والا فکر کنم بگردی تو نت اپدیتش باشه
خود پکی که داری اپدیت نمی کنه ؟
فکنم بهترین پیشنهادی که بتونم بهت دبم اینکه برو لانچر سیمز 3 رو که نصب داری اچرا کن با چیز پی انی چیزی یا بی چیز پی ان چک کن ببین آپدیت رو تشخیص میده بعد بزن آپدیت شه
والا فکر کنم بگردی تو نت اپدیتش باشه
خود پکی که داری اپدیت نمی کنه ؟
فکنم بهترین پیشنهادی که بتونم بهت دبم اینکه برو لانچر سیمز 3 رو که نصب داری اچرا کن با چیز پی انی چیزی یا بی چیز پی ان چک کن ببین آپدیت رو تشخیص میده بعد بزن آپدیت شه
فک کنم بچشون پری بشه.
چون اگه آدم با یه روح ازدواج کنه بچه روح می شه.اگه با جن هم ازدواج کنه بچه جن می شه.حتما با پری هم بچه پری می شه.
آدما هم می تونن یه سری کارایی که جادوگرا می کنن بکنن ولی ضعیف تر از جادوگرا.(فک کنم تو tip های خود بازی نوشته بود)
برا احتیاط وقتی همیشه گل مرگ رو همراه داشته باش تا سیمزت نمی ره.البته گفتنش آسونه.حالا بماند که برا این گله چه بدبختی هایی باید کشید!!!!
اون صدا هم تو یه سیو خواهرم اتفاق افتاد.اگه سیو جدیده و روش کار زیادی نکردی عوضش کن ولی اگه می خوای عوضش نکنی شاید اگه سیزات رو کپی کنی و بعد new game رو بزنی و سیمزات رو بزاریشاید درست شه.(برا مشکل زامبی های من که جواب داد ولی دوستی سیمزت دیگه نمی شناسنش).یه راه دیگه هم داره که می شه از تو آپشن بازی تو قسمت صدا گزینه دوم رو غیر فعال کنی اون وقت این صدا و یه سری صدای دیگه مثل صدا کلیک رو زمین غیر فعال می شه.
گل مرگ دیگه چی چی بید ؟
والا من رفتم زدم بره شغلش رو از روح گیر به پلیس عوض کردم بعد درست شد 2 بار این کارو کردم هر دو بار گیرش حل شد ولی بد باگی مردونه ده آخه اون ساوند افکت قطع باشه نمیشه خیلی خالی میشه
محتوای مخفی: دی:
من گشتم ولی چیزی پیدا نکردم
توش اپدیت داره ولی تو پست اولی که دادم گفتم وقتی اپدیت رو اجرا میکنم چ اروری میده
اپدیتش میگه باید ea download manager رو میخواد
من نصبش کردم ولی بازم میگه ای اِی دانلود منیجر میخواد
خلاصه خیلی کلافه شدم دیگه :|
دوستانی که میخوان بازی رو آپدیت کنن: اول بازی اصلی رو نصب کنن و بعد هر چند تا Expansion Pack هم خواستند نصب کنن (ترتیبش مهم نیست) و از هیچ کرکی استفاده نکنن; در انتها آپدیت زیر (که فکر کنم آخرین آپدیت کرک شده باشه) رو دانلود و نصب کنن و از کرک همراهش استفاده کنن:
Sims.3.Update.v1.50.56-BAT
(با جستجوی این عبارت لینکهای مختلفشو مثل تورنت پیدا میکنید)
سلام. دوستان من سیمز سوپرنچروال رو نصب کردم(از mihan download دانلودش کرده بودم.) اولش که نصب نمی شد آپدیت می خواست خلاصه با هزار بدبختی با ea manager آپدیتش رو هم زدم بعد بازی نصب شد که البته ناقص نصب می شد من بازم با هزار و یک بدبختی و ترفند تونستم نصبش رو درست کنم حالا مشکلی که پیش اومده اینه که وقتی بازی رو باز می کنم activation code می خواد که از طریق اینترنت قانونیش کنه بازی هم بالا نمیاد. به نظر شما اساتید گرامی من چکار می تونم بکنم که این مشکلم حل بشه؟ دوستان فقط خواهشا جواب سوالم رو بدید چون حقیقتا تو بحران روحی افتادم و dvd های بازی هم تو این شهری که الان هستم گیر نمیاد. منتظر جوابتونم. مرسی
سلام من سیمز 3.0.38.004001:High-End Loft Stuff Version دارم میخوام آپدیتش کنم به ورژنای بالاتر که مثلا موقع ساخت سیمز امکاناتی مثه اضافه کردن موی بدن و... داره پچ 1.50.56.0210 رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم با حجم پدر در آر 1300 مگابایت ولی وقتی میبرمش تو پوشه ی بازی و میخوام نصبش کنم این ارورو میده
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
نمیدونم چجوری باید نسخه ی سازگار با ورژن بازیمو پیدا کنم
Last edited by ZahraBorhan; 08-04-2013 at 12:08.
نمی دونم شما چطور آپدیتی رو دانلود کردی ولی من یک آپدیت سراغ دارم که از هر ورژنی بازی رو به ورژن 1.50.56 آپدیت می کنه ، نصبشم خیلی راحته ، کرکش رو هم سراغ دارم اما مشکل اینجاست که دوباره باید حدود 1.5 گیگ دانلود کنی !!!
من خودم کله پکیج های سیمز 3 که تا حالا ارائه شده به همراه آخرین آپدیت رو از اینترنت دانلود کردم و دارم !!!!![]()
ممنون میشم اگه لینک همونو با کرکش بهم بدید
ممکنه جواب من رو هم بدید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)