منظور دوستمون Latency هست گه هر چی بیشتر بشه سرعت کم و لگ بیشتر میشه.تو بازی کلید تب رو بزن بعد رور به روی اسمت یه عددی هست اون اگه از 100 بیشتر باشه لگ دار میشه
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
منظور دوستمون Latency هست گه هر چی بیشتر بشه سرعت کم و لگ بیشتر میشه.تو بازی کلید تب رو بزن بعد رور به روی اسمت یه عددی هست اون اگه از 100 بیشتر باشه لگ دار میشه
خوب چجوری میشه حلش کرد؟!
---------- Post added at 07:46 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------
یعنی من امروز شارژ مجدد کردم که بشینم بازی کنم و اونوقت بازی با نیم ساعت اختلاف انجام میشه!!!!
تا م بیام اونجا رو ببینم،هد شات شدم و ابروم هم رفته......!!!
درضمن ملت نامرئی میشن فک کنم بازم همون مشکل چیزی باشه که شما میگین......
خب پینگت چقدره ؟
پینگ رو نمیدونم از کجا باید دید!!! فقط یکی از بازیکن ها بهم اطلاع داد که پینگم بالاست!!!!
جلوی اسمم هم یه بار 575 رفت و بعدش دیگه روی عدد 71 و اینا بودش!!!!
ولی پینگ رو فک کنم 20 باشه(فک کنم!)
'کلید تب رو بزن تو بازی عدد اسم جلوت پینگت هست
71 البته تغییر میکنه و گاهی تا بالای صد هم میره(بدون هیچ هم تیمیی 71 بودش یعنی وقتی فقط خودم تک نفر بودم!)
مشکل دیگه ی من اینه که جز دو تا سرور ایرانی که هردوش کاملا پر شدن،هیچ سرور دیگه ای رو نمی تونم اد کنم(بعد از اینکه ایپی و کد بعدش رو وارد میکنم و اد رو میزنم هیچ اتفاقی نم افته!!! چرا؟
71 که خوبه
نباید لگ داشته باشی البته مال من دوره بره 50 هستش
میگن پینگم بالاست.....(چند تا سروری که بازی کردم همه اینو گفتن!)
راه حلش جز تغییر ای اس پی چیه؟
این پینگ اصلا کارش چیه؟
دوستان من كانتر 1.6 دارم آخرين ورژن آنتي چيت رو دانلود كردم كردم همراه با patch 23
اما وقتي ميخوام وارد سرور ميشه بازي مياد بيرون و اين پيغامو ميده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا من هم میخوام آنلاین بازی کنم سرعت اینترنتم 512 هست. خواهشا لینک دانلود بازی و نحوه آنلاین بازی کردن رو بهم بگید. با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)