دمت گرمآقایون قهرمانی با استقلال خیلی میچسبه انشاالله 8 هفته دیگه![]()
میزاری برای دانلود این تیمتو ؟ : دی
دمت گرمآقایون قهرمانی با استقلال خیلی میچسبه انشاالله 8 هفته دیگه![]()
میزاری برای دانلود این تیمتو ؟ : دی
دوست عزیز من حقیقتا قصد تحقیر شما رو نداشتم و ندارم من هرگز خودمو نمیبخشم اگه چنین فکرو نیتی در مورد دیگران داشته باشم اصلا با این حرف من که گفتم همه اشتباه میکنن شما مگه کوچیک میشی؟هدف من از این صحبت و نقل قول کردن اون مطالب این بود که یادآوری کنم که همه میتونن اشتباه کنن .نباید زیاد به هم سخت بگیریم و با اصطلاحاتی که در خور و شان ما نیست طرفو بکوبیم . شما یک نگاهی به پستهای صفحه قبل من و خودت بنداز و قضاوت کن من فقط یک مطلبو نقل قول کردم و منبع اون خبر و نقل قول رو گذاشتم اما ... اصلا بگذریم آقا من تسلیم و صراحتا میگم حق با شماست.متاسفانه توی محیط سایبر این مشکلات و سوء تفاهمات پیش میاد و کاریش نمیشه کرد .
راستشو بخای اون برنامه خیلی وقته اومده حداقل نسخه های قبلیش چند ماهی میشه منتشر شده(بعنوان نمونه Version 1.3.0.0 beta (30/12/2008).خب شما تقصیری نداری چون از وجود چنین برنامه ای اطلاع نداشتی .
دوست عزیز من فقط اینو بهت بگم که حقیقتا از بابت اینکه ناراحتت کردم بشدت متاثر و ناراحت شدم و امیدوارم از من کدورتی توی دلت نباشه .
خوب باتوجه به آپديت شدن ديتابيس بازي يه بار ديگه مجبور شدم اديت فايل جديد بسازم كه البته ساختم فقط مونده تغيير اسامي دو تيم pes united و we united به اسامي بازيكنان استقلال و پرسپوليس و اضافه كردن بازيكنان شاغل در بوندس ليگا به ليگ كه روي other league b تعبيه كردم تا الان بازيكنهايي كه از قبل موجود هستند به تيم هاي كلن و هافنهايم ترانسفر شدند ولي چون همه بازيكنان اين دو تيم توي ديتابيس بازي نيستند تركيب اين تيمها نيمه كاره هست و نغقص توي pes2009 فقط تيمهاي بايرن و وردربرمن و شالكه و لوركوسن رو ميشه به بيش از 11 بازيكن رسوند كه البته تيم هاي بايرن و وردربرمن تقريبا كل بازيكنانشون توي ديتابيس بازي هستند ولي بيشترشون با اسمي fake من اول از همه اومدم اسامي fake رو كلا تصحيح كردم (بدون دخل و تصرف و تغيير) و حالا تيم بايرن رو ساختم منبع مورد استفاده من بازي فيفا 09 هست كه ديشب پچ رسمي ea رو كه ترانسفر زمستاني رو اعمال مي كنه رو نصب كردم و تركيب جديد بايرن رو دقيق وارد بازي pes كردم براي اون دسته از عزيزاني كه توي بازيشون بوندس ليگا هست من بلافصله بعد ساخت هر تيم بوندس ليگايي تركيبشون رو ميذارم البته تركيبي كه دوستان بتونن به راحتي جور كنن فعلا اين تركيبي كه همين الانم با برنامه هايي مثل pes editor يا pro-evo studio مي تونن وارد كنن:
bayern munchen
main roster
gk 1 rensing
cb 23 oddo
cb 3 lucio
sb 6 demichelis
sb 21 lahm
cm 31 schweinsteiger
cm 17 van bommel
sm 15 ze roberto
sm 7 ribery
ss 9 toni
cf 18 klose
subs
gk 22 butt
df 5 van buyten
df 24 borowski
mf 8 hamit altintop
mf 13 donovan
mf 30 lell
df 33 breno
cf 20 jose ernesto sosa
cf 11 podolski
خوب اين از اين شماره هاي بازيكنان رو هم نوشتم كه كاملا صحيح هستند اگه مي بينيد توني كروس توي تركيب نيست دليلش اينه كه به لوركوزن رفته. خلاصه كاملا جديد هست البته چند تا بازيكن غير از ايينها هم به تركيب بايرن اضافه شدند كه اصلا توي pes2009 نيستند اين اساميشون + شماره هاشون كه اگه خواستيد مي تونيد خودتون خلق كنيد اين بازيكنان رو: (دوست داشتيد شناسنامه و مشخصات هر كدوم رو هم ميذارم)
t. Kraft 35
b. Kopplin 41
ottle 16
furstner 36
m. Ekici 26
d. Sikorski 40
t.muller 25
خوش باشيد رفقا... گيمر باشيد پسرا
kitserver بدرد چی میخوره میشه یکی توضیح بده.
اگه میشه دربارهی پچ gamingaccess هم توضیح دهید و بگویید برای چه کاری است.
Last edited by masoud93; 21-02-2009 at 18:53.
اينم از وردربرمن همه بازيكنهاي زير توي بازي هستند فقط ممكن هست اساميشون fake باشه اگه جور كرديد ميتونيد وارد تيم وردربرمن كنيد اگه جور نكرديد 2 صفحه پيش يه پست زدم به اسم لايسنسر توش اصلاح شده همه اسامي fake رو گذاشتم.
werder bremen
main roster
gk 1 wiese
cb 8 fritz
cb 29 mertesacker
sb 4 naldo
sb 3 pasanen
cm 6 baumann
cm 22 frings
sm 20 d. Jensen
sm 10 diego
ss 23 h. Almeida
cf 24 pizarro
subs
df 13 tosic
df 15 prödl
df 7 vranjes
mf 16 tziolis
fw 14 aaron hunt
fw 34 harnik
fw 9 rosenberg
سلام به همه دوستان عزيز .يه سوال داشتم :چطوري مشه در زمان تك به تك دروازه بان به مهاجم حريف دروازه بان رو عقب نگه داشت؟و بهترين دروازه بان Pro Evolution Soccer 2009 كيه؟
در bal اگر چندین فصل در یک تیم باشیم آیا امکان کاپیتان شدن هست؟
درباره kitsrver بارها و بارها توي تايپيك توضيح داده شده اگه يه سرچ كني پيدا ميكني
كلا واسه اضافه كردن منو ، توپ ، لباس و ... جديد به بازي استفاده ميشه
پچ gamingaccess هم پچيه كه سايت gamingaccess واسه بازي داده و هر ماه هم 1 يا 2 پچ جديد ميده كه تغييراتي توي ظاهر بازي ايجاد ميكنه به اضافه نقل و انتقالات و .... درباره اينم تو تايپيك بازم گفته شده
اگه بازيكن خوبي باشه آره بعد از 5-6 فصل كاپيتان ميشه
بازيكن من الان 5فصله كه توي چلسيه اين فصل كاپيتان شده (البته لمپارد و تري از چلسي رفتن كه كاپيتان شده)![]()
خوب اينم پست كامل براي استفاده از ورژن 1.30
دانلود پچ 1.30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود كرك
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود كيت سرور متناسب با كرك مخصوص 1.30
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)