همه دنبال 4g و +4g هستن شما هنوز توی h و +h موندی؟!
توی سایت 195 ثبت شکایت کن پیگیری میکنن
همه دنبال 4g و +4g هستن شما هنوز توی h و +h موندی؟!
توی سایت 195 ثبت شکایت کن پیگیری میکنن
امروز یه سیم کارت ترابردی داشتم بردم تعویض کردم به نوع 4G تو شارژم 5000 ت داشتم که کم کردن و گفتن دیگه مهلت رایگان تموم شده و هزینه داره . عوضش همون اینترنت 2 +2 یک ماهه رو رایگان فعال کردن . جالبه این دفتری که رفتم همون 5000 ت رو کم کرد و هیچ هزینه دیگه ای نگرفت .
از وقتی همراه اول به صورت سراسری رفته رو 4G و 4G+ بیشتر جاها همین مشکلی که شما میگی پیش اومده منطقه ماهم اینطوری شده و سرعت افت شدیدی پیدا کرده قبلا دوال کریر بود یعنی : DC- HSPA+ ولی الان همش HSPA هستش . مشکل از سمت خودشونه و به عمد این کارو انجام دادن فکر نکنم به جایی برسی ولی خب طبق گفته دوستمون یه سنگی بنداز 195 ببین چی میشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرف شما کاملا درست و علمی هستش ولی اگه بخواد هر کجای کشور 4G+ رو ارائه بده باید از دو تا فرکانس استفاده کنه تا با تجمع این دو فرکانس 4G+ حاصل بشه و ملت بتونن استفاده کنن . دیگه اینقدرها هم اپراتور اسگول نیست که LTE رو همون 4G+ اعلام کنه . طبق گفته خود همراه اول به زودی تو بیشتر مراکز استانها قراره این دو فرکانس راه اندازی بشه و قابلیت 4G+ به وجود بیاد تا ملت بتونن استفاده کنن . فکر کنم برا شهرستان ها زیاد طول بکشه .
Last edited by Armin.Computer; 21-02-2017 at 12:18. دليل: لطفا در یک پست بزنید /
سلام دوستان.. من بسته آلفا پلاس یک ماهه دارم یکی از دوستام یه کارت ۵ گیگ هدیه همراه اول بهم داده خطم دائمی هست اون رو چجوری استفاده کنم؟ منتظر باشم بسته ام تموم بشه بعد استفاده کنم؟ اصلا نحوه استفاده کردن از این ۵ گیگ چجوریه؟ یه کارت هست که پشتش رمز داره و باید خش بزنی تا ظاهر بشه مثل کد شارژ ..
Sent from my SM-N930F using Tapatalk
فورجی تا بیاد و فراگیر شه تمام شهرها دو سال دیگه زمان میبره فعلا به همین اچ پلاس قانع شدم چون سرعت دانلود تا ۲ و ۲ونیم مگ میفرفت شبانه خیلی خوب بود.
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
این فورجی پلاس چه نوع گوشی میخواد که فورجی پلاس رو ساپورت کنه؟ همین گوشی هایی ک فورجی رو ساپورت میکنند پلاس هم ساپورت میکنن؟
متاسفانه خبری از تجمیع فرکانس نیست و همراه اول همین فرکانس 1800 رو به عنوان 4.5G معرفی کرده.
این صحبت های صدوقی مدیر عامل همراه اول:
اما وضعیت کنونی همراه اول چیست؟ صدوقی بر اساس آماری که تا روز گذشته یعنی ۱۰ بهمن ماه به روز رسانی شده، خبر می دهد که اکنون اپراتور اول کشورمان در ۱۷۰۵ شهر و دهستان آنتن دهی دارد. در این میان، ۱۳.۲۶۷ عدد سایت 3.9G نصب شده که در حال حاضر ۱۲.۴۲۵ عدد وارد شبکه شده و راه اندازی گشته اند.
همراه اول همچنین اکنون ۳۷۷ عدد سایت 4G در ۳۱ شهر دارد که ۳۷۱ عدد از آنها در حال کار هستند. اما نکته جالب مربوط به سایت های 4.5G است که تعداد آنها به ۷۷۱۱ عدد می رسد و ۷۲۵۵ عدد تا دیروز در ۳۵۷ شهر آماده کار بوده اند.
در واقع، به نظر می رسد که سرمایه گذاری اصلی همراه اول بر توسعه نسل 4.5G بوده است و به همین علت تعداد سایت های 4G در حد کمی باقی مانده.
دوستان من اتفاقی گوشی رو گزاشتم 4G Only دیدم دو خط آنتن دارم.اما سیم کارتم یو سیم نیست و و علامت نت یا ۴جی نیومد.برای اتصال ب فورجی الان برای تعویض میتونم به امور مشترکین برم و تعویض کنم؟؟؟ با Open Signal هم تست کردم دیدم بعضی جاها تو نقشه فورجی شده.زنگ زدم اپراتور کم سواد گفتم لنگرود تحت پوشش فورجیه هی گفت گوشی نگه دار از دوستانی ک در کنارش بود پرسید آخرم گفت نه نیست.واقعا خیلی ضعیف هست پشتیبانیشون.من دو خط آنتن دارم پس این چیه خخخخ.
تعویض سیم همون لحظه انجام میشه؟؟
شما برو دفتر ارتباطی یا نمایندگی همراه اول و سیم کارت یوسیم بگیر 5 هزار تومان هزینه داره و احتمالا اینترنت 2+2 هم برات بعنوان هدیه فعال میشه.
اگر توی سرچ گوشی برات mci lte میاد پس شهرتون 4g هست.
من کارت ملی رو گم کردم ولی کپی کارت ملی رو دارم کپی برابر با اصل هم هست.مشکلی نداره؟
کسی نیس جواب سوال ما رو هم بده؟ ممنون میشم
Sent from my SM-N930F using Tapatalk
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)