تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 648 از 892 اولاول ... 148548598638644645646647648649650651652658698748 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,471 به 6,480 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    من برای خرید لپ تاپ سر دو راهی موندم.
    3 تا انتخاب داشتم که در نهایت تصمیم به خرید dell گرفتم.
    حالا می خواستم نظر شما رو در این باره بدونم و بخصوص از مزایا و معایب dell xps l501-a میخواستم بدونم.
    3 انتخاب من بر اساس اولویت:
    دوست عزیز انتخاب کاملا واضحه :
    HP Envy 15-1104tx

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوست عزیز باید کمی اطلاعات خود را بالا ببرید ,

در مورد HP Envy 15-1104tx باید به اطلاع دوستان برسونم که من با فروشندش یعنی سایت سرزمین تماس گرفتم و بشون گفتم که کارت گرافیکو اشتباه نوشتن. اونا هم قبول کردن. یعنی کارت گرافیک این لپ تاپ 4 گیگ نیست بلکه 1 گیگه.
    در مورد داغ کردن لپ تاپ هم از اونا پرسیدم و اونا گفتن که اصلاً مشکل داغ کردن نداره و بهترین تهویه رو داره. تازه به من گفتن که بهترین لپ تاپ سال 2010 شناخته شده و لینک زیر رو به من دادن:
    اینکه کلا سایت های سازنده Total memory که شامل shared memory va dadicated memory را وارد می کنند که این دستگاه کلا ۴ گیگ است و ۱ گیگ هم خود کارت گرافیک dadicated دارد البته من نمیدونم تو سایت اون شرکت چی نوشته کلی گفتم

در مورد انتخاب بهترین لپ تاپ سال هم این انتخاب توسط HP نبوده بلکه توسط مجله آزمایشگاه معروف WIRED بوده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    در سایت اچ پی هم لینک با ذکر منبع داده که زیر هر کدام از افتخارات منبع آن را نیز نوشته
    کد:
    در سایت نوت بوک چک که لینک را گذاشتید اصلا این دستگاه را بررسی نکرده بلکه سری قدیمی مربوط به سال ۲۰۰۸ با گرافیک ۴۸۳۰ را بررسی نموده ُ لطفا کمی دقت کنید

با این حال در ابتدای آن متن هم نوشته We couldn't measure the exact temperature on-site که با کمی می فهمید خود نویسنده گفته که دقیقا اندازه گیری نشده است و اصلا نمودار دمایی ندارد , در ضمن دمای ۴۵ اصلا دمای بالایی نیست برای این مشخصات نیست بعضی از مدل های سونی و ایسوی تا ۵۰ درجه هم داره که البته باز هم هیچ مشکلی ندارند

گفته بودید
    یکی از علل مهم داغ کردن زیاد این لپ تاپ اینه که باتری این لپ تاپ فرم معمولی نداره و به شکل یک صفحه می باشد که تمام قسمت پایین لپ تاپ رو در بر گرفته و در نتیجه قسمتهای تهویه رو مسدود می کنه. یعنی شما حتی با فن خنک کننده هم نمی تونید دمای دستگاه رو کاهش بدید.

اصلا اینجوری نیست

همانطور که می بینید اتفاقا بر خلاف اکثر لپ این دستگاه جز محدود دستگاهایی است که دو فن و دو ورودی و همچنین در طرفین لپ تاپ دو خروجی دارد و تهویه به بهترین شکل انجام می شود.

البه با توجه به اینکه شرکتهای معتبر همانند اپل بدنه دستگاه را به جای پلاستیک یا فیر کربن از آلومینیوم و آلیاژ منیزیم استفاده شده که بجز اسقامت بالا
    , سبکی وزن و شارژ بیشتر باطری به دلیل کمتر استفاده شدن از فن خود بهترین مبدل حرارتی است شما اگه مک بوک پرو اپل را نگاه کنید اصلا در زیر دستگاه هیچ منفذی و فنی وجود ندارد کا صد البته با این بدنه نیازی ندارد
    انوی بالاترین حد کیفیت سری خانگی و مالتی مدیا کمپانی اچ پی است این دستگاه نیز از هیمن آلیاژ استفاده نموده که به فوق العاده است و دیگر جای هیچ نمونه بحثی باقی نمی گذارد

جهت اطلاع شرکتهای تولید کننده تجهیزات خنک کننده معتبر همانند ترما تیک فقط از همین جنس بدنه به عنوان پدخنک کننده استفاده می کنند البته اپل ۳ سال هست که بدین صورت تولید می کند اچ پی هم حدودا یکسال است

کد:
    به نظر من بیشتر دقت کنید وسعی کنید اطلاعات صحیح را در اختیار کاربران بگذارید و اینقدر
    مغلطه نکنید

این دو ورودی هوا جهت سیستم تهویه که گفته بودند نداره

این هم یک عکس دیگه که خودم از لپتاپ دوستم گرفتم با آرم فروم

این هم اسکرین شات از مشخصات گرافیک

این هم یک عکس از سیستم خروجی هوا که می گفتند نداره

به نظر من دستگاه با این مشصات و کانفیگ فوق العاده هست ولی کمی قیمتش بالاست

البته با توجه به اینکه این دستگاه به صورت هات پلاگ یک باطری می خورد(در حالت روشن می توان باطری دوم اضافه نمود) احتمالا شما باطری دوم رو که شارژ رو ۶ ساعت دیگه اضاف میکنه نیز با بدنه دستگاه اشباه گرفتید

شما با تایپ مدل دستگاه در گوگل می توانید اطلاعات دیگری بدست آورید

مشخصات کامل دستگاه :

کد:
    Intel Core 2 Quad i7 820QM 1.73GHZ CPU 6MB

15.6" LED display 1080P Ultra Brightview

8GB RAM DDR3 1600

640GB HDD

Supermulti drive

ATI Radeon HD5830 with 1GB Dedicated Graphics

Intel 802.11 b/g/n wireless

Night Vision webcam

BlueTooth

Windows 7 Premium

6-cell Li-Ion battery

Last edited by hasansoft; 19-12-2010 at 21:00.

3. 2 کاربر از hasansoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shiningphoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مهمترین عامل کیفیت برای تصویر یکی پنل به کار برده شده و دومی رزولوشین تصویر هستش...
    بهترین کیفیت برمیگرده به لپتاپهای سونی که از هر دولحاظی که گفتم نسبت به بقیه سر هستن..
    صرفا مقدار حافظه مهم نیست و مدل معلوم میکنه که کدوم قوی تره...
    به هرحال الان همشون 1 به بالا هستن.

مقایسه :
    http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

سلام
    مرسی ازجوابتون .فقط در سایتی که بالا معرفی کردید کارکترهای زیادی وجود داره و من هیچ کدوم رو نمیشناسم اگه ممکنه اصلی ها رو شما اینجا بنویسید.
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزیز .

خرید یک لپ تاپ برای یکی از دوستان بسیار صمیمیم به گردن بنده افتاده و با تحقیقاتی که انجام دادم به مدل های N53J - B53J - N43JF - X42Je از برند ایسوس رسیدم . قیمتی که دوست بنده می خوان هزینه کنند تا یک میلیون و پانصد هست .

باتشکر احسان

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام
    مرسی ازجوابتون .فقط در سایتی که بالا معرفی کردید کارکترهای زیادی وجود داره و من هیچ کدوم رو نمیشناسم اگه ممکنه اصلی ها رو شما اینجا بنویسید.
    با تشکر

شما کاری به اون نداشته باش!
    فقط رتبه رو ببین و برای بازی ها هم rate هر گرافیک مشخصه.....

حداقل 24 فرم برای اجرای خوب یک بازی لازمه

7. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

DV6-3141 هم خوبه با 8 گیگ رم و 750 هارد

در آغاز فعالیت hivanasiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض xps L401 ya vaio EA36

سلام.
    من بین دو مدل موندم کدومو بگیرم، خواهشا اگه کسی نظری داره با دلیل بگه
    یکیش همین EA36FG سونی هستش با مشخصات زیر
    Core I5-560
    3m Cache
    4G Ram
    500sata
    DVD-RW
    14 LED-B
    ATI 5650-1g
    2.35kg
    6C
    1.36t iran rahju

اون یکی هم XPS L401 هستش که سیستم صدای JBL جدیدش خیلی چشمک میزنه
    Core I7 740QM
    6m cache
    6gig ram
    DVD RW
    GF GT435 2gig
    14.1"
    ~2.4kg
    9C
    USB3
    Firewire
    1.56t
    در حال حاضر من به محاسبات سریع نیاز دارم ولی برای کارای الانم جفتشون کافی هستن ولی می خوام بتونم باهاش روزی یکی دو ساعت هم بازی کنم(Dragon Age).
    متاسفانه جفتشون سنگین هستن و برای من که همیشه باهام هست کمی مشکل دارن. این دو تا پروسسور زیاد مثل اینکه تو محاسبات اختلاف ندارن و کارت گرافیک ها هم همینطور(البته در هر دو حالت مدل dell بهتره) قیافه ی هردوشون هم نسبتا خوبه فقط میمونه بحث گرمایشی که موندم هشت هسته ای ها روی 14" مشکل حرارتی ایجاد نمی کنن؟ کسی از کیفیت صدا و تصویر مدل سونی اطلاعی داره؟
    یه مورد دیگه هم اینه که من یکی دو سال دیگه میرم USA و اونجا سیستم پشتیبانی dell و sony خیلی متفاوته؟

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

سلام..
    انتخابهای زیادی هست که برای بازی بهتره کارت 435 یا 5730 و 5650 روش باشه که میشه ...
    Dell-XPS-L501
    Lenovo Y560
    HP-3190

به صرفه ترین y560 هستش که قیمتش حدود 1400 میشه..
    ببخشید میشه مشخصات هر کدوم (رم و سی پی یو و گرافیک و قیمت) رو بگید؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یه لپ تاپ 13.3 اینچی sony می خوام فقط گرافیکش برام مهمه. گرافیکه واسه بازی و cad می خوام .
    یه مقایسه هم بین geforce , ati ;کنین 512 کدو بهتره . اگه بشه که یه 3-4 تا از مدل های هر کدومو رتبه بندی کنین که عالی میشه.
    دسته گلتونم واسه داشتن همچین انجمنی گرم. خیلی خووووبه

آخر فروم باز S E V E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان

یکی از دوستانم می خواد تا 1.5 خرج کنه و نظرش بین سونی f13 و دل xps l501 مونده. میخواد از پارس لپ تاپ بخره.

نظرتون در مورد دل xps l501 چیه ؟ امتحانشو پس داده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •