تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 648 از 1137 اولاول ... 148548598638644645646647648649650651652658698748 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,471 به 6,480 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوستان کتاب های رمزینه چطوره؟ خوبه؟ یکی از دوستام میگه عربیش خوبه اما من اعتقادم بر کتاب های خیلی سبز هست و بس!! نظر شما چیه؟
    2-کتاب شیمی غیر از آقا بهمن بازرگان چیز دیگه ای نیست؟کتابش خوبه اما تست هاش خیلی متنوعه و بیشتر به درد کنکوری ها میخوره اما من سال سومم.
    من که خودم از امسال این عربی مبتکرانو گرفتم و میخونم ولی تستاش رو نمیزنم چون سخته
    کتاب شیمی به غیز از بازرگان رمزینه هم خوبه من شیمی 2 رو دارم خیلی عالیه (یه کم (خیلی کم) سطحش از بازرگانی بالاتره البته شاید من اینجوری احساس کردم) من خوم شیمی رمزینه رو داشتم ولی برای تست رفتم مبتکران بگیرم دیدم اون آبیه بازرگانی هم خوبه اونو گرفتم بعد که کتاب تستشو گرفتم دیدم همه اون کتاب آبیه توش هست الکی اونو گرفته بودم

---------- Post added at 11:12 AM ---------- Previous post was at 11:11 AM ----------

نه اتفاقا خيلي راحت تر از اونيه كه تو بزرگ نشونش ميدي
    نگا معراج من خودم تو اين كنكور از 8 تا 7 تاشو درست زدم و با همون درصد 36 ادبيات بالاترين درصد من تو كنكور شد ( خوب اين از تاييد تكست اقا سينا )
    وقتي بيتها رو ميخوني اگه به ساده ترين روش هم بتوني معني كني ميتوني قرابت رو پيدا كني در حالي كه نيشخندي از روي تمسخر به طراح , به لب داري ; اينطوري:

ولي هرچقدر هم كه تو معني كردن و اينا استاد باشي بدون كتاب هامي جون نميتوني تو وقت قانوني قرابتو پيدا كنيه ( بابا شاهي شد )

منم میتونم اون قرابت هامون رو بخونم؟
    چه جوره؟ سخته؟راحته؟
    برای آرایه چی خوبه؟
    امسال میخوام اگه بشه امتحانی یه کنکور بدم و اول بشم

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

منم میتونم اون قرابت هامون رو بخونم؟
    چه جوره؟ سخته؟راحته؟
    برای آرایه چی خوبه؟
    امسال میخوام اگه بشه امتحانی یه کنکور بدم و اول بشم
    همه می تونن بخونند. کلا آدم رو با اشعار و انواعش و خواندن شعر بیشتر آشنا می کنه.
    برای آرایه بعضی دوستان آرایه کلک معلم رو پیشنهاد می دهند ولی به نظر من که خوب توضیح نداده. کسی کتاب با توضیح ساده تر از کلک برای آرایه نمی شناسه؟
    شما مگه دوم نیستید؟ تو دوم که نمیشه کنکور داد. تو سوم هم فقط می تونید آزاد آزمایشی بدید./

3. این کاربر از shah abas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

همه می تونن بخونند. کلا آدم رو با اشعار و انواعش و خواندن شعر بیشتر آشنا می کنه.
    برای آرایه بعضی دوستان آرایه کلک معلم رو پیشنهاد می دهند ولی به نظر من که خوب توضیح نداده. کسی کتاب با توضیح ساده تر از کلک برای آرایه نمی شناسه؟
    شما مگه دوم نیستید؟ تو دوم که نمیشه کنکور داد. تو سوم هم فقط می تونید آزاد آزمایشی بدید./
    من تو سایت دریافت فهرستشو دیدم اینکه شبیه کتابهای عرفان و... هست شما خوندید اینو؟
    اسم مولف اون کلک چیه؟
    چون من خیلی دانشمندم گفتن بیا کنکور بده

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

کتاب عربی :
    اگه برای سال دوم یا سوم میخواید گاج سبز . البته برای سال سوم یه مبتکران قدیمی هست که اگه پیداش کنید خیلی خوبه .
    کتاب شیمی !
    محمد جان شما که مث من سال سومی باید شیمی تشریحی همون بازرگان رو بخونی . من دارم میخونم ... توسی میخونه ... حمید میخونه ... قنادی ... چون کتاب تستش نه ترتیبش با کتاب یکیه نه تعداد تستاش منطقیه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عزیز
    شما سنجش میخوای بدی ؟ توصیه میکنم ندی الان ! کلا همون قلمچی یا گاج یکی از آزموناشو ثبت نام کن
    +
    کتاب فیزیک 2 مرآت واقعا کتاب عالی هست ! از قلمچی که خیلی بهتره ! تستاش ساده ام نیست اونجور که شما میگی با این حال نگران نباش شما الان باید به مفهوم و فرمولا مسلط بشی رسیدی پیش همه ی اینا رو با مشتق و کاربردش آزمون میدی اونموقع سخت میشه .
    +
    الان اول ساله ! یکی دو ماه دیگه فشار خیلی زیاد میشه روت . به نظرم به جای قرابت معنایی بقیه درسارو بیشتر بخون !

6. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه princeofpersia_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تئاتر رویاها

پيش فرض

برای آرایه های ادبی هم هامون سبطی کتاب داره یا همین کتاب رمزینه رو پیشنهاد میکنید؟

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

کتاب عربی :
    اگه برای سال دوم یا سوم میخواید گاج سبز . البته برای سال سوم یه مبتکران قدیمی هست که اگه پیداش کنید خیلی خوبه .
    کتاب شیمی !
    محمد جان شما که مث من سال سومی باید شیمی تشریحی همون بازرگان رو بخونی . من دارم میخونم ... توسی میخونه ... حمید میخونه ... قنادی ... چون کتاب تستش نه ترتیبش با کتاب یکیه نه تعداد تستاش منطقیه
    منم همین رو میگم تستاش خیلی کمه و متنوع هست مثلا کلا 20 تا موازنه داره.
    و ترتیب خاصی هم نداره یهو وسط مطالب انواع واکنش ها می پره الکل میپرسه.
    یا باید شیمی کتاب سبز بخرم یا کتاب آبی بهمن بازرگان رو.(فکر کنم کتاب سبز بهتر باشه)
    ----------------------------------------------------
    در مورد عربی گاج خوبه اما چند تا بدی داره.اولا کتابش رو فکر کنم با چوب دخت انار درست کردن.خیلی کیفیتش بده.دوما خیلی سیاه و سفیده سوما خیلی نکته گفته به جای استفاده از قواعد کلی.
    این کتاب جناب فیلی چطوره؟توضیحاش خوبه؟
    از بین مبتکران جناب فیلی با فوت و فن عربی خیلی سبز کدوم رو می پیشنهادین؟
    %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
      محتوای مخفی: G4ME H4KER بخون: 
    حمید انگار نمایندگی رمزینه س کتاب آشپزی رو هم رمزینه می خره

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام.
    هم اموزش و هم تست این کتاب واقعا خوب هستش
    برای اموزش چه از این کتاب و چه از اندیشه سازان میتونید استفاه کنید.
    رشته ریاضیش هم 1 هفته میشه چاپ شده.
    دوستان جلد دوم فیزیک پیش 1 خیلی سبز دی ماه میاد.
    موفق باشید.
    یعنی جلد دومش بازم مربوط به پیش 1 هست؟
    یا جلد دوم میشه پیش 2؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه lmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی جلد دومش بازم مربوط به پیش 1 هست؟
    یا جلد دوم میشه پیش 2؟
    سلام. اره مربوط به پیش 1 هستش ویرایش جدید پیش 1 شد 2جلدی که کاملا با اون کتاب قبلی فرق داره (جدیدالتالیف)
    پیش 2 ویرایش نشده اصلا چاپ 89 هم داره.
    دوستان حسابان اموزش خیلی سبز بر اساس کتاب درسی جدید تا 10 روز دیگه میاد.
    Last edited by lmohsen; 26-11-2010 at 16:03.

11. 2 کاربر از lmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

بچه ها دين و زندگي رو چي پيشنهاد ميديد؟ تست ادبيات چي؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه lmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها دين و زندگي رو چي پيشنهاد ميديد؟ تست ادبيات چي؟
    من دینی انرژی اتمی چاپ 89 (چاپ 89 ویرایش جدیده) رو دارم دینی گاج هم دارم میتونم بگم دینی انرژی اتمی 100% از گاج بهتره. دینی همگامان هم کتاب خوبی هست .
    کتاب ایات و احادیث انرژی اتمی هم بگیر. بیشتر از 50% تستای کنکور پیام ایات و احادیث هستش.
    ادبیات هم سعی کنید مبحثی بخونید:

تاریخ ادبیات: کتاب درسی به نظرم ار کلک بهتره چون بعضی چیزا توی کلک نیومده.

ارایه های ادبی: کلک برای اموزش و انرژِی اتمی برای تست چون اموزش کلک بهتره اما تست کم داره ولی انرژی اتمی تست زیاد داره

زبان فارسی: 2 جلدی دکتر هامون سبطی نشر دریافت چون زبان فارسی مبتکران هم داره تاکیید میکنم نشر دریافتش رو بگیر.

املا و واژگان: کتاب املا و واژگان دکتر هامون سبطی نشر دریافت + تمام لغات اخر کتاب های درسی ادبیات

قرابت معنایی: کتاب قرابت معنایی دکتر هامون سبطی نشر دریافت

اینا برای مبحثی خوندن که هم تست دارن هم اموزش. اما اگر میخوای با ازمون پیش بری و درس به درس بخونی گاج سبز برای اموزش و گاج سفید برای تست که برای تست پیشنهاد میکنم کتاب تست ادبیات خیلی سبز رو بزنید اما در کنار این درس به درس خوندن حتما قرابت معنایی و زبان فارسی نشر دریافت رو بگیر بخون.
    موفق باشی.

14. 2 کاربر از lmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •