بدون تقلب نمیشه سال اول برنده شد
فکر کنم "کیک شکلاتی" (یا یک همچین چیزی ) همیشه برنده میشد ، برای پختش هم نیاز به شکلات دارید و تا اونجایی که یادمه در یکی از روزهای پاییز هر دختری که قلبش آبی باشه به شما شکلات میده
بدون تقلب نمیشه سال اول برنده شد
فکر کنم "کیک شکلاتی" (یا یک همچین چیزی ) همیشه برنده میشد ، برای پختش هم نیاز به شکلات دارید و تا اونجایی که یادمه در یکی از روزهای پاییز هر دختری که قلبش آبی باشه به شما شکلات میده
از یک غذای گیم شارکی استفاده کن و اون رو ببر به مسابقه آشپزی
خیلی ممنون!ولی من تقلب نمیکنم!
تا حالا کسی شکلات بدست آورده؟
من گیر آوردم
تو مسابقه آشپزی از نردبون برو بالا و با تیر و کمان ماهی گیری کن احتمال خیلی زیاد گیر میاری
مسعود جان شما چطوري رو ps3 داري بازي ميكني؟؟
آخه من شنيدم بايد ديسك اورجينال باشه تا بخونه مال شما اورجيناله؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
نه دوست من اوریجینال نیست ، با نرم افزار Multiman ورژن 2.7 به بالا می تونی تمام بازی های PS1 رو خیلی راحت اجرا کنی مهم هم نیست که اوریجینال باشه
حتی تو ورژن 4 این نرم افزار هم گفته شده بازی های PS2 هم میشه اجرا کرد
اگه راهنمایی بیشتر خواستی بگو در خدمتیم
دوستان من تازه بازی رو شروع کردم
این چسب زخم رو چطوری می تونم از Elli بگیرم و ه sta بدم؟
خواهشا یکی کمک کنه هر کاری می کنم چسب زخم رو نمیده !!
روز 2 بهار بعد ساعت 9 که بیمارستان باز میشه به بیمارستان برو وگزینه 2رو انتخاب کن و چسب زخم رو بگیر وبه سمت خانه شهردار برو و چسب رو به استو بده.وقتی الی اومد گزینه i am ok رو انتخاب کن.
---------- Post added at 02:18 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------
بچه ها تا حالا کسی توپ زرد رو بدست آورده؟
مطمئنی؟
یعنی خودت بدست آوردیش؟
میشه توضیح بدید چجوری میتونم عکس بزارم؟
Last edited by javad khan008; 19-02-2012 at 13:34.
[QUOTE=javad khan008;6852816]روز 2 بهار بعد ساعت 9 که بیمارستان باز میشه به بیمارستان برو وگزینه 2رو انتخاب کن و چسب زخم رو بگیر وبه سمت خانه شهردار برو و چسب رو به استو بده.وقتی الی اومد گزینه i am ok رو انتخاب کن.
---------- Post added at 02:18 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------
متاسفانه من گزینه No Pain At All رو زدم
یعنی به هیچ طریق دیگه ای نمیشه به دستش آورد؟ حتی با کد گیم شارک؟
خواهشا اگه کسی کد گیم شارک چسب زخم رو داره بده ممنون میشم
شکلات نه اما تو راهنمایی یکی از فروم ها خوندم که نوشته بود از این طریق 100% امکان پذیره فقط باید کمی شانس و صبر داشته باشی
فقط یادت باشه که با تیر رو کمان ماهی بگیری با اون چوب ماهیگیری معمولی نمیشه !!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)