تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 648 از 1126 اولاول ... 148548598638644645646647648649650651652658698748 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,471 به 6,480 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست من.
    من خودم دانشجوی ترم 5مهندسی آی تی در دانشگاه پیام نور هستم. ازطریق کنکور وارد شدم.شما هر دانشگاهی که برید ،تمام موفقیتتون بستگی به اکتیو بودن خودتون داره! اینکه تو انجمن های علمی دانشگاه مشارکت داشته باشید،با اساتید در ارتباط باشید سوال و جواب داشته باشید...
    من دوستانی ازدانشگاههای روزانه دارم که هیچ فعالیتی ندارند!درحال حاضر که درسشون هم تموم شده هیچ تجربه ای ندارن!
    ولی درعوض من....
    فراگیرو غیره هم نداره .چون تصویب شد که اسم فراگیر از مدرک بچه ها حذف بشه.تنها تفاوتش همونی هست که دوستان گفتن.یعنی شما وقتی از فراگیر برید،یکسری دروس ترم 1رو میگذرونید وبرای ورود به دانشگاه از ترم 2شروع میکنید.
    موفق باشید.

2. 3 کاربر از Elementry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه PNUNA.COM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پایگاه خبری دانشجویان پیام نور :: PNUNA.COM

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ” PNUNA.COM ” : ثبت‌نام شانزدهمین مراسم ازدواج دانشجویی آغاز شد / ثبت‌نام به صورت متمرکز از طریق سایت ازدواج دانشجویی و به صورت سراسری در سطح کشور انجام می‌گیرد.

به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : حجت‌الاسلام و المسلمین میرمجید سید قریشی افزود: دانشجویانی که تاریخ عقد آنها از مهر ماه سال گذشته به بعد باشد، می‌توانند با مراجعه به سایت ازدواج دانشجویی به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.

وی با بیان اینکه برای زوج‌های جوان برنامه‌های متنوعی در نظر گرفته شده است، گفت: امسال تاکید نهاد مقام معظم رهبری بیشتر بر روی مباحث آموزشی است که در این زمینه کارگاه‌های آموزشی برای زوج‌های جوان تدارک دیده شده است. این کارگاه‌ها در دانشگاه‌ها اجرایی می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: همچنین افراد ثبت نام کننده به قید قرعه به سفر عت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ات، مکه و مشهد مقدس اعزام خواهند شد که هنوز سهمیه این سفرها مشخص نشده است.

قریشی در مورد تفاوت ثبت نام ازدواج‌های دانشجویی امسال با سال‌های گذشته نیز تصریح کرد: در سال‌های گذشته به صورت متمرکز ثبت‌نام ازدواج‌‌های دانشجویی انجام می‌شد، ولی امسال هر مرکز دانشجویی به صورت مس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قل بر اساس وضعیت دانشگاه‌ها برنامه ازدواج دانشجویی را برگزار می‌کند.

قریشی در خاتمه با اشاره به اعطای هدیه از سوی نهاد به دانشجویان مزدوج طی سال‌های گذشته، گفت: اعطای این هدیه که سکه بهار آزای بود، از امسال حذف شده است.

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

پایگاه خبری دانشجویان پیام نور “PNUNA.COM ” : طبق تقویم آموزشی دانشگاه پیام نور حذف و اضافه نیمسال اول 92-91 از تاریخ 22 مهرماه سال جاری الی 29 مهرماه امکان پذیر می باشد / نکات مهم در حذف و اضافه

به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : حذف و اضافه نیمسال اول سال تحصیلی ۹۲-۹۱ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از تاریخ ۲۲ مهرماه الی ۲۹ مهرماه ۱۳۹۱ امکان پذیر می باشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حذف کردن و اضافه کردن دروس در حذف و اضافه بدون محدود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ت می باشد

دانشجویانی که انتخاب واحد نکرده اند در حذف و اضافه قادر به انتخاب واحد خواهند بود

دانشجویان بدهکار و کسانی که شهریه خود را واریز نکرده اید نیر قادر به حذف و اضافه می باشند.

دقت داشته باشید – مابه التفاوت شهریه پرداختی شما در حذف و اضافه (در صورت واریز شهریه) :۱- اگر شهریه شما در حذف و اضافه بیشتر از شهریه در هنگام انتخاب واحد شده است باید ما به التفاوت آن را در بانک صادارت از طریق ف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ش بانکی موجود در سایت انتخاب واحد گلستان پرداخت نمایید.۲- اگر شهریه شما در حذف و اضافه کمتر از شهریه در هنگام انتخاب واحد شده است مابه التفاوت آن درحساب شما ذخیره می شود و از شهریه ترم بعد شما کسر می شود.
    از طریق منوی زیر در سایت گلستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقدام به حذف و اضافه نمایید:

ثبت نام –> عملیات ثبت نام –> ثبت نام اصلی

حذف و اضافه از طریق سایت گلستان به آدرس اینترنتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امکانپذیر می باشد. (سایت گلستان فقط از طریق مرورگر اینترنت اکسپلورر قابل دسترس است)

الف – مقطع کارشناسی و کارشناسی ناپیوسته:

حداقل تعداد مجاز ۵ واحد و حداکثر با توجه به معدل معیار به شرح ذیل می باشد.
    معدل ترمی حداکثر واحد قابل انتخاب
    (کارشناسی ناپیوسته – کارشناسی)
    زیر ۱۲ حداکثر ۱۲ واحد
    بین ۱۲ تا ۱۷ حداک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ر ۲۰ واحد
    بالاتر از ۱۷ حداکثر ۲۴ واحد

- دانشجویان ترم آخرکارشناسی به شرط دانش آموختگی (مطابق سرفصل فقط ۲۴واحد درسی باقیمانده داشته باشند) با معدل کل ۱۲ به بالا مجاز به ان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خاب حداکثر ۲۴ واحد درسی می باشند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- دانشجویان ترم آخر کارشناسی ناپیوسته به شرط دانش آموختگی (مطابق سرفصل فقط ۲۴واحد درسی باقیمانده داشته باشند) با معدل کل ۱۲ به بالا مجاز به انتخاب حداکثر ۲۴ واحد درسی می باشند.

ب- مقطع کارشناسی ارشد

۱-دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد اعم ازدروس تخصصی و جبرانی ، اضافی… ، حداقل ۵ و حداکثر ۱۴ واحد مجاز به انتخاب می باشند .
    معدل ترمی حداکثر واحد قابل انتخاب
    (کارشناسی ارشد)
    زیر ۱۴ حداکثر ۱۲ واحد
    بالاتر از ۱۴
    حداک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ر ۱۴ واحد

- دانشجویان فقط مجاز به انتخاب یک عنوان درس با پایان نامه می باشند وگرفتن درس روش تحقیق با پایان نامه ممنوع می باشد .

- دانشجویان شیوه آموزش محور می توانند کل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ه دروس را تاسقف ۱۴واحد انتخاب نمایند .

شایان ذکر است معدل معیار : براساس آخرین معدل نیمسالی که وضعیت مشغول به تحصیلی (عادی ) و دارای حداقل تعداد واحد مجاز با احتساب دروس مردودی محاسبه می شود.

قابل توجه ورودی های سال ۹۱ : حداکثر تعداد واحد انتخابی دانشجویان کارشناسی ۱۷ واحد و کارشناسی ارشد ۱۴ واحد و حداقل واحد انتخابی ۵ واحد می باشد

ضمنا لازم است دانشجویان انتخاب واحد خود را مطابق تذکرات فوق اصلاح نمایند.

توجه : ممکن از در زمان ورود به قسمت انتخاب واحد با خطای زیر مواجه شوید:حداقل واحد قابل اخذ در ترم رعایت نشده استدلیل این خطا این است که باید حداقل ۵ واحد انتخاب کنید. در هر صورت به خطای نمایش داده شده توجهی نکنید و در همان حال چند دقیقه صبر کنید تا لیست دروس انتخاب واحد برایتان نمایش داده شود و انتخاب واحد خود را انجام دهید.

ویا ممکن است با خطای ز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ر مواجه شوید :سر ترم شما در ترم جاری تولید نشده استاین خطا نیز به دلیل ثبت نکردن سرترم رشته شما در سایت گلستان توسط مرکز می باشد که برای رفع این مشکل باید با مرکز خود تماس و یا به انجا مراجعه کنید تا مشکل شما را رفع نمایند.

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ” PNUNA.COM ” : به گفته دبیر شورای برنامه ریزی آموزش عالی، آیین نامه بازنگری شده مقاطع کاردانی و کارشناسی پس از تایید وزیر علوم به دانشگاهها ابلاغ شد که در این آیین نامه دانشجو باید در صورت اخذ مجدد درس افتاده شهریه پرداخت کند.

به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : سعید قدیمی ، دبیر شورای برنامه ریزی آموزش عالی ، اضافه کرد: آیین نامه جدید و بازنگری شده مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور توسط وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به تایید رسید، امضا و روز گذشته به تمام دانشگاههای کشور ابلاغ شد.

وی با بیان اینکه بازنگری آیین نامه مذکور سه سال به طول انجامید و مهمترین آیین نامه آموزش عالی کشور به شمار می آید، تاک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] د کرد که اجرایی شدن این آیین نامه از نیمسال جاری سال تحصیلی ۹۲-۹۱ توسط تمام دانشگاههای کشور لازم است.

حذف نمره زیر ۱۰از کارنامه تحصیلیبه گفته قدیمی، کاهش ماندگاری و ارتقا کیفیت دو هدف مهم در بازنگری این آیین نامه است و اگر دانشجویی در یک نیمسال تحصیلی قادر به گذراندن درسی نبود و ترم بعد همان درس را با نمره ۱۵ به بالا گذراند، نمره اف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اده در کارنامه به طور کامل حذف خواهد شد.وی خاطرنشان کرد با این حال دانشجو در دانشگاههای دولتی موظف است برای اخذ دوباره همان درس افتاده در ترم بعدی مبلغی را به دانشگاه پرداخت کند.دبیر شورای عالی برنامه ریزی آموزش عالی یکی از مهمترین مزیتهای حذف این دسته از نمره ها از کارنامه را کاهش مشروطی و افزایش توان علمی دانشجویان عنوان کرد.به گف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ه قدیمی امید به تحصیل در میان دانشجویان با این مزیت در نظر گرفته شده افزایش خواهد یافت.

کاهش طول سنوات تحصیلاین مقام مسئول در وزارت علوم اعلام کرد در آیین نامه تازه ابلاغ شده مقاطع کاردانی و کارشناسی، طول سنوات تحصیلی از ۶ سال به ۵ سال کاهش داده شد.

تغییر رشته به رشته های دلخواه امکانپذیر شد
    قدیمی در ادامه گفت: امکان تغییر رشته در تمام گروه های آزمایشی و آموزشی به شرط رعایت برخی موارد خاص امکانپذیر شد.

صفر تا ۲۰ ملاک نمره دهی
    دبیر شورای عالی برنامه ریزی آموزش عالی درباره حذف اعداد صفر تا ۹ از کارنامه که در آیین نامه پیشنهادی به وزیر علوم مطرح شده بود، اظهار داشت: در آخرین بررسی که توسط وزیر علوم صورت گرفت بحث صفر تا بیست ملاک نمره دهی قرار گرفت و با این پیشنهاد موافقت نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وی افزود: این آیین نامه به پیشرفت تحصیلی ۸۶ درصد دانشجویان مقطع کاردانی و کارشناسی کمک می کند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hossein_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوست من.
    من خودم دانشجوی ترم 5مهندسی آی تی در دانشگاه پیام نور هستم. ازطریق کنکور وارد شدم.شما هر دانشگاهی که برید ،تمام موفقیتتون بستگی به اکتیو بودن خودتون داره! اینکه تو انجمن های علمی دانشگاه مشارکت داشته باشید،با اساتید در ارتباط باشید سوال و جواب داشته باشید...
    من دوستانی ازدانشگاههای روزانه دارم که هیچ فعالیتی ندارند!درحال حاضر که درسشون هم تموم شده هیچ تجربه ای ندارن!
    ولی درعوض من....
    فراگیرو غیره هم نداره .چون تصویب شد که اسم فراگیر از مدرک بچه ها حذف بشه.تنها تفاوتش همونی هست که دوستان گفتن.یعنی شما وقتی از فراگیر برید،یکسری دروس ترم 1رو میگذرونید وبرای ورود به دانشگاه از ترم 2شروع میکنید.
    موفق باشید.
    سلام. خیلی ممنون
    من تازه ترم اولم. دانشجوهای پیام نور خیلی شاکی بودن. منم با تردید ثبت نام کردم، آخه آزاد هم قبول شدم، گفتم شاید بعداً پشیمون بشم. ولی خوب آزاد بیشتر بدرد رشته های فنی میخوره تا انسانی.
    دیگه دِلو زدم به دریا و ثبت نام کردم. کتابها رو هم گرفتم، فردا هم اولین کلاسم شروع میشه. خدا کنه کم نیارم، چون با بدبختی رسیدم اینجا، 3 بار دبیرستان تغییر رشته دادم. دیگه فرصت پشیمون شدن ندارم...

7. این کاربر از Hossein_128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام به همه میخواستم بدونم جایی هست برم این کتابایی که برای منابع کنور معرفی کرده رو بگیرم (دست 2 باشه بهتر)

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARAS71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    من یک درس رو غیر حضوری برداشتم الان می خواهم حضوریش کنم سیستم گلستان ارور میده:

"امكان تغيير گروه وجود ندارد"

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

سلام
    من یک درس رو غیر حضوری برداشتم الان می خواهم حضوریش کنم سیستم گلستان ارور میده:

"امكان تغيير گروه وجود ندارد"
    بالا ردیفی که برنامه هفتگی زده یه گزینه برای تغییر گروه درس داره اونجا شماره درس گروه قبل جدید وارد کن یا درسی که غیر حضوریه حذف کن بعد حضوری ثبت کن

11. این کاربر از M o h a m m @ d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یه درسی هست به نام زبان انگلیسی مقدماتی امروز رفتم کتابشو بگیرم بهم گفتن مگه تو پیش دانشگاهی زبان نداشتین؟گفتم چرا.گفتن پس برای چی برداشتی؟جریان چیه حذفش کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .
    خواهش میکنم.
    ولی من راضیم! چون راهمو پیدا کردم!دوستای خوبی هم دارم، کمکم میکنن.
    بازم میکم،همه چی بستکی به خودنون داره! مکانش مهم نیست آدمش مهمه!
    به انتخابتون شک نکنید!
    موفق باشید

14. این کاربر از Elementry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •