تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 648 از 848 اولاول ... 148548598638644645646647648649650651652658698748 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,471 به 6,480 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خوب دوستان. در ادامه ی بحث شیرین اینترنت بین الملل، من با پارس آنلاین تماس گرفتم و در خواست کاهش سرعت به 3 یا 4 م.بیت و پس گرفتن مابه التفاوت پولم کردم. پس از کلی چانه زنی قرار است تماس بگیرند تا فرآیند انجام بشه ( بقول اون یارو دارن کژژ می دن ).
    دوستان نمی دونم متوجه شدید داره چه اتفاقی می افته یا نه! با توجه به گفتگوی من با کارشناسان پارس آنلاین این تصمیم سازمان تنظیم مقررات است تا سرعت اینترنت بین الملل بطور عمد کاهش پیدا کنه و نمیشه کاری درباره ی اون کرد. ( گوسفند ---- خوک ------ اینترنت پر )
    دوستان این چیزی که شما می خرید در واقع اینترانت است یک شبکه محدود و خصوصی و در هیچ جای جهان بابت اون پولی از کسی نمی گیرن ( در جهان این شبکه ها برای هدف مشخص حکومتی است نه استفاده ی عموم یا حتی فروختن اون ) اما توو ایران همینو دارن با عنوان اینترنت به شما می فروشند. در واقع شما بیشتر از حدوداً 3 م.بیت اینترنت واقعی ( بین الملل ) ندارید و هر سرعتی بیش از 3 یا حداکثر 4 در حقیقت دیگه اینترنت نیست و اینترانت است.
    خلاصه اینکه دوستان این فقط یک پیشنهاد است و من خوشحال می شم بهش فکر کنید. اگر سرعت بالای 4 م.بیت خریداری کرده اید حتماً سرعت اینترنت خریداری شده خودتون رو تا به این مقدار از اونها بخواهید که کاهش بدن و مابه التفاوت پولتون رو پس بگیرید. اگر الان نمی خواهید این کار رو بکنید ( که از نظر من اشتباه است و دارید پولتون رو توو جیب کلاهبردارای دزد می ریزید. هزار تومن هم ارزشمند است ) ماه بعد اگر مشکل هنوز رفع نشده بود ( که به احتمال زیاد نمیشه ) سرعت های بالای 4 م.بیت نخرید.
    اگر سرنخ ها رو دنبال کنید ( بیشتر مواقع واقعاً نیاز نیست ) به جایی می رسید که می بینید همه ی این isp ها بدون استثنا برای عوامل مستقیم حکومت هستند.
    با این کار دست کم از نظر مالی به آنها زیان می رسه و شاید همین زیان مالی باعث ایجاد تغییر بشه. حتی اگر احتمالش کم است انجام بدهید.
    شما سرعت چند کانکشنتون هم بیشتر از 4 مگابیت نمیشه با سرور خارجی؟
    من الان سرویس قدیمی دارم هنوز و سرعت تک کانکشن با سرور خارجی راحت 12 مگابیت هست. اگه اینجوری باشه این سرویس های جدید که اصلا به درد نمیخورن. نه میشه فیلمی تو یوتیوب دید نه میشه از کنسول ها بازی دانلود کرد.

2. این کاربر از hotman1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

واقعا یه مشکلاتی پیش اومده ...
    اگر از دوستان کسی تا به الان این مشکل براش پیش نیومده دلیل بر این نمیشه مشکل ما مربوط به سیستم خودمون باشه و یا ... و بزودی برای خودتون هم پیش میاد !
    الان دیگه اوج قضیه بود .من سرویس 16 مگ دارم ، تا یک ربع پیش وضعیت نرمال بود ولی کاملا یکهو سرعت تک کانکشن شده 5 مگ !!
    البته سرعت مولتی کانکشن از سرورهای خارجی همون 1.8 فیکسه ، ولی تک کانکشن شدیدا سرعت پایین و با نوسان زیاده ...

به نظر هم میرسه 100% مشکل از طرف خود پارس آنلاینه نه نهاد دیگه یی!

4. 3 کاربر از essien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

شما سرعت چند کانکشنتون هم بیشتر از 4 مگابیت نمیشه با سرور خارجی؟
    من الان سرویس قدیمی دارم هنوز و سرعت تک کانکشن با سرور خارجی راحت 12 مگابیت هست. اگه اینجوری باشه این سرویس های جدید که اصلا به درد نمیخورن. نه میشه فیلمی تو یوتیوب دید نه میشه از کنسول ها بازی دانلود کرد.
    می دونید، کاریرانی که از شرکتای دیگه سرویس دارند نمی آن اینجا کامنت بزارن ببینیم اوضاع برای اونها چطوره! مشترک های پارس آنلاین هم گویا مثل من مشکل ندارند وگرنه باید یه چند نفری اینجا می اومد و مشکل رو مطرح می کرد. واقعاً نمی دونم الان وضعیت چطوره! مشکل همگانیست یا فقط پارس آنلاین.
    یه چیز جالب وجود داره و اون این است که در هنگام دانلود ( برای مثال از سایت mega ) من مشکل افت سرعت ندارم اما در هر چیز دیگری غیر از دانلود افت شدید سرعت دارم که مانند وقتی که نویز داری نیست چونکه در اون صورت بایستی نوسان سرعت و قطعی وجود داشته باشه که من ندارم مثلاً چند ثانیه سرعت بره تا 14 م.بیت بعد بیاد پایین تا 1 م.بیت. چی می دونم یه بار قطع شه.
    ای کاش دیگران هم بیشتر در اینجا فعال بودند تا من متوجه بشم ریشه این مشکل از کجاست.
    در ضمن دوستان با فناوری های روز این امکان وجود داره که هر بخش کوچکی از اینترنت را یا قطع کرد یا محدود کرد و یا فیلتر کرد. در نتیجه ملاک نباید فقط دانلود یک فایل باشه.
    Last edited by shahram83; 20-01-2018 at 19:10.

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

می دونید، کاریرانی که از شرکتای دیگه سرویس دارند نمی آن اینجا کامنت بزارن ببینیم اوضاع برای اونها چطوره! مشترک های پارس آنلاین هم گویا مثل من مشکل ندارند وگرنه باید یه چند نفری اینجا می اومد و مشکل رو مطرح می کرد. واقعاً نمی دونم الان وضعیت چطوره! مشکل همگانیست یا فقط پارس آنلاین.
    یه چیز جالب وجود داره و اون این است که در هنگام دانلود ( برای مثال از سایت mega ) من مشکل افت سرعت ندارم اما در هر چیز دیگری غیر از دانلود افت شدید سرعت دارم که مانند وقتی که نویز داری نیست چونکه در اون صورت بایستی نوسان سرعت و قطعی وجود داشته باشه که من ندارم مثلاً چند ثانیه سرعت بره تا 14 م.بیت بعد بیاد پایین تا 1 م.بیت. چی می دونم یه بار قطع شه.
    ای کاش دیگران هم بیشتر در اینجا فعال بودند تا من متوجه بشم ریشه این مشکل از کجاست.
    در ضمن دوستان با فناوری های روز این امکان وجود داره که هر بخش کوچکی از اینترنت را یا قطع کرد یا محدود کرد و یا فیلتر کرد. در نتیجه ملاک نباید فقط دانلود یک فایل باشه.
    اگه مشکل شما هم تک کانکشن باشه ، 100% کمبود پهنای باند تو مرکزه .
    نمونه اش و تو فن آوا هم همین ماه پیش دیدم . از ساعت 4 بعد از ظهر دقیقا اینترنت بوی جوراب میگرفت ... اتفاقی که امروز هم برای نت پارس انلاین مشاهده کردم!
    ولی دوستان دیگه یی بودن بودن که تو یه مرکز خلوت همون موقع سرعت تک کانکشن فضایی داشتن .
    من فقط به خاطر تک کانکشن بود که از پارس سرویس گرفتم تا چند روز پیش هم عالی نبود ولی خوب بود . منتها یدفه اوضاع بهم ریخت ...
    ربطی هم بنظر من به فضای صد البته آرام کشور در حال حاضر نداره! در واقع تو بحبوحه جریانها کیفیت نتم خیلی عالی تر بود.

7. این کاربر از essien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nima.g22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام دوستان

از پارس آنلاین راضی هستید ؟ من از صبانت رانژمو تخلیه کردم

بین شاتل و پارس آنلاین کدوم رو انتخاب کنم به نظرتون؟
    با تشکر

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

سلام دوستان

از پارس آنلاین راضی هستید ؟ من از صبانت رانژمو تخلیه کردم

بین شاتل و پارس آنلاین کدوم رو انتخاب کنم به نظرتون؟
    با تشکر
    پارس خوبه فقط حجمش گرونه در بین شرکت های اینترنتی
    سرویس های دیگش هم گرون در میاد !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه malthael's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

والله من از فن آوا دارم و هنوزم یک ماهم نشده که میخوام تخلیه کنم چون من 8 مگ خریده بودم ولی خودشون گفتن که ما نمیتونیم 8 مگ رو تضمین کنیم و ریت مودم رو گذاشتن رو 6 مگ ولی در عمل سرعت حتی به زیر 2 مگ هم میرسه .تو روزهای نمایش مردم سالاری دینی پینگ من تا فرانکفورت بدون سرویس گیمینگ بین 185 تا 210 میلی ثانیه بود.بعد از پایان نمایش اومد رو 150 تا 160 میلی ثانیه که بعد از فعال کردن پروفایل گیمینگ اومد رو 110 تا 125 میلی ثانیه اما بعد از چند روز دوباره 50 میلی ثانیه اضافه شد و همونجور هم ثابت مونده . اگه پروفایل گیم رو هم غیر فعال کنم یه 50 تای دیگه هم میره روش ! تو این مدت یه چند بار هم سنگ شکن ها فعال و غیر فعال شدن ولی هر وقت فعال بودن با یوتیوب مشکلی نداشتم . البته همونطور که گفتم به خاطر کمبود پهنای باند فن آوا و نوسان زیاد سرعت نمی تونم راجع به سرعت دانلود نظر دقیقی بدم ولی در اینکه مسئولان تمام تلاششون رو برای حل مشکلات مردم به کار می برند شک ندارم ! حالا تا یه 10 روز دیگه مهاجرت میکنم پارس تا ببینم اوضاع اون چه جوریاست .

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

والله من از فن آوا دارم و هنوزم یک ماهم نشده که میخوام تخلیه کنم چون من 8 مگ خریده بودم ولی خودشون گفتن که ما نمیتونیم 8 مگ رو تضمین کنیم و ریت مودم رو گذاشتن رو 6 مگ ولی در عمل سرعت حتی به زیر 2 مگ هم میرسه .تو روزهای نمایش مردم سالاری دینی پینگ من تا فرانکفورت بدون سرویس گیمینگ بین 185 تا 210 میلی ثانیه بود.بعد از پایان نمایش اومد رو 150 تا 160 میلی ثانیه که بعد از فعال کردن پروفایل گیمینگ اومد رو 110 تا 125 میلی ثانیه اما بعد از چند روز دوباره 50 میلی ثانیه اضافه شد و همونجور هم ثابت مونده . اگه پروفایل گیم رو هم غیر فعال کنم یه 50 تای دیگه هم میره روش ! تو این مدت یه چند بار هم سنگ شکن ها فعال و غیر فعال شدن ولی هر وقت فعال بودن با یوتیوب مشکلی نداشتم . البته همونطور که گفتم به خاطر کمبود پهنای باند فن آوا و نوسان زیاد سرعت نمی تونم راجع به سرعت دانلود نظر دقیقی بدم ولی در اینکه مسئولان تمام تلاششون رو برای حل مشکلات مردم به کار می برند شک ندارم ! حالا تا یه 10 روز دیگه مهاجرت میکنم پارس تا ببینم اوضاع اون چه جوریاست .
    من از قبل این تغییرات اینترنت فن آوا داشتم ، کاملا واضح بود برام از پس این تعرفه ها نمیتونه بر بیاد .
    برای پارس هم یکم دست نگهدارید اشکالاتش داره خودشون نشون میده ، یا اینکه شهر و مرکز مخابراتی تون و اعلام کنید و از بچه های تاپیک استعلام بگیرید شاید مرکز مدنظر شما وضعیتش خوب باشه .

12. این کاربر از essien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه malthael's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

من از قبل این تغییرات اینترنت فن آوا داشتم ، کاملا واضح بود برام از پس این تعرفه ها نمیتونه بر بیاد .
    برای پارس هم یکم دست نگهدارید اشکالاتش داره خودشون نشون میده ، یا اینکه شهر و مرکز مخابراتی تون و اعلام کنید و از بچه های تاپیک استعلام بگیرید شاید مرکز مدنظر شما وضعیتش خوب باشه .
    نمیدونم دیگه از دست این ISPها باید چیکارکنم ! همشون رو هم رو هم بریزی یه ISP درست و حسابی نمیشه ازشون درست کرد من تو مرکز امام علی گناوه (بوشهر) هستم تو مرکز ما خلیج آنلاین،مخابرات،پارس آنلاین،های وب،فن آوا سرویس میدن که بعضی هاشون (مثل فن آوا) از بقیه پورت اجاره کردن و خودشون تجهیزات مستقل ندارن . مخابرات که کیفیت تجهیزیاتش پایین و ریت بالا نمیتونه بده پشتیبانیش و تعرفه هاشم که افتضاحه . های وب هم که تا حالا چیزی راجع به کیفیت شبکه نشنیده ! خلیج آنلاینم یه شرکت کوچیکه . چند سال پیش که ازش داشتم چنگی به دل نمیزد . تا قبل از تعرفه های جدید هم کسی ازش راضی نبود . تجهیزاتشون هم احتمالا متعلق به عصر حجره ! فن آوا هم که شد این . فقط مونده پارس آنلاین که امتحانش نکردم . البته پیشگامان رو نمیدونم تو مرکز ما سرویس میده یا نه تو سایتش که میگه تحت پوشش هستید اما مرکز تلفن رو اشتباهی میگه ! حالا ما موندیم این وسط بلاتکلیف

14. این کاربر از malthael بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خوب دوستان. در ادامه ی بحث شیرین اینترنت بین الملل، من با پارس آنلاین تماس گرفتم و در خواست کاهش سرعت به 3 یا 4 م.بیت و پس گرفتن مابه التفاوت پولم کردم. پس از کلی چانه زنی قرار است تماس بگیرند تا فرآیند انجام بشه ( بقول اون یارو دارن کژژ می دن ).
    دوستان نمی دونم متوجه شدید داره چه اتفاقی می افته یا نه! با توجه به گفتگوی من با کارشناسان پارس آنلاین این تصمیم سازمان تنظیم مقررات است تا سرعت اینترنت بین الملل بطور عمد کاهش پیدا کنه و نمیشه کاری درباره ی اون کرد. ( گوسفند ---- خوک ------ اینترنت پر )
    دوستان این چیزی که شما می خرید در واقع اینترانت است یک شبکه محدود و خصوصی و در هیچ جای جهان بابت اون پولی از کسی نمی گیرن ( در جهان این شبکه ها برای هدف مشخص حکومتی است نه استفاده ی عموم یا حتی فروختن اون ) اما توو ایران همینو دارن با عنوان اینترنت به شما می فروشند. در واقع شما بیشتر از حدوداً 3 م.بیت اینترنت واقعی ( بین الملل ) ندارید و هر سرعتی بیش از 3 یا حداکثر 4 در حقیقت دیگه اینترنت نیست و اینترانت است.
    خلاصه اینکه دوستان این فقط یک پیشنهاد است و من خوشحال می شم بهش فکر کنید. اگر سرعت بالای 4 م.بیت خریداری کرده اید حتماً سرعت اینترنت خریداری شده خودتون رو تا به این مقدار از اونها بخواهید که کاهش بدن و مابه التفاوت پولتون رو پس بگیرید. اگر الان نمی خواهید این کار رو بکنید ( که از نظر من اشتباه است و دارید پولتون رو توو جیب کلاهبردارای دزد می ریزید. هزار تومن هم ارزشمند است ) ماه بعد اگر مشکل هنوز رفع نشده بود ( که به احتمال زیاد نمیشه ) سرعت های بالای 4 م.بیت نخرید.
    اگر سرنخ ها رو دنبال کنید ( بیشتر مواقع واقعاً نیاز نیست ) به جایی می رسید که می بینید همه ی این isp ها بدون استثنا برای عوامل مستقیم حکومت هستند.
    با این کار دست کم از نظر مالی به آنها زیان می رسه و شاید همین زیان مالی باعث ایجاد تغییر بشه. حتی اگر احتمالش کم است انجام بدهید.
    تایید میشه سرعت منم روی سرورهای خارجی محدود به ۴ مگ شده.

16. 2 کاربر از mars1920 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •