سلام دوستان عزيز نظرتون در مورد SHARP 46LE820 چيه
ميخوام از بانه بگيرم
به نظرتون با اين هزينه كه ميخوام بكنم چه مدلاي بهتر ديگه اي پيشنهاد ميديد اضافه كنم سه بعدي بودن برام مهم نيست
ممنون از پاسخاي دوستان عزيز
سلام دوستان عزيز نظرتون در مورد SHARP 46LE820 چيه
ميخوام از بانه بگيرم
به نظرتون با اين هزينه كه ميخوام بكنم چه مدلاي بهتر ديگه اي پيشنهاد ميديد اضافه كنم سه بعدي بودن برام مهم نيست
ممنون از پاسخاي دوستان عزيز
چه طور میتونم بفهمم که چه پسوندهای رو پخش میکنن? ال ای دی ها .
توسایتشون نبود..................
مدل 5950 قابلیت پخش فیلم و موزیک از رو مموری داره............؟ وچه پسوند های رو پشتیبانی میکنه...........؟
دوستان کسی جایی از تهران یا شیراز led d7770 سراغ داره؟با گارانتی؟
دوستان نظر ندارن ؟
اگه ممكنه راهنمائيم كنيد سه بعدي مهم نيست
فقط و فقط كيفيت تصوير مهمه واسه گيم ميخوام اينچشم از 42 تا 46
بين مدلاي شارپ ،سوني،پاناسونيك و سامسونگ چي پيشنهاد ميكنيد تا دوميليون هم (البته بدون گارانتي) ميخوام هزينه كنم
ممنون ميشم كمك كنيد
Last edited by nasrGod; 30-10-2011 at 01:07.
با سلام ببخشيد يه سوال اماتوري داشتم پيشاپيش عذر خواهي ميكنم.مقاله اي خوندم در مورد اينكه تحقيقات يه دانشمند ..به اين نتيجه رسيده بود كه برخلاف تصور همه تصوير در تكنولوژي پسيو كيفيت تصوير نصف اكتيو نميشه به خاطر اينكه شركتها ملاك سنجش را ماشين قرار داده بودن ولي ايشن ازمايش رابا چشم انسان انجام داده كه كاملا متفاوت بوده نميدونم اسمش دكتر چيچي بود ولي مقاله علمي وخوبي در مقايسه اكتيو و پسيو بود نظر شما چيه
سلام
می خواستم بپرسم SONY های موجود در بازار ساخت چه کشوری هستند و آیا ساخت ژاپن هم می شه گیر آورد؟؟
همین سوال رو در مورد LG هم دارم، آیا تلوزیون های این شرکت ساخت کره هستند؟؟؟
و از بین سه سری محصولات سونی HX800 و NX720 و EX720 کدوم بهتر هست و اصلا این سه سری چه تفاوت هایی با هم دارن
ممنون می شم منو از سردرگمی نجات بدین
سپاس
باید samsung e manual مدلی که میخوای از سایت سامسونگ دانلود کنی
اطلاعات کاملی در مورد اینکه چه فرمتهایی را پخش میکند دارد.
من خودم فرمت MKV را روی فلش ریختم و هم روی Lcd و هم Led و پلاسما ( مدلهای مختلف) امتحان کردم ( در یک نمایندگی سامسونگ) و هر سه فرمت Mkv را پخش کردند
الان هم D5550 گرفتیم که فرمت MKV را با زیرنویس srt پخش میکند.
الان هارد 2 ترابایت بهش وصل میکنم و باهاش فیلم 1080 با فرمت Mkv و حجم بالای 15 گیگ را میبینم. با زیرنویس فارسی srt. بدون هیچ مشکلی.
فرمتهای
*.avi
*.mkv
*.asf
*.wmv
*.mp4
*.3gp
*.vro
*.mpg
*.mpeg
*.ts
*.tp
*.trp
را هم طبق همان دفترچه e manual نوشته که پخش میکنه
زیرنویس هم فرمت های
SRT, SMI, SUB, TXT, TTXT را پخش میکند.
لطفا راهنمایی کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در جواب قبلی بطور کامل توضیح دادم
بگردید و همان E manual را دانلود کنید
البته مطمئن هستم که همان فرمتهایی که در بالا گفتم را ساپورت میکند.
فعلا تخمش را ملخ خورده به یک نمایندگی سر زدم گفت از یکماه پیش 23 نفر ثبت نام کر ده اند ودر نوبت هستند اما هنوز کارخانه برای ما نفرستاده البته من این مدل را دارم برای یکی از اقوام می خواستم
درود
بنده بین خرید EX720 سونی 46 اینچ و 9705 فیلیپس 40 اینچ گیر کردم. نمی دونم کدوم رو بگیرم البته می خوام بدونه گارانتی بگیرم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)