تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 648 از 1049 اولاول ... 148548598638644645646647648649650651652658698748 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,471 به 6,480 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیزم....
    من ال سی دی sony سری V دارم که دو تا ورودی hdmi داره ولی full hd نیست..میخواستم بدونم میتونم گیرنده دیجیتال X-vision 232 بخرم...چون این گیرنده دیجیتال full hd هست...میخواستم بدونم جواب میده؟؟ اگه جواب نمیده از X-vision چه مدلی رو بخرم که hd باشه و امکاناتش عالی باشه...قیمتش هم مهم نیست چون امکاناتش مهمه واسم...مثلا اینکه هارد اکسترنال 500 گیگابایت بدون آداپتور بهش بخوره و بشه ضبط کرد...
    در ضمن همه فرمتهای تصویری رو هم پشتیبانی کنه....
    در کل بهترین گیرنده دیجیتال برای تلویزیون hd میخوام...
    ممنون میشم کمکم کنید....

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنون که جوابمو دادین، میشه از بین اون سینما دی وی دیا هم یکی معرفی کنین؟
    مدل 717 شنیدم صداش خیلی خوبه ،همه فرمت ها مثل mkv و زیر نویس رو هم از طریق usb پخش میکنه؟ این مدل دی وی دی که میخاین پیشنهاد کنین از نظر صدا و فرمت پخش چطوره؟
    مدل 787 هم اگر گیرتون بیاد انتخاب خوبیه بین سینما دی وی دی ها.
    در مورد مدل 717 هم دوستانی که تهیه کردن راضی بودن.اگر چند صفحه قبل تر رو بخونی می بینی که در موردش توضیحاتی دادن.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیزم....من ال سی دی sony سری V دارم که دو تا ورودی hdmi داره ولی full hd نیست..میخواستم بدونم میتونم گیرنده دیجیتال X-vision 232 بخرم...چون این گیرنده دیجیتال full hd هست...میخواستم بدونم جواب میده؟؟ اگه جواب نمیده از X-vision چه مدلی رو بخرم که hd باشه و امکاناتش عالی باشه...قیمتش هم مهم نیست چون امکاناتش مهمه واسم...مثلا اینکه هارد اکسترنال 500 گیگابایت بدون آداپتور بهش بخوره و بشه ضبط کرد...در ضمن همه فرمتهای تصویری رو هم پشتیبانی کنه....در کل بهترین گیرنده دیجیتال برای تلویزیون hd میخوام...ممنون میشم کمکم کنید....
    شما مشکلی با 232 نخواهید داشت. چون تلویزیون HD و Full HD که هیچی. شما گیرنده را به تلویزیون CRT هم وصل کنی، مشکلی نخواهی داشت.

پروفشنال moj63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    راه شیری

پيش فرض

دوستان این لومکسی 1009 با لومکسی با 1008 چه فرقی دارند، اما اصلا گیرنده خوبی هستن؟

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه m2r164's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به ناظر گروه

یک سوال در مورد انتخاب سینمای خانوادگی دارم

1- تی وی من از سری جدید ال جی lm 7600 سایز 47 ( سه بعدی و هوشمند)
    2- پلیر معمولی dvd sony دارم
    3- در فضای اتاق نشیمن (سالن با آشپز خانه به ابعاد55 متر) می خوام استفاده کنم کف پارکت ( در آپارتمان هستم) سالن مستطیلی هست اما تی وی در طول مستطیل و مابین یک ضلع و وسط مستطیل هست هست فاصله با تی وی 4 متر
    4 کیفیت صدا برام خیلی مهم هست و تفکیک صدا
    5- در صورت لزوم می تونم پلیر دیگری نیز بخرم ترجیحا بلو ری
    6- بیشتر از خود تی وی نگاه کردن موسیقی گوش میدم ( منظورم هم با تی وی هم بدون تی ویبا فلش یا سی دی ) گاهی هم فیلم
    7- در هنگام گیم هم می خوام از این استفاده کنم
    8- ر سیور جدید هم باید بگیرم ( هنوز نخریدم) در زمینه هم یک راهنمایی کوچک بکنی ممنون میشم
    9 میتونم حول و حوش 1 هزینه کنم بشرط اینکه واقعا چیز خوبی باشه ( هرچه کمتر بهتر )
    بنظرت چی بگیرم ؟؟؟؟؟ یک پک یا اینکه جدا جدا
    در مورد 1312 دنون حتما باید میله بگیرم و اگر لازم باشه باید بلو ری پلیر هم بخرم
    در صورتی که 414 یا 717 بخرم به این کار نیازی نیست و پلیر بلو ری هم نمی خواد ( درضمن مدا 424 یا 727 وارد ایران شده ؟؟؟ و قیمت چند)
    در مورد lg نظر چی هست ( بمنظور ست کردن با تی وی )
    اکثرا میخوام صدا رو از سینمای خانوادگی بشنوم و اکثرا باید روشن باشه صدای واضح و صاف و کریستالی مد نظرم هست تا اینکه بوم بوم و هم خود آدم خسته شه و هم اینکه همسایه ها صداشون در بیاد
    چند آپشن معرفی کنی ممنون میشم با حول و حوش قیمتی
    باز هم تشکر می کنم
    Last edited by m2r164; 06-07-2012 at 00:54.

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام به ناظر گروه

یک سوال در مورد انتخاب سینمای خانوادگی دارم

1- تی وی من از سری جدید ال جی lm 7600 سایز 47 ( سه بعدی و هوشمند)
    2- پلیر معمولی dvd sony دارم
    3- در فضای اتاق نشیمن (سالن با آشپز خانه به ابعاد55 متر) می خوام استفاده کنم کف پارکت ( در آپارتمان هستم) سالن مستطیلی هست اما تی وی در طول مستطیل و مابین یک ضلع و وسط مستطیل هست هست فاصله با تی وی 4 متر
    4 کیفیت صدا برام خیلی مهم هست و تفکیک صدا
    5- در صورت لزوم می تونم پلیر دیگری نیز بخرم ترجیحا بلو ری
    6- بیشتر از خود تی وی نگاه کردن موسیقی گوش میدم ( منظورم هم با تی وی هم بدون تی ویبا فلش یا سی دی ) گاهی هم فیلم
    7- در هنگام گیم هم می خوام از این استفاده کنم
    8- ر سیور جدید هم باید بگیرم ( هنوز نخریدم) در زمینه هم یک راهنمایی کوچک بکنی ممنون میشم
    9 میتونم حول و حوش 1 هزینه کنم بشرط اینکه واقعا چیز خوبی باشه ( هرچه کمتر بهتر )
    بنظرت چی بگیرم ؟؟؟؟؟ یک پک یا اینکه جدا جدا
    در مورد 1312 دنون حتما باید میله بگیرم و اگر لازم باشه باید بلو ری پلیر هم بخرم
    در صورتی که 414 یا 717 بخرم به این کار نیازی نیست و پلیر بلو ری هم نمی خواد ( درضمن مدا 424 یا 727 وارد ایران شده ؟؟؟ و قیمت چند)
    در مورد lg نظر چی هست ( بمنظور ست کردن با تی وی )
    اکثرا میخوام صدا رو از سینمای خانوادگی بشنوم و اکثرا باید روشن باشه صدای واضح و صاف و کریستالی مد نظرم هست تا اینکه بوم بوم و هم خود آدم خسته شه و هم اینکه همسایه ها صداشون در بیاد
    چند آپشن معرفی کنی ممنون میشم با حول و حوش قیمتی
    باز هم تشکر می کنم
    سلام.
    1-مبارک باشه.انتخاب خوبیه.
    2-کارتون رو راه می اندازه.
    محیط خوب به نظر می رسه.البته کف پارکت رو آکوستیک تاثیر منفی داره که با وجود فرش از این آکوستیک بد کاسته میشه.
    8-تو این زمینه من اطلاعات خوبی ندارم.بحث در این مورد هم تو فروم ممنوعه.
    خب پیشنهاد من یکی مدل 1312 هستش که هم می تونید به دیوار نصب کنید و هم پایه جداگونه تهیه کنید که به صورت ایستاده استفاده بشه.مدل rs33 پایونیر هم پیشنهاد میدم ولی تاکیدم بیشتر رو 1312 هست چون آمپ بهتری داره.مدل 414 و 717 هم خوب هست و از نظر اقتصادی هم به صرفه تر هستش.
    اگر صدای شفاف می خوای به سینماهای ال جی فکر نکن.
    این مدلایی که گفتم همه حدود یک تومن و کمتر هستش.فقط rs33 هستش که فکر کنم 1050 هستش.پیشنهاد می کنم صدای این مدل هارو برید بشنوید و بعد تصمیم بگیرید.

7. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه m2r164's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    1-مبارک باشه.انتخاب خوبیه.
    2-کارتون رو راه می اندازه.
    محیط خوب به نظر می رسه.البته کف پارکت رو آکوستیک تاثیر منفی داره که با وجود فرش از این آکوستیک بد کاسته میشه.
    8-تو این زمینه من اطلاعات خوبی ندارم.بحث در این مورد هم تو فروم ممنوعه.
    خب پیشنهاد من یکی مدل 1312 هستش که هم می تونید به دیوار نصب کنید و هم پایه جداگونه تهیه کنید که به صورت ایستاده استفاده بشه.مدل rs33 پایونیر هم پیشنهاد میدم ولی تاکیدم بیشتر رو 1312 هست چون آمپ بهتری داره.مدل 414 و 717 هم خوب هست و از نظر اقتصادی هم به صرفه تر هستش.
    اگر صدای شفاف می خوای به سینماهای ال جی فکر نکن.
    این مدلایی که گفتم همه حدود یک تومن و کمتر هستش.فقط rs33 هستش که فکر کنم 1050 هستش.پیشنهاد می کنم صدای این مدل هارو برید بشنوید و بعد تصمیم بگیرید.
    با تشکر از جوابتون
    1- چطور و کجا می تونم اینها رو تست کنم؟؟ مخصوصا اینکه فروشنده با حوصله بتونه برای آدم تست کنه . همچنین چطور میشه تست کرد؟؟ تست خاصی هست؟؟؟ کلا در این زمینه توضیح کامل بدین
    2- آیا 1312 و یا سایر مدل های پیشنهادی شما امکان پخش موسیقی از فلش رو دارن؟؟
    3- نظر شما در مورد egreat چی هست؟؟؟که بجایاینکه بدنبال پلیر بلو ری برم EGREAT بخرم و اون رو به 1312 و یا سایرین وصل کنم؟؟
    4 - در مورد 424 و 727 هم مطلبی نقرمودین
    Last edited by m2r164; 06-07-2012 at 17:45.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من خودم سما دارم فقط دوتا مشکل داره یکی کمی داغ میکنه البته نه زیاد یکی هم کنترلش که یه کمی ضعیف هست الباقی فوق العاده است.
    اینم یه مدل از تکتا البته فکر کنم جدید تر از این فکر کنم داره اما تو سایتش همینه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

لومکسی هم اول ببینید گارانتی درست وحسابی یا نه. اگر داشت گزینه خوبی هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دوستان عزیز من چه مدلی رو بخرم که hd باشه و امکاناتش عالی باشه...قیمتش هم مهم نیست چون امکاناتش مهمه واسم...مثلا اینکه هارد اکسترنال 500 گیگابایت بدون آداپتور بهش بخوره و بشه ضبط کرد...در ضمن همه فرمتهای تصویری رو هم پشتیبانی کنه....در کل بهترین گیرنده دیجیتال برای تلویزیون hd میخوام...
    x- vision 343 خوبه ولی تمام x-vision ها لازم است هاردتون آداپتور دار باشه...هارد منم 500 بدون آداپتوره
    ممنون میشم کمکم کنید....
    Last edited by david.beckham; 07-07-2012 at 16:00.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •