه نشده ولی زیاد خودتو ناراحت نکن فوقش زنگ میزنن بگو هنوز که 1 ماه نشده

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

واسه منم اومده ، انگار می خوان راهنمائی کنن که چطوری پرداخت کنی ، راستی این my.shatel.ir خیلی جالبه اونجا هرکاری بخوای میتونی انجام بدی از خرید آنلاین ترافیک تا تمدید دوره واسه من که کارت شتاب دارم خوبه چون حوصله رفتن دفترشون رو ندارم تازه اونجا اگه سرویستون قطع شد می تونین 200 مگ مجانی بگیرینا

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

8

واسه من که هنوز یک ماه نشده ولی زیاد خودتو ناراحت نکن فوقش زنگ میزنن بگو هنوز که 1 ماه نشده

یعنی واسه همه همینجوریه ؟ یا فقط شانسه منه ؟ راستی اگه 1 هفته از اخرین مهلت پرداخت بگذره چی میشه ؟ قطع میکنن ؟ اگه قطع کنند بد بختی زیاد داره تا دوباره وصل شه ؟ 1 سوال دیگه 100 % خودشون زنگ میزنن واسه مراحل پول گیری ؟به منه مبتدی کمک کنید
    .
    چقدر زمان دیر میگذره .... منتظرم ساعت 1 شه برم تو خط دانلود ...
    Last edited by SA.JJ.AD; 11-09-2010 at 23:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •