ایشون سرویسشون چنده؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ایشون سرویسشون چنده؟
128 - منطقه 5 - 3 گیگ
منم امروز اوضام بد نبود ولی خوب ثابت نبود نوسان داره همش.
مثلا همین یک ساعت پیش نصف این بود.
Last edited by excessive; 11-09-2010 at 19:35.
منظورم همون رییس نمایندگیش بود سوتی دادم
نمیدونستم اینجوریه . یعنی مسولای نمایندگی اصلا فرقی براشون نمیکنه چند نفر ازشون سرویس بگیرن. جالب بود تازه فهمیدم
ولی همین آقای مسول نمایندگی ایندفعه که پیشش بودم خیلی ناراحت بود میگفت 50 تا ثبت نامی تو لیست انتظار دارم ولی پهنای باند ندارم بهشون بدم. اینایی هم که سرویس دارن نمیان شارژ نمیکنن خلاصه دست به دامن آقای گلبرگم
خب پس بنده خدا بی تفاوت هم نبود. حداقل غصه که داشت میخورد ولی اگه شارژ نمیکنن چطوری خطتشون رو جمع نمیکنه که کاربر تو لیست انتظار نداشته باشه؟!!
کسی از مرکز 7 هست که پارس وی داشته باشه؟این چند روزه سرعتشون چطوره؟
والا منم باشم همینکارو میکنم اخه لنگرود شهر بسیار کوچیکه و تقریبا همه همدیگر رو میشناسن(تقریبا)
مثلا خود من هرموقع میرم دفتر اندیشه شارژ ماهمو بدم منشی user منو خودش حفظه. حالا اونایی که دیر به دیر شارژ میکنن اگه یه روز بیان ببینن جمع شده ناراحت میشن و از اونجا که با مدیر دفتر آشنان بیچاره تو رودروایسی میوفته نمیدونه چکار کنه؟
ولی در کل کار حرفه ای آشنا نمیشناسه
دوست عزیز سلام
واست خالی بستن تو چرا باور کردی من آمار کل اندیشه رو دارم فیبر کدومه اونا تا لنگرود E1 دارن داداش تعدادش رو هم می تونی از دوستمون mailer بپرسی بزار شاتل بیاد لنگرود سرعت اندیشه اونجا خوب میشه بهت قول می دم
دوستان نمی دونستم که من دانلودام رو بزارم اینجا همه میوفتن به جون هم ، به خدا منظور بدی نداشتم ، راستی آقای mailer عزیز چرا دیشب ازت پینگ و سرعت خواستم نذاشتی واسم رو فروم منکه همون موقع گذاشته بودم ، دوستان اگه همه اجازه بدین خدمت شما عرض می کنم چرا دانلودم نوسان داشت آخه من از hotfile داشتم دانلود می کردم بخاطر همین از چیز پی ان استفاده می کردم اونم نوسانش خیلی زیاده چون می دونین اول hotfile که مسدوده خب من چیکار کنم آخه بعدشم من می خواستم بگم که چقدر دانلود کردم شب تا صبح اون یکی هم که ساعت 10 بود توضیح دادم که من IDM رو گذاشتم از ساعت 1 تا 7 صبح دانلود کنه ، صبح پاشدم دیدم همه فایلا دانلود شده و یکی 5 مگ مونده اونم گذاشتم دانلود بشه اونی که ساعت 10 نشون می ده همون فایله چون 10 تموم شد این ساعت نشون می ده (به خدا دروغ نمی گم)
حالا همه راضی شدین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان اندیشه سبز هم !!!!!!!!!!!!!!! چاکر داداش
خدایش اگر این شاتل نبود ما باید چه کار میکردیم .
با اون کارنامه رنگینش تو تهران اومده اینجا هم گند بزنه
(حامیان اندیشه سبز خزر)
باتشکر.
هادی
من موندم این mailer خودمون که اینطوری وقت مبارکش رو گذاشت تا دقیقا محاسبات نوسان شاتل رو بدست بیاره تاحالا وقتش رو گذاشته نوسان شرکت خودشون رو حساب کنه
خدایی خیلی باحالی ، دوست داری ایندفعه رفتم دفتر شاتل بگم ما یه دوستی داریم که خیلی حرفه ایه شاید نیرو خواستنا
به جون خودم من تاحا چند بار رفتم اونجا ، برخوردشون خیلی خوبه حتی یه دفعه سوالی داشتم واسه این اشانتیونایی که می دن رفتم دفتر مدیر شرکتشون ، اینقدر تحویلم گرفت و باهام صحبت کرد ، خر کیف شدم ، خیلی واسه مشترکشون وقت می ذارن و بهش اهمیت می دن ، دوستان اگه کسی هست و حرفم رو تایید می کنه لطفا یه چیزی بگه
یه چیزی می دین من امضا کنم ؟؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)