تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 649 از 1219 اولاول ... 1495495996396456466476486496506516526536596997491149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,481 به 6,490 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

جناب samgun این همه تو این فورم به ما گفتن جواد جای جاوید ، ما هیچی نگفتیم ، حالا ما هیچ وقت بدقت به یوزر شما نگا نکرده بودیم شرمنده ، عذر می خوام ! اما برسیم به بحث جذاب سوراخ های زیر کنسول ، من از اون دو سه هزارتا علامت تعجب و بولد کردن حروف فکر کردم جمله طئنه آمیز نوشتید که بازم عذر می خوام ...
    بعدش وقتی من می گم زیر ، منظورم دقیقا کف کنسوله ، خود کف کنسول هیچ سوراخی و نداره و درز ها دقیقا اونجایی هستن که شما مشخص کردین که از کف کنسول فاصله دارن و وقتی شما یه کول پد هر مدله بذاری زیرش چیزی به اون درزا نمی رسه و کف کنسول اونقدر صاف هست که هر چی بادم بده برگرده یا هر چی می خواد بکشه بکشه، کاری به اون درزا نداره ، چون اصولا فن های کول پد معمولا وسطه ، حالا برای بار دو هزار و شونصدم می گم که کول پد اصلا لازم نداره ! من کنسول رو تا حالا باز نکردم ولی به کولینگ داخلش اعتماد دارم ...

در این موردم ببخشید من دیگه این پد هارو پاره نکردم ببینم توش چه آشغالیه تو بازار به اینا می گن پد های کریستالی چون حالت دون دون داره توش ! تازه پاره هم می کردم نمی فهمیدم توش چیه هیچ جستجو تحقیقی هم نکردم یعنی هیچ وقت اونقدر کنجکاو نبودم که ببینم توش چیه ، ممنون بابت اطلاعات مفید ... قصد توهینم به شما نداشتم بازم عذر می خوام ...

این پلی استیشن سه واقعا نباید -- می شد !
    جون من راست میگی !!؟؟

نه داداش من اصلا اهل حرف زدن تنه امیز نیستم فکر میکنم انقدر رک باشم تا حرفم رو به طرفم بدون هیچی واسطه ای بزنم.

خب بله از اون نظر درسته ولی خب اینم زیر کنسول حساب میشه و دیگه اینکه کلا Coolpad ها کارشون گردش هوای زیر هر دستگاهی هست که روشون قرار بگیره . یکسری ها هم که سینی طوری دارن و اگه حتی یک دستگاه بدون سوراخ رو هم بچسبونی روش باز از کناره ها بادش بیرون میزنه.
    همین الان اگه این دوستمونوقتی دستگاه روی Coolpad هست 4 تا لاستیک 2cm زیر کنسول بزاره حتما تأثیر خودش رو میزاره.

آره منم میگم که نیاز نداره ولی چون این CFW ها و کلا ه ک این دستگاه فعلا خیلی مطمئن نیست خیلی هم بد نمیشه که یه همچین چیزی زیرش باشه .

ولی من عقیده دارم که همه باید از امکانات بهرمند باشن . حالا که کشور ما به قشر عظیمی اجازه ی خیلی از کارا رو نمیده فعلا باید این موارد رو تحمل کرد.

آقا مشکل کول پد منم حل شد دمندش کردم. بچه ها من یه سوال داشتم . من تم ps3 رو دانلود کرد با پسوندp3t ریختم تو فلش با فرمت فت ۳۲ حالا هر کاری میکنم رو دستگاه نه کپی میشه نه نصب حالا باید چی کار کنم لطفا راهنماییم کنید؟؟؟
    خب خیلی خوب شد پس. آقا یه چیزی زیر 4 طرف کنسول بزار تا یه کم بیاد بالا.

شما باید فایل تم رو تو آدرس زیر کپی کنی :

PS3>>THEME

اگه تو Root Memory باشه Run نمیشه.

2. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره جون جاوید،اصلا نباید ه.ک میشد،قبل از ه.ک شدن هرکی PS3 داشت،یه ابهت دیگه ای داشت......
    الان هم که دیگه 360 گرون شده همه PS3 میخرن...

حالا خوبه نمیتونن بیان PSN،وگرنه دیگه واقعا همه چی به گند کشیده میشد...
    اگه ابهت شما به PS3 خریدنت هست واقعاً بحثی نداریم. دوست من حرفت یکم ارزون قیمت هست. ادب هم خوب چیزیه.

خوشبختانه چه کپی خور بشه چه نشه بازی اصل واسش پیدا میشه شما غصه چیزی که اتفاق نیفتاده رو نخور. فکر نمی کردم تو این فروم کسی همچین طرز فکری داشته باشه.
    Last edited by sony_W810i; 07-04-2011 at 22:54.

4. 5 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

سلام

من میخوام PS3 بگیرم ولی اطلاعاتم فقط یکم از گلابی بیشتره
    میخوام PS3 باندل موو بگیرم که فکر میکنم هاردش 320 باشه (البته یک جایی با هارد 250 دیدم) . قیمتش چند هست الان ؟
    توی باندل موو چه چیزهایی باید باشه ؟ Navigation هم توش هست ؟ اگه نیست قیمتش چنده ؟
    ریجنش هم اونوطوری که فهمیدم بهتره که PAL یا همون 2 باشه البته کلا مثل 360 نیست که بازی هم ریجنش باید داشته باشیم درسته ؟
    دسته رو چطوری بفهمم که عوض شده نیست و اصل هست و کلا راه تشخیص دسته اصل از غیر اصل چیه ؟
    قیمت دسته جدا چنده ؟ (اصل)
    ==
    سوالات هکی :

الان دیگه دانگل لازم نیست و این فریمور جدیده کافیه ؟
    خودم میتونم برزیم یا باید بدم بیرون بریزن ؟
    اینکه فریمور اصلی دستگاه چه ورژنی باشه واسه کپی خور کردن مهم نیست ؟
    احتمال بریک و .... وجود داره اگه بخوام خودم بریزم ؟

لطفا اگه باید اطلاعات دیگه ای داشته باشم( چه -- و چه خود بازی) ،راهنماییم کنید

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سلام

من میخوام PS3 بگیرم ولی اطلاعاتم فقط یکم از گلابی بیشتره
    میخوام PS3 باندل موو بگیرم که فکر میکنم هاردش 320 باشه (البته یک جایی با هارد 250 دیدم) . قیمتش چند هست الان ؟
    توی باندل موو چه چیزهایی باید باشه ؟ Navigation هم توش هست ؟ اگه نیست قیمتش چنده ؟
    ریجنش هم اونوطوری که فهمیدم بهتره که PAL یا همون 2 باشه البته کلا مثل 360 نیست که بازی هم ریجنش باید داشته باشیم درسته ؟
    دسته رو چطوری بفهمم که عوض شده نیست و اصل هست و کلا راه تشخیص دسته اصل از غیر اصل چیه ؟
    قیمت دسته جدا چنده ؟ (اصل)
    ==
    سوالات هکی :

الان دیگه دانگل لازم نیست و این فریمور جدیده کافیه ؟
    خودم میتونم برزیم یا باید بدم بیرون بریزن ؟
    اینکه فریمور اصلی دستگاه چه ورژنی باشه واسه کپی خور کردن مهم نیست ؟
    احتمال بریک و .... وجود داره اگه بخوام خودم بریزم ؟

لطفا اگه باید اطلاعات دیگه ای داشته باشم( چه -- و چه خود بازی) ،راهنماییم کنید
    Navigation ؟!؟!؟!؟!

در کل یک پیشنهاد براتون دارم ، هرگز کاری رو که حتی فکر میکنید نمیتونید انجام بدید رو انجام ندید و بدید کسی که میتونه براتون انجام بده ، 7-8 هزار تومان خرج کنید خیلی بهتره تا یک کنسول رو بریک کنید .

آخرین باندلی هم که اومده ، من همین امروز دیدم 350 یورو قیمتش بود و Move هم باهاش بود ، ولی فکر میکنم که هاردش 160 باشه .
    Last edited by sonixax; 08-04-2011 at 00:40.

7. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

اینو میگم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تهران از کجا بگیرم ؟
    دسته رو چه طوری بفهمم ؟

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

اینو میگم :
    کد:
    تهران از کجا بگیرم ؟
    دسته رو چه طوری بفهمم ؟
    این زیر مجموعه ی Ps Move هستش ، یعنی یه دستتون اون بستنیه رو میگیرید ، یه دستتون این رو .
    مثل نانچاک توی Wii میمونه و روی پک های استارتر باید بهتون بدند .

برای دسته هم من هیچ راهی بلد نیستم ، چون تا حالا دسته تقلبی ندیدم .

10. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

اگه ابهت شما به PS3 خریدنت هست واقعاً بحثی نداریم. دوست من حرفت یکم ارزون قیمت هست. ادب هم خوب چیزیه.

خوشبختانه چه کپی خور بشه چه نشه بازی اصل واسش پیدا میشه شما غصه چیزی که اتفاق نیفتاده رو نخور. فکر نمی کردم تو این فروم کسی همچین طرز فکری داشته باشه.

پست پاک شد............

ولی من بی ادبانه صحبت نکردم،شما هم اگه میخوای تذکر بدی،یا باید تو پروفایل طرف بگی یا درست صحبت کنی.......

در ضمن اینم بگم که بدبختانه همین الان هم بازی اوریجینال کم پیدا میشه،و بنده غصه چیزی رو میخورم که اتفاق افتاده........

یا حق

12. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. اقا من هرکاری کرد این تم ها رو تو ps3 نمی ریزه . ناصر جانم گفت ولی بازم نشد. لطفا یکی کامل برام بگه با جزییاتش تا ببینم مشکلم کجاست ؟؟؟؟؟؟؟. اگه یه کمکی به ما بدید از همتون ممنون میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

برای دسته هم من هیچ راهی بلد نیستم ، چون تا حالا دسته تقلبی ندیدم .
    میلاد جون یکی از رفقا یه برنامه نوشته برای PS3 که دسته ی اصل از غیر اصل رو تشخیص میده البته تو آپدیت هایی هم که همیشه میاد یکسری از دسته های فرعی رو از رده خارج میکنه و دیگه کنسول نمیتونه با اونها Connect بشه.

اینم سایت ساسان :

کد:

15. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ولی من بی ادبانه صحبت نکردم،شما هم اگه میخوای تذکر بدی،یا باید تو پروفایل طرف بگی یا درست صحبت کنی.......

در ضمن اینم بگم که بدبختانه همین الان هم بازی اوریجینال کم پیدا میشه،و بنده غصه چیزی رو میخورم که اتفاق افتاده........

یا حق
    منم میگم کاش PS3 با این روشها -- نمیشد . با این نوع هکش مخالفم و کاش لا اقل دارایوش -- میشد و مثل PS2 یا XBOX360 بازی کپی رو میخریدیم و میذاشتیم تو درایو و بازی میکردیم .
    دقیقا منم که بازی اوریج میگرم با مشکل کمبود بلو-ری اوریج برای خرید مواجه شدم . امتحانش مجانیه اگر الان برید پشت شهرداری (توپخونه) و نسبت به قبل از این -- شدنها مقایسه کنید متوجه میشید که اکثر مغازه دارها دیگه بازی اصل ندارند یا اگه دارند یه دونه هست و یا نمیفروشن یا قیمت کذایی میدن . البته من همیشه فقط سراغ انحصاریهارو گرفتما .
    به هر حال با رعایت حقوق و احترام بچه های کپی باز اینکه به ضرر کسانی شده که اوریج و خام بازی میکنن شده رو تائید میکنم ;-)

17. 2 کاربر از boy_teh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •