تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 648 از 754 اولاول ... 148548598638644645646647648649650651652658698748 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,471 به 6,480 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2019

پيش فرض

ممکنه ی خط تو ی شرکت اینترنتی نویز داشته باشه تو ی جا دگه نداشته باشه؟ همچین چیزی ممکن هست؟
    سلام،بله، ممکنه،بستگی به نوع تجهیزات و میزان ترافیک اون شرکت ممکنه پارامترهای خط بهتر یا بدتر بشه

2. این کاربر از salam4802 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام،پارامترهای خط به میزانی به تجهیزات و میزان ترافیک isp توی هرمرکز مخابراتی بستگی داره و بله سیگنال به نویز و مکس ریت با تغییر سرویس دهنده اینترنتی،تغییر میکنه،
    سلام
    دوست عزیز میشه بفرمایید ترافیک ISP دقیقا چه ربطی به پارامتر های خط مشترک داره ؟؟
    ضمنا میشه دقیقا بفرمایید میزان تجهیزاتی که برای ADSL توی مراکز مخابراتی نیازه چی هستش که شرکت ها با هم دیگه در این خصوص تفاوت دارن ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ببخشید من زیاد سر در نمیارم Max Rate رو زده 12 مگ هست ؟ باید رو چند باشه مگه ؟ مشکل خاصی هست؟ و چجوری سرویسمو ارتقاء بدم ؟ من اینترنت مخابرات استفاده میکنم
    و این که زنگ زدم 2020 گفت خط کشش نداره SNR 18 هست آخه یعنی 16 مگ بگیرم راحت جواب میده بدون مشکل و با سرعت 16 مگ SNR چقد پایین میاد و تا چقد SNR پایین بیاد مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ممنون
    سلام
    یه توضیح کلی بدم
    Max Rate یعنی مقدار نهایی که خط شما کشش داره تا سرویس روش آپ بشه . وقتی شما روی سرویس 8 مگ SNR 18 دارید پس قطعا حطتون از گیفیت خوبی برخودار هستش و امکان اخذ سرعت بالا هم دارید
    شما با پشتیبانی مخابرات تماس بگیرید و بگید سرویستون رو روی 12 مگ / 1 مگ ببندن ببینید پاسخ چی میدن
    پیشنهاد میکنم توی ساعت اداری ( قبل از 5 بعد از ظهر ) تماس بگیرید چون کارشناس های شیفت عصرشون اطلاعات کافی ندارن

ضمنا شما کدام شهر هستید ؟؟

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    یه توضیح کلی بدم
    Max Rate یعنی مقدار نهایی که خط شما کشش داره تا سرویس روش آپ بشه . وقتی شما روی سرویس 8 مگ SNR 18 دارید پس قطعا حطتون از گیفیت خوبی برخودار هستش و امکان اخذ سرعت بالا هم دارید
    شما با پشتیبانی مخابرات تماس بگیرید و بگید سرویستون رو روی 12 مگ / 1 مگ ببندن ببینید پاسخ چی میدن
    پیشنهاد میکنم توی ساعت اداری ( قبل از 5 بعد از ظهر ) تماس بگیرید چون کارشناس های شیفت عصرشون اطلاعات کافی ندارن

ضمنا شما کدام شهر هستید ؟؟
    ممنون دوست عزیز امروز زنگ زدم گفتن ما 2 مگ 4 مگ 8 مگ و 16 مگ داریم و چیزی به نام 12 مگ نداریم و نمیتونیم
    پس خط من تا 12 مگ رو میشه مر30

- - - Updated - - -
    Last edited by zadis; 07-02-2019 at 08:49.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2019

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز میشه بفرمایید ترافیک ISP دقیقا چه ربطی به پارامتر های خط مشترک داره ؟؟
    ضمنا میشه دقیقا بفرمایید میزان تجهیزاتی که برای ADSL توی مراکز مخابراتی نیازه چی هستش که شرکت ها با هم دیگه در این خصوص تفاوت دارن ؟؟
    سلام،بنده عرض کردم به میزانی یعنی تا حدودی تا جایی ،بعد هم این مسیله نیاز به علم خاصی نداره فهمیدنش،میتونید لطفا بگید ارتباط سیگنال به نویز با افزایش پهنای باند خط مشترک چگونه است؟احسنت بر شما،با افزایش پهنای باید سیگنال به نویز خط شرایطش بدتر میشه،میدونید که نویز و کلا ماهیتهای نویزی خاصیت جمع شونده دارند،اصلا ولش کن،شما هر جوری دوست داری فکر کن
    Last edited by salam4802; 07-02-2019 at 14:01.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلامت نويز گيرها يا اسپليترها كه سر راه قرار مي گيرند بسيار مهم هستش كه هميشه بايد از سلامتشون مطمئن شد.
    با تشکر
    سلام. چطور باید از سلامت اسپلیتر مطمئن شد؟ همین که صدای ناشی از نویز روی بوق تلفن از بین بره نشون دهنده سلامت نویزگیره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام،بنده عرض کردم به میزانی یعنی تا حدودی تا جایی ،بعد هم این مسیله نیاز به علم خاصی نداره فهمیدنش،میتونید لطفا بگید ارتباط سیگنال به نویز با افزایش پهنای باند خط مشترک چگونه است؟احسنت بر شما،با افزایش پهنای باید سیگنال به نویز خط شرایطش بدتر میشه،میدونید که نویز و کلا ماهیتهای نویزی خاصیت جمع شونده دارند،اصلا ولش کن،شما هر جوری دوست داری فکر کن
    سلام
    خیر فکر بنده مهم راجع به مسائل بحثش جداش اما دادن اطلاعات غلط یه بحث دیگه میشه
    موضوعی که شما گفتید در کامت قبلی راحع به ترافیک ISP در مراکز مخابراتی بود ، این موضوع نسبت پهنای باند به نویز خط مشترک ( یا بقولی Profile خط مشترک ) موضوعی بسیار متفاوت از مطلب قبلی میشه
    ضمنا بنده هنوز منتظر هستم تا بفرمایید تجهیزاتی که در مخابرات نصب میشه چی هستش و تفاوت تجهیزات شرکت ها در چه مواردی هستش که موجب تغییر کیفیت در خط مشترک میشه ؟؟؟
    Last edited by sepehr_sn; 07-02-2019 at 22:13.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون دوست عزیز امروز زنگ زدم گفتن ما 2 مگ 4 مگ 8 مگ و 16 مگ داریم و چیزی به نام 12 مگ نداریم و نمیتونیم
    پس خط من تا 12 مگ رو میشه مر30

- - - Updated - - -
    خواهش میکنم
    کلا مخابرات از نظر پشتیبانی خیلی داغونه
    پیشنهاد میکنم از موضوع خاصی ندارید FCP خودتون رو عوض کنید و به پارس آنلاین یا شاتل نقل مکان کنید
    با وضعیت خطتون به راحتی 16 مگ رو دریافت میکنید
    اگر مایل بودید بگید من یه کد 80% تخفیف 6 ماهه برای پارس آنلاین دارم برای سرویس 8 مگ تقدیم کنم

موفق و موید باشید

10. این کاربر از sepehr_sn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2019

پيش فرض

سلام
    خیر فکر بنده مهم راجع به مسائل بحثش جداش اما دادن اطلاعات غلط یه بحث دیگه میشه
    موضوعی که شما گفتید در کامت قبلی راحع به ترافیک ISP در مراکز مخابراتی بود ، این موضوع نسبت پهنای باند به نویز خط مشترک ( یا بقولی Profile خط مشترک ) موضوعی بسیار متفاوت از مطلب قبلی میشه
    ضمنا بنده هنوز منتظر هستم تا بفرمایید تجهیزاتی که در مخابرات نصب میشه چی هستش و تفاوت تجهیزات شرکت ها در چه مواردی هستش که موجب تغییر کیفیت در خط مشترک میشه ؟؟؟
    سلام،بسیار خوب دوست عزیز بنده در کامنت قبل تقریبا تمام موضوع رو گفتم،القصه،شما بفرمایید میزان سیگنال به نویز در طول شبانه روز چرا تغییر میکنه؟یکی از مهمترین دلایل این تغییر به علت تغییر در ترافیک نیست؟،سوال بعد اینکه ایا تجهیزات شرکتهای مختلف با همدیگه متفاوت هستن یا نه و کلا قبول دارید کیفیت و نوع تجهیزات در میزان نویز موثره یا نه؟متوجه منظورتون نمیشم،یعنی میگید اسپلیتر و ایپی روتر و مالتی پلکسر که همگی قطعات سخت افزاری سمت سرویس دهنده هستن ،نسبت به نویز خنثی هستن؟بنده تحصیلات و تجربه و علاقه ام الکترونیکه و دوباره میگم مقدار سیگنال به نویز به شدت به تجهیزات سرویس دهنده ها و میزان ترافیک وابسته است،
    Last edited by salam4802; 08-02-2019 at 00:38.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2019

پيش فرض

اصلا شما فرض کنید تمام حرف های من بی پایه،شما یه پست بذارید با مضمون چیزی که فکر میکنید،یعنی بنویسید که سیگنال به نویز ارتباطی به ترافیک و تجهیزات نداره و توضیح بدیددلیل تفاوت زیاد پارامترهای خط درساعات اوج ترافیک با ساعات دیگه چیه ،ببینید اساتید فن چی بهتون میگن،منم یه پست میذارم که سیگنال به نویز ارتباط معنی داری با ترافیک داره،
    Last edited by salam4802; 08-02-2019 at 06:48.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •