تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 648 از 1185 اولاول ... 1485485986386446456466476486496506516526586987481148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,471 به 6,480 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بولگاری اکوا خیلی بوش باحال و خنکه حالا بعضی از دوستان میگن همه میزنن اما واقعا همه پسنده قیمت هم همین 90 یا کمتر هست میتونی ورساچ پورهوم هم تست کنی ای پلو بلو هم عطر خوبیه اما خیلی قیمتش رفته بالا دیور هوم اینتنس مناسب این فصل نیست اگه از وتیور خوشت بیاد میتونی شوپارد نوبل وتیور هم تست کنی موندگاریش واقعا خوبه یجا 70 دیدم اینجا خرید قبلی بود اگه از فارنهایت خوشت اومده نارسیس رو هم تست کن

2. 4 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام خدمت اساتید خوشبو
    من میخواستم یه ادکلن مناسب این فصل بگیرم،همونطور که یکی دوهفته پیش گفتم من بار اولمه که میخوام ادکلن بخرم
    تواین مدت یکم تحقیقات نتی کردم و یکم اطلاعاتم بیشتر از اون موقع شده که به اینا برخوردم که به ترتیب اولویت نوشتم:
    bvlgari aqva
    polo blue
    blue de chanle
    dior homme intense
    fahrenheit
    gio armani
    بیشتر نظرم رو 2تای اوله
    تجربه تستشو ندارم و در اولین فرصت میرم تستشون میکنم ولی همونطور که گفتم تاحالا تجربه نداشتم و بلاخره باید واسه بار اول از یه عطرایی شروع کرد،حداقل میخوام برم تو مغازه بگم فلان ادکلنو بیارین
    نظر شما چیه راجبه اینا؟میشه مختصر توضیحی درموردش بدن اساتید؟
    من 22 سالمه و فک میکنم به بوی ملایم بیشتر علاقه داشته باشم،موندگاریو پخش بوشم واسم مهمه و واسه مصرف روزانه میخوام،از این نظرم میشه مقایسشون کنین؟

یه دنیا ممنون میشم اساتید دست برادر کوچیکترشونم بگیرینو راهنماییم کنن
    ممنون
    اگر برای مصارف روزانه میخوایید و 22 سالتون هست قید دیور رو بزنید قیمتش هم الان بالای 230 هست
    فارنهایت هم خیلی تقلبیش زیاد هست و مخصوصا شما که بار اولتون هست سخت بتونید اصلشو تشخیص بدهید. قیمتش هم بالای 130-140 هست (اصل)
    بلو چنل هم گزینه خیلی خوبی هست و کمی رسمی و مناسب 25 به بالاست
    مابقی گزینه های خیلی خوبی هستند
    به این موارد هم میتونید موارد زیر رو اضاف کنید: (برای این فصل و مصارف روزانه خیلی خوب هستند)
    blv pour homme
    issey bleue
    issey pour homme intense
    issey eau d'ete summer edition
    passenger cruise

4. 7 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

امروز Halloween رو 50 و Holloween Kiss Se*xy رو 68 قیمت گرفتم
    ولی تستر نداشت نذاشت تست کنم
    کدومش ارزش داره بگیرم؟واسه هدیه میخوام

6. این کاربر از ExoMars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

امروز Halloween رو 50 و Holloween Kiss Se*xy رو 68 قیمت گرفتم
    ولی تستر نداشت نذاشت تست کنم
    کدومش ارزش داره بگیرم؟واسه هدیه میخوام
    چون واسه هدیه میخوایید نمونه معولی رو خریداری کنید بهتر. چون اکثرا از این نمونه راضی بودند

8. 5 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

امروز یکی از دوستانم 2-3 تا کار با کیفیت و ارزون میخواست رفتم از بازار براش 3 تا کار خریدم. الگانت 16000 تومن.با اینکه فصلش نیست ماندگاری و پخش بوی بالایی داره و شیرینیه با کلاسی داره.نسبت به قیمتش کار عالییه . یه کار به نام فرنچ کلاب پیدا کردم که بوش خیلی شبیه سیلور مانتن کرید ولی خب یکی دو درجه پایین تر بود و شیشه عطرش جنس سرامیکی داشت.بسته بندیش هم خیلی شیک بود 18000 تومن که بنظرم واقعا مفته خنکی و شیرینیه کم و خاصی داره.از محصولات آلن دانیل پرفیوم. بنظرم تو این رنج قیمت برای هدیه خیلی بهتر از این عطرای فیکه که حساسیت زا هم هستند و هم یاور ریه ها رو استاد میکنن! یه عطر فرانسویه دیگه که بوی خنک و خوبی داشت به اسم لیو لی خریدم 19000 تومن. فکر کنم فرنچ کلاب رو برای خودم بردارم اون 2 تای دیگه رو بدم به دوستم. لجند قهوه ای امپر هم 23000 بود . عطر آزرا از پاریس ولی رو هم تست کردم اولش بوش خوب بود تلخیه جالبی توش بود.بعد یه مدت خیلی شیرین شد و خوب شد نخریدمش . قیمت 20000 تومن. اوشنا بلو از جورجیو مونتی هم 25000 بود.یادش بخیر پارسال همین موقعها 13000 خریدمش. شبیه لایت بلوی زنونه است ولی خوب پسرا هم میزنن.بنظر من یونی س هست. یه مدل جدید از بوگاتی هم اومده به اسم دیزاین اند موشن که نرسیدم تست کنم و قیمتش نپرسیدم . یه مدل ست دیدم به اسم 100 درصد لاو ایتالیایی مردونش شامل عطر ادو توالت 100 میل + افتر شیو بالم 100 میل + شامپو بدن و زنونه شامل عطر ادوتوالت +لوسیون بدن + شاور ژل که قیمت هر دو 22000 تومنه که گزینه خوبیه جهت هدیه دادن.

توی عطرهای زنونه هم اشانتیون ورساچه کریستالیه زرد تازه اومده 12000 تومن و بوی گلیه خوبی داره و ماندگاریشم مناسبه فکر کنم به خاطر رنگ زردش ازش استقبال خوبی نشده.
    به له د اوپیوم که میتونم بگم یه شاهکاره یه عطر ادویه ای گلی ( شرقی) که بنظرم برای مهمونی خیلی عالیه ستش 145 تومن 2 تکه دیگه هم توی ستش بود که دقت نکردم.
    آی لاو لاو هم یه عطر شیرین و با بوی میوه و گل از موسکینو که ست 3 تکه اش 93000 بود.بنظر من برای زیر 25 سال عطر مناسبیه.
    اون قيمتايي كه از 3 تاي اولي دادي براي كجا و كدوم مغازه است؟

10. 4 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام بروبچ...امروز رفتم کوچه مروی و عربین نایتس بوگارت رو با اولین تست به قدری خاطرخواهش شدم که گرفتم...یکی از مغازه های مروی که فروشنده هاش به هندی پاکستانی میزدن داشتش و به علت کمیاب بودن کمتر از 50 تومن نمیداد ولی بازم انقد باهاش حال کردم که چشمام کور شد و خریدمش همون 50 تومن...خیلی کار شاخیه..اصلا فکر نمیکردم بوگارت بتونه چنین کار خوبی بده بیرون...من که باهاش خیلی حال کردم شمام اگه جایی دیدید توصیه مبکنم حتما بگیرید.

12. 4 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام بروبچ...امروز رفتم کوچه مروی و عربین نایتس بوگارت رو با اولین تست به قدری خاطرخواهش شدم که گرفتم...یکی از مغازه های مروی که فروشنده هاش به هندی پاکستانی میزدن داشتش و به علت کمیاب بودن کمتر از 50 تومن نمیداد ولی بازم انقد باهاش حال کردم که چشمام کور شد و خریدمش همون 50 تومن...خیلی کار شاخیه..اصلا فکر نمیکردم بوگارت بتونه چنین کار خوبی بده بیرون...من که باهاش خیلی حال کردم شمام اگه جایی دیدید توصیه مبکنم حتما بگیرید.
    مبارک باشه دوست عزیز

من امروز رفته بودم زیرو ایکون بخرم عربین نایت رو 44 قیمت کردم

راستی رنگ ادکلن آبیه یا قهوه ای؟

14. 3 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کار شرکت sapil چه طوره؟

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

علی جان مبارک باشه.کم لطفی میفرماید.به نظرم همه کارهای بوگارت ارزش خرید دارن اگه با بوشون حال کنید.

17. 2 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

کار شرکت sapil چه طوره؟
    کدوم کار؟ من نایس و چی چی رو امتحان کردم نسبت به قیمت خوب بوده مخصوصا چیچی

19. این کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •