تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 648 از 1124 اولاول ... 148548598638644645646647648649650651652658698748 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,471 به 6,480 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

الان (لحظه تایپ این پست)سرعتا خوبه و خیلی نیاز به چیز پی ان نیست و بدون چیز پی ان هم الان کروم با سرعت 50-60 دان میکنه

ویرایش: ولی بدون چیز پی ان با باز کردن بعضی از سایتا مثل اسپید تست مشکل داره مرور گر !

تست با چیز پی ان

دوست عزیز اینجا که با تک کانکشن سرعت داغونه. با 16 تاش هم متوسط 110 ـه و باید چند فایل رو همزمان دانلود کرد تا به max سرعت رسید. یادمه شما هم قبلن سرعت تک کانکشنت پایین بود. پس اگه باز یه موقعی پایین اومد ممنون میشم اگه یک تست با و بدون ان پی وی بگیری و اینجا بزاری. البته با مرورگر دیگه ای تست کردی؟ شاید chrome با چند کانکشن دانلود کنه؟

اسیاتک! به خاطر ttl بعید میدونم راحت باشی، تو ورد که مشکل داره، حالا شایدم دلیلش ttl نیست، اما هر بار که بالا میره، dc زیاد میشه...

با چه مرور گری؟ من که با ucbrowser خیلی مشکل دارم!!!! قندشکن هم نداره.... opera هم که اصلا این سایتو پشتیبانی نمیکنه
    مرورگر تو سرعت دانلود نباید اثری داشته باشه چون همه با یک کانکشن دانلود میکنن و اگه تفاوت جزیی در حد چند کیلوبایت باشه به خاطر روش های مختلف اندازه گیری و یا استفاده از واحدهای مختلف سرعته (مبنای 10 و مبنای 2)

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    وقتی مخابرات میگه 2 ماه دیگه یعنی 2 سال دیگه.
    من رفتم ثبتنام کردم هی این هفته و اون هفته کردن تا 3 ماه طول کشیدوحالا ئای به حالی که گفتن 2 ماه دیگه.
    دوست عزیز اینو از اولین پستها نقل قول کردی !!!!حواست کجاست!!!!!!!!!!!!!!!

3. این کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آخرین روز من و مخابرات

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوست عزیز اینجا که با تک کانکشن سرعت داغونه. با 16 تاش هم متوسط 110 ـه و باید چند فایل رو همزمان دانلود کرد تا به max سرعت رسید. یادمه شما هم قبلن سرعت تک کانکشنت پایین بود. پس اگه باز یه موقعی پایین اومد ممنون میشم اگه یک تست با و بدون ان پی وی بگیری و اینجا بزاری. البته با مرورگر دیگه ای تست کردی؟ شاید chrome با چند کانکشن دانلود کنه؟

مرورگر تو سرعت دانلود نباید اثری داشته باشه چون همه با یک کانکشن دانلود میکنن و اگه تفاوت جزیی در حد چند کیلوبایت باشه به خاطر روش های مختلف اندازه گیری و یا استفاده از واحدهای مختلف سرعته (مبنای 10 و مبنای 2)
    منظورم مرورگر گوشی بود...
    اما در مورد chrome فکر کنم چند تایی دان میکنه، واقعا سرعتش با مرورگرای دیگه فرق داره

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

من با همین ttl پینگ 150 هم تجربه کردم با سرورهای هلند بازی a.v.a [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در ضمن ttl هیچ وقت بالا پایین نمیشه و همیشه یک عدد ثابت هستش
    یعنی زمانی که وصل شدی به اینترنت و یه عدد گرفتی تا وقتی دی سی کنی همون عدد می مونه
    آسیا تک خیلی خوب بوده اگه حسابگر جواب نده آسیاتک رو هم بعدا میذارم جزء گزینه ها

اتفاقا من با uc میرم البته من گوشیم نوکیاس
    و از ورژن جاواش استفاده می کنم سایت رو خوب میاره اما نقل قول رو پشتیبانی نمی کنه
    و قندشکن uc خیلی هم خوبه و فیس بوک رو خیلی عالی باز می کنه
    خوب پس از این به بعد چند بار دی سی کنم که ttl پایین بگیرم؟ دی این مورد که هو بازی تاثیر داره، تست کردی؟

رو گوشیه جاوا م نشد که uc نصب کنم، لایتش فقط نصب میشد....
    دلفین و فایرفاکس و کروم رو هم امتحان نکردم

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب پس از این به بعد چند بار دی سی کنم که ttl پایین بگیرم؟ دی این مورد که هو بازی تاثیر داره، تست کردی؟

رو گوشیه جاوا م نشد که uc نصب کنم، لایتش فقط نصب میشد....
    دلفین و فایرفاکس و کروم رو هم امتحان نکردم
    خیلی پایین نمی گیری
    همون حول و حوشه
    و بعید می دونم تاثیری داشته باشه
    یه تاخیره که حتما هست
    زیاد هم نمی دونم خودم در موردش

8. این کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

آسیا تک خیلی خوب بوده اگه حسابگر جواب نده آسیاتک رو هم بعدا میذارم جزء گزینه ها
    پس از شروع امتحانات مدارس و دانشگاه ها ( از 10 دی تا به امروز) پینگ آسیاتک تقریبا خوب شده و تعداد دیسی به شدت کاهش یافته است وپینگ 4.2.2.4 از حدود 350 به میانگین 250 کاهش یافته است. البته مشخص نیست این روند پایداره یا نه دوباره پینگ بالا میره

10. این کاربر از mohamax7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پس از شروع امتحانات مدارس و دانشگاه ها ( از 10 دی تا به امروز) پینگ آسیاتک تقریبا خوب شده و تعداد دیسی به شدت کاهش یافته است وپینگ 4.2.2.4 از حدود 350 به میانگین 250 کاهش یافته است. البته مشخص نیست این روند پایداره یا نه دوباره پینگ بالا میره
    فعلا من از حسابگر گرفتم تا ببینم چطور جواب میده
    الان دیگه حتی اگه یه دور کل isp ها رو بگردم برام مهم نیست
    فقط می خوام اعصاب خوردی مخابرات رو نداشته باشن
    همین الان با ده بار رفرش همین سایت باز میشه
    2 در میون تایم اوت

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست خوبم برای شما دو تا تست دانلود با مرورگر موزیلا فایرفاکس از سایت پی سی دانلود گرفتم یکی با چیز پی ان و اون یکی بدون چیز پی ان!

سرعت با چیز پی ان = 64

سرعت بدون چیز پی ان = 11

عکسها رو هم به ترتیب گذاشتم تا بهتر مقایسه کنی

13. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

محموع کل استفاده من از مخابرات
    مجموع کلزمان اتصال: 4022
    مجموع کلدریافت: 94.78G
    مجموع کلارسال: 20.85G
    تعداد کل ردیف ها: 5720
    در مدت زمان بیشتر از 18 ماه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •