اینایی که میگن پینگ افتضاحه میشه تریس ای پی و منطقه مخابراتی رو بدن
ممنون
اینایی که میگن پینگ افتضاحه میشه تریس ای پی و منطقه مخابراتی رو بدن
ممنون
دوستان میشه کسی طرح کمپینو توضیح بده چطوریه شرایطش و مبالقش البته می دونم ثبته نام الان نمی کنه اما منظورم حالت کلی اصلا چطور بود یا هست؟
زرین شهر منطقه ی مخابراتی ملکی
اولی پینگ از تریس از خارج و دومی تریس از داخل
دوستانی که از شبکیه استفاده می کردن ، ظاهرا مثل اینکه تعرفه هاش رو برده بالا ، اطلاع دارید؟
من اینترنت وایرلس از شبکیه دارم الان پنل تمدید را چک کردم قیمت هاش تغییری نکرده بود....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست کنید و سرعت شبانه رو بگین
امروز پینگ تا این لحظه خوب بوده:
![]()
تعرفه هاش را فقط یک مگش را تغییر دادن و برای یک مگ حجم 3 گیگ را کلا برداشتن و فقط 6 گیگ با بالا گذاشته( چه 1 ماه چه 3 ماه چه و..) حالا علتش هم مشخصه چون عموما خیلی برای دانلود شبانه رایگان فقط سرویس 1 مگ می گرفتند و روزانه ها مثلا سه ماه 3 گیگ می گرفتند و یا مثل من شما که هم شبکیه داریم و هم مخابرات و از روزانه کم قیمت مخابرات استفاده می کنیم و دانلود رایگان شب ها را از شبکیه پس نیاز به حجم زیاد روزانه شبکیه نداشتیم و من به شخصه از 3 گیگ استفاده می کردم ...که اون ها هم این موضوع را فهمیدن و طبق معمول می خواهند از این فرصت پیش اومده نهایت استفاده را کنند و تو پاچه مردم کنند ... این هم بگم که شبانه رایگان را از ساعت 2.5 تا 8 کردند فقط خیر سرشون..
البته من یک ماه که چون وقت نداشتم شبکیه را شارژ نکردم و زنگ کشم کردند ولی من شارژ نکردم و نمی کنم چون زنگ زدم گفتن سرعت شبانه همونه و 6 گیگ هم با این قیمت نمی خواهم و حالا باید یک فکر دیگری کنم برای شبانه رایگان...
عجب نامردایی!
سایتش رو تغییر داده و طبق جدولی که در آدرس زیر هست 3 گیگ هم داره ، حالا چرا می گید برداشتن؟ 3 گیگ که من 17 تومن می دادم رو کردن 22 تومن![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه مثل اینکه قرار بود شرکت ها 20 درصد تعرفه هاشون رو بیارن پایین که ظاهرا برعکس شده!
آره منم ی بار که شارژ نکرده بودم یکی دو بار زنگ زدن بهم...
برای مشترک های قدیمی مثل من و شما هم این افزایش قیمت وجود خواهد داشت؟
با این تفاسیر به نظر شما چکار کنیم؟
نه ممنون ، منظورم adsl بود ، راستی شما چقدر می دیدید؟من اینترنت وایرلس از شبکیه دارم الان پنل تمدید را چک کردم قیمت هاش تغییری نکرده بود...
سرويس الماسي (١٠ مگابيت) سه ماهه با ١٠ گيگ ترافيك ٧٥ تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)