تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 648 از 942 اولاول ... 148548598638644645646647648649650651652658698748 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,471 به 6,480 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

در آغاز فعالیت snowydreams's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا این ایرانسل هم اینقدر لفتش داد و با بی توجهی و اهمیت ندادن به مشترکانش سرویس mms رو قطع کرد که مخابرات داره یواش یواش این سرویس رو ارایه میکند

ارائه GPRS همراه اول از اواخر آذر رييس هيات مديره‌ي شركت ارتباطات سيار گفت: پاكت‌هاي مناقصه براي انتخاب شركت ارايه‌ كننده‌ي سرويس GPRS (اينترنت) باز شده اما هنوز برنده‌ي نهايي انتخاب نشده و تصور مي‌كنم تا يكشنبه هفته‌ي آينده (25 شهريورماه) برنده‌ي نهايي اعلام شود.

سيدعلي علويان در گفت‌وگو با ایسنا درباره‌ي زمان راه‌اندازي و ارايه‌ي سرويس GPRS (اينترنت) اپراتور اول تلفن همراه اظهار كرد: با توجه به اين‌كه اين موضوع در مرحله‌ي نهايي است سه ماه فرصت براي نصب و راه‌اندازي اين سرويس داده مي‌شود و اواخر آذرماه ارايه‌ي اين سرويس ابتدا از شهر تهران آغاز و به تدريج در ديگر شهرها نيز ارايه خواهد شد.

علويان اظهار كرد: حدود 2 ميليون ظرفيت براي اين سرويس وجود دارد كه اميدواريم بتوانيم اين سرويس را تا پايان سال به مراكز استان‌ها نيز ارايه كنيم، اين ظرفيت به تدريج افزايش مي‌يابد اما هنوز نحوه‌ي انتخاب مشتريان استفاده از اين سرويس قطعي نشده است.

وي تاكيد كرد: ارايه‌ي سرويس MMS شركت ارتباطات سيار تابع آيين‌نامه‌اي است كه سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي تدوين مي‌كند زيرا خود ما نيز در تدوين آن همكاري داشتيم و همه‌ي شركت‌هايي كه ارايه‌ي اين خدمات را به عهده مي‌گيرند نيز تابع همين آيين‌نامه عمل خواهند كرد.

رييس هيات مديره‌ي شركت ارتباطات سيار با بيان اين‌كه هنوز تعرفه‌ي اين سرويس‌ها مشخص نشده است، گفت: تعرفه‌ها ظرف دو ماه آينده مصوب خواهد شد؛ پيشنهاد اوليه‌ي خود را به مجمع ارسال كرديم كه بعد از تصويب در مجمع و پس از آن در سازمان تنظيم مقررات اين كار اجرايي مي‌شود.

به گفته‌ي علويان شركت ارتباطات سيار تلاش مي‌كند تعرفه‌هايي كه در نهايت مصوب خواهد شد منطقي بوده و مردم به استفاده از اين سرويس تشويق شوند (نه مثل ایرانسل کیلوبایتی 15 ریال)! و قصد دارد خدماتي كه ارايه مي‌دهد در نهايت به نفع مردم باشد.

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو اين قسمت هست عکسش البته اون گرده فققط
    اون آنتن ارتباط دکل به دکل هست

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا این ایرانسل هم اینقدر لفتش داد و با بی توجهی و اهمیت ندادن به مشترکانش سرویس mms رو قطع کرد که مخابرات داره یواش یواش این سرویس رو ارایه میکند

ارائه GPRS همراه اول از اواخر آذر رييس هيات مديره‌ي شركت ارتباطات سيار گفت: پاكت‌هاي مناقصه براي انتخاب شركت ارايه‌ كننده‌ي سرويس GPRS (اينترنت) باز شده اما هنوز برنده‌ي نهايي انتخاب نشده و تصور مي‌كنم تا يكشنبه هفته‌ي آينده (25 شهريورماه) برنده‌ي نهايي اعلام شود.

سيدعلي علويان در گفت‌وگو با ایسنا درباره‌ي زمان راه‌اندازي و ارايه‌ي سرويس GPRS (اينترنت) اپراتور اول تلفن همراه اظهار كرد: با توجه به اين‌كه اين موضوع در مرحله‌ي نهايي است سه ماه فرصت براي نصب و راه‌اندازي اين سرويس داده مي‌شود و اواخر آذرماه ارايه‌ي اين سرويس ابتدا از شهر تهران آغاز و به تدريج در ديگر شهرها نيز ارايه خواهد شد.

علويان اظهار كرد: حدود 2 ميليون ظرفيت براي اين سرويس وجود دارد كه اميدواريم بتوانيم اين سرويس را تا پايان سال به مراكز استان‌ها نيز ارايه كنيم، اين ظرفيت به تدريج افزايش مي‌يابد اما هنوز نحوه‌ي انتخاب مشتريان استفاده از اين سرويس قطعي نشده است.

وي تاكيد كرد: ارايه‌ي سرويس MMS شركت ارتباطات سيار تابع آيين‌نامه‌اي است كه سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي تدوين مي‌كند زيرا خود ما نيز در تدوين آن همكاري داشتيم و همه‌ي شركت‌هايي كه ارايه‌ي اين خدمات را به عهده مي‌گيرند نيز تابع همين آيين‌نامه عمل خواهند كرد.

رييس هيات مديره‌ي شركت ارتباطات سيار با بيان اين‌كه هنوز تعرفه‌ي اين سرويس‌ها مشخص نشده است، گفت: تعرفه‌ها ظرف دو ماه آينده مصوب خواهد شد؛ پيشنهاد اوليه‌ي خود را به مجمع ارسال كرديم كه بعد از تصويب در مجمع و پس از آن در سازمان تنظيم مقررات اين كار اجرايي مي‌شود.

به گفته‌ي علويان شركت ارتباطات سيار تلاش مي‌كند تعرفه‌هايي كه در نهايت مصوب خواهد شد منطقي بوده و مردم به استفاده از اين سرويس تشويق شوند (نه مثل ایرانسل کیلوبایتی 15 ریال)! و قصد دارد خدماتي كه ارايه مي‌دهد در نهايت به نفع مردم باشد.
    اولا که مخابرات دسیسه کرد که ام ام اس ایرانسل قطع شد (به بهانه قانون) وگرنه خودش که مرض نداشت قطعش کنه!

دوما از حرف تا عمل کلی فاصلست ، تو شبکه مخابرات صدا درست رد نمیشه چه برسه به پکت!

سوما مخابرات اگه مردم براش مهم بود نمیومد به تعرفه SMS 10 تومانی سیم کارت پیام رسان ایرانسل گیر بده به بهونه رقابت ناسالم!!!!!!؟؟
    Last edited by Tehranshahr; 15-09-2007 at 19:54.

در آغاز فعالیت snowydreams's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

حق با شماست اما با تمام این نامردیها و حقه بازیها داره به هدف خودش میرسه....
    حداقل ایرانسل باید این سرویس رو زودتر راه اندازی کند (mms)

اگه نباشه جاش خالی می مونه MTNIrancell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اون آنتن ارتباط دکل به دکل هست

دمت گرم بابا زودتر می گفتی

من خواستم بگم ولی گفتم شاید از من که این عکس هارو گذاشتم قبول نکنه

در هر صورت این عکس هایی که من گذاشتم خودم امروز با موتور رفتم توی محل یه چرخی زدم و با دوربین ، عکس گرفتم.

نه از کسی گرفتم این عکس ها رو گرفتم و نه دانلود کردم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

[B]
    [/COLOR]
    آدم های بسیار عجیبی اینجا پیدا میشند

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

واقعا عجب آدمایی پیدا میشن!

1-mms رو مخابرت قطع کرده نه ایرانسل
    2-عمرا اگه تا آذر توی تهرون راه بیفته
    3- فقط 2 ملیون ظرفیت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
    4-قبلا که قرار بود اول سال توی تهرون راه بیفته گفتن تا آخر سالم توی مراکز استان ها راه میفته...النم که قراره آذر راه بیفته هنوز مراکز استان ها تا آخر سال راه میفته؟؟؟؟
    5-کیلوبایتی 15 ریال زیاد نیست....اگه بلد باشی ازش استفاده کنی.

6-مخابراتم گفته ایشالله سیم کارت مخصوص اس ام اس خواهیم داد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اینا فقط حرف میزنن تا ایرانسلو خراب کنن....عمرا اگه یکیشو تا آخر سال بدن

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

راستی بچه ها این مسنجره هم خیلی چیز جالبیه ها...
    من ربع ساعت یه چت معمولی داشتم شد 27 کیلوبایت!
    فقط یه سوال این مسنجره Offline messages رو هم نشون میده؟آخه من یه یاهو مسنجری دارم که هیچ کاری نمیکنه ولی اونا رو میتونه بیاره...ولی این همه کاری میکنه...اینو هم میکنه؟اگه اینا رو هم نشون بده دیگه عالی میشه.در ضمن اگه فقط میتونید به سرور کانکت بشید ولی نمیتونید توی اکانت هاتون log in کنید....از توی خود برنامه یه سرویس جدید بسازید درست میشه.

و یه نکته خیلی جالب در مورد تعرفه سیم کارت پیام رسان!

دقت کردید ارسال اس ام اس به منطقه 1 هر اس ام اس 15 تومنه!!
    میدونید منطقه 1 چه کشوراییه؟
    همهی کشور های جهان به جر افغانستان و یه چند تا کشور پرت!!!یعنی اس ام اس به آمریکا و انگلیس و ... فقط 15 تومنننننننننننن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟!
    Last edited by jackhammer; 14-09-2007 at 21:09.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

واقعا عجب آدمایی پیدا میشن!

1-mms رو مخابرت قطع کرده نه ایرانسل
    2-عمرا اگه تا آذر توی تهرون راه بیفته
    3- فقط 2 ملیون ظرفیت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
    4-قبلا که قرار بود اول سال توی تهرون راه بیفته گفتن تا آخر سالم توی مراکز استان ها راه میفته...النم که قراره آذر راه بیفته هنوز مراکز استان ها تا آخر سال راه میفته؟؟؟؟
    5-کیلوبایتی 15 ریال زیاد نیست....اگه بلد باشی ازش استفاده کنی.

6-مخابراتم گفته ایشالله سیم کارت مخصوص اس ام اس خواهیم داد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اینا فقط حرف میزنن تا ایرانسلو خراب کنن....عمرا اگه یکیشو تا آخر سال بدن
    بذارید دل این مشترکان تکنولوژی ندیده هم خوش باشه
    ایشاا... 100 سال دیگه که نسل صدم تلفن همراه اومد اونا هم به جی پی آر اس خواهند رسید ، اونم با قیمت ارزونتر از ایرانسل

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

14

راستی بچه ها این مسنجره هم خیلی چیز جالبیه ها...
    من ربع ساعت یه چت معمولی داشتم شد 27 کیلوبایت!
    فقط یه سوال این مسنجره Offline messages رو هم نشون میده؟آخه من یه یاهو مسنجری دارم که هیچ کاری نمیکنه ولی اونا رو میتونه بیاره...ولی این همه کاری میکنه...اینو هم میکنه؟اگه اینا رو هم نشون بده دیگه عالی میشه.در ضمن اگه فقط میتونید به سرور کانکت بشید ولی نمیتونید توی اکانت هاتون log in کنید....از توی خود برنامه یه سرویس جدید بسازید درست میشه.
    سروش جان ببین من وقتی توی تنظیماتم وقتی روی socket باشه در حالت logging می مونه اما وقتی می کنمش HTTP لاگین میشم اما خیلی کیلو بایت میگیره !!! من خودم مسنجرای دیگه هم دارم اما از بس تعریف اینا شنیدم می خوام ببینم باید چی کار کرد ؟! کسی دیگه مشکل منا داره ؟!

شاهین جان از عکس هایی که گذاشتی ممنون اما جالبه توی اصفهان این ها صدق نمیکنه ! مثلا توی اصفهان دکلای همراه اول مثل تالیایی هست که شما گذاشتی ! ضمنا این میکرو BTSها اصفهان خیای زیاد شده ! باید حتما برم یه پرسشی از خونه هایی که رو سرشونه بکنم !

شاهین خان یه سوال دیگه ! آیا به سیم کارت های پیام رسان از هدیه های تشویقی تعلق می گیره ؟! مثلا تخفیف ؟!
    Last edited by vahooli; 14-09-2007 at 21:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •