سلام من سیو بازی Batman : Arkham asylum رو میخوام ... در ضمن لطفا راهنمایی کنین کجا بریزم...
سلام من سیو بازی Batman : Arkham asylum رو میخوام ... در ضمن لطفا راهنمایی کنین کجا بریزم...
کسی برای super meet boy سیوی داره بزاره .البته اگه اکثر مراحل رو ردکرده . خودم تا نصفه هاش رفتم
قول میدم خودم یه بار از اول دوباره مراحل رو برم .![]()
بفرماييد . فكر كنم بايد در My Documents بريزيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخدمت شماکسی برای super meet boy سیوی داره بزاره .البته اگه اکثر مراحل رو ردکرده . خودم تا نصفه هاش رفتم
قول میدم خودم یه بار از اول دوباره مراحل رو برم .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام .سیو کامل بازی ایول 5 را می خواستم و بعد از اینکه دانلود کردم و بازی را نصب کردم این سیو را در کجا نصب کنم .که به هر مرحله ای خواستم بروم .......و استاد سوال دیگر اینکه اول بهد از اینکه وارد بازی ایول میشوم مر حله سیو می اید ان را بلد هستم این سیوها را بازی چگونه میشناسد......
Last edited by ushuaia; 11-02-2011 at 19:44.
Save کامل بازي Resident Evil 5
Save 100% بازي Resident Evil 5
در اين سيو تمامي CUSTOM هاي اين بازي و بازي به حالت Professional و ... باز شده است.
طريقه ي اجراي سيو : (ميدونم همتون استادين ولي براي کساني که کم واردن)
بعد از دانلود فايل آن را نصب کنيد و در منوي بازي کليد Home از روي کيبورد را بزنيد و سپس بر روي Sign In کليک کنيد بعد از آن بر روي RE5 Unlock ABR کليک کنيد. اگر قبلا بر روي Profile ديگري Sign In بوديد بعد از زدن کليد Home بر روي کيبورد بر روي Sign Out کليک کنيد و سپس بر روي Sign In و بعد از آن بر روي RE5 Unlock ABR کليک کنيد.
اين سيو کاملا کار مي کند.
منبع : ترفندستانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------
سیو این بازی توسط نرم افزار XLive سیو میشه
بفرما :سلام .استد شرمنده .سیو کامل بازی BLACK OPS یا کا لاف دی یو تو 7 را می خواستم ...........فدای شما .
یا این :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع : ترفندستانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ببخشید ترینر یا کد تقلب بازی Red Alert™ 3 Uprising رو میخواستم ؟؟؟؟ اگه زحمتی نیست
اساتيد مارو يادتون رفت؟!!
بابا يه رمزي،تفنگي،تانكي، يه چيزي برام بفرستيد، مارو كشتنا!!!![]()
سلام مهران جان
بفرما عزیز :
http://www.mediafire.com/?zyyyu48vj4z7lad
محل سیو :
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4500431&postcount=1480
![]()
ver 1.5
v1.4کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
v1.2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
v1.0.1.0کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)