تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 648 از 2403 اولاول ... 14854859863864464564664764864965065165265869874811481648 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,471 به 6,480 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان.

یکی از دوستام تو منطقه 5 از پارس یه ماهی میشه که سرویس گرفته اوایل سرعتش بین 20 تا 30 بود ولی الان شده 170تا البته دو سه روزه ها ولی دیگه داره خودشو میترکونه با سرعتش.
    ایشون سرویسشون چنده؟

پروفشنال excessive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ایشون سرویسشون چنده؟
    128 - منطقه 5 - 3 گیگ

منم امروز اوضام بد نبود ولی خوب ثابت نبود نوسان داره همش.

مثلا همین یک ساعت پیش نصف این بود.
    Last edited by excessive; 11-09-2010 at 19:35.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MESI08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اندیشه تو لنگرود مگه رییس داره که ورشکست شه

نه داداش. همه سرویس دهنده هایی که منطقه ای کار میکنن همینجورین
    اونا تو شهرها نماینده دارن وگرنه صاحب تشکیلات شرکت مرکزیه نه دفاتری که تو شهران.
    دفاتر شهری کارهای ثبت نام و پشتیبانی حضوری رو انجام میدن
    منظورم همون رییس نمایندگیش بود سوتی دادم

نمیدونستم اینجوریه . یعنی مسولای نمایندگی اصلا فرقی براشون نمیکنه چند نفر ازشون سرویس بگیرن. جالب بود تازه فهمیدم

ولی همین آقای مسول نمایندگی ایندفعه که پیشش بودم خیلی ناراحت بود میگفت 50 تا ثبت نامی تو لیست انتظار دارم ولی پهنای باند ندارم بهشون بدم. اینایی هم که سرویس دارن نمیان شارژ نمیکنن خلاصه دست به دامن آقای گلبرگم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

منظورم همون رییس نمایندگیش بود سوتی دادم

نمیدونستم اینجوریه . یعنی مسولای نمایندگی اصلا فرقی براشون نمیکنه چند نفر ازشون سرویس بگیرن. جالب بود تازه فهمیدم

ولی همین آقای مسول نمایندگی ایندفعه که پیشش بودم خیلی ناراحت بود میگفت 50 تا ثبت نامی تو لیست انتظار دارم ولی پهنای باند ندارم بهشون بدم. اینایی هم که سرویس دارن نمیان شارژ نمیکنن خلاصه دست به دامن آقای گلبرگم
    خب پس بنده خدا بی تفاوت هم نبود. حداقل غصه که داشت میخورد ولی اگه شارژ نمیکنن چطوری خطتشون رو جمع نمیکنه که کاربر تو لیست انتظار نداشته باشه؟!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کسی از مرکز 7 هست که پارس وی داشته باشه؟این چند روزه سرعتشون چطوره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MESI08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خب پس بنده خدا بی تفاوت هم نبود. حداقل غصه که داشت میخورد ولی اگه شارژ نمیکنن چطوری خطتشون رو جمع نمیکنه که کاربر تو لیست انتظار نداشته باشه؟!!
    والا منم باشم همینکارو میکنم اخه لنگرود شهر بسیار کوچیکه و تقریبا همه همدیگر رو میشناسن(تقریبا)
    مثلا خود من هرموقع میرم دفتر اندیشه شارژ ماهمو بدم منشی user منو خودش حفظه. حالا اونایی که دیر به دیر شارژ میکنن اگه یه روز بیان ببینن جمع شده ناراحت میشن و از اونجا که با مدیر دفتر آشنان بیچاره تو رودروایسی میوفته نمیدونه چکار کنه؟
    ولی در کل کار حرفه ای آشنا نمیشناسه

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

هی رفیق گفتی و داغ دلمو تازه کردی منم پیش پای شما همین لنگرود دقیقا همین وضعیتو دارم البته از اینکه حقمو میدن راضیم و لی وقتی میبینم به بقیه دارن بیشتر میدن از این بی عدالتی جیگرم میسوزه
    تا حالا بیش از 100 بار به اندیشه پیغام دادم در همه موارد جوابمو دادن الا این 1 مورد خودمو کشتم نم پس ندادن آخرش گفتن مشکل از مخابرات استان هست و اونا با ما برای اضافه کردن 4 شاخه فیبر نوری همکاری نمیکنن. گفتیم چشم.
    چند وقت دیگه پرسیدم آقا چی شد گفتن که داریم از شرکت عصر داده منتقل میکنیم به یه شرکت دیگه تا اون موقع باید صبر کنی ایشالا درست میشه . گفتم چشم.
    راستی بابت همین موضوع رییس اندیشه تو لنگرود داره ورشکست میشه آخه دیگه کم کم همه 1 ماه 2ماه نمیان شارژ نمیکنن
    دوست عزیز سلام
    واست خالی بستن تو چرا باور کردی من آمار کل اندیشه رو دارم فیبر کدومه اونا تا لنگرود E1 دارن داداش تعدادش رو هم می تونی از دوستمون mailer بپرسی بزار شاتل بیاد لنگرود سرعت اندیشه اونجا خوب میشه بهت قول می دم

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان نمی دونستم که من دانلودام رو بزارم اینجا همه میوفتن به جون هم ، به خدا منظور بدی نداشتم ، راستی آقای mailer عزیز چرا دیشب ازت پینگ و سرعت خواستم نذاشتی واسم رو فروم منکه همون موقع گذاشته بودم ، دوستان اگه همه اجازه بدین خدمت شما عرض می کنم چرا دانلودم نوسان داشت آخه من از hotfile داشتم دانلود می کردم بخاطر همین از چیز پی ان استفاده می کردم اونم نوسانش خیلی زیاده چون می دونین اول hotfile که مسدوده خب من چیکار کنم آخه بعدشم من می خواستم بگم که چقدر دانلود کردم شب تا صبح اون یکی هم که ساعت 10 بود توضیح دادم که من IDM رو گذاشتم از ساعت 1 تا 7 صبح دانلود کنه ، صبح پاشدم دیدم همه فایلا دانلود شده و یکی 5 مگ مونده اونم گذاشتم دانلود بشه اونی که ساعت 10 نشون می ده همون فایله چون 10 تموم شد این ساعت نشون می ده (به خدا دروغ نمی گم)
    حالا همه راضی شدین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوستان اندیشه سبز هم !!!!!!!!!!!!!!! چاکر داداش

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز سلام
    واست خالی بستن تو چرا باور کردی من آمار کل اندیشه رو دارم فیبر کدومه اونا تا لنگرود E1 دارن داداش تعدادش رو هم می تونی از دوستمون mailer بپرسی بزار شاتل بیاد لنگرود سرعت اندیشه اونجا خوب میشه بهت قول می دم
    خدایش اگر این شاتل نبود ما باید چه کار میکردیم .
    با اون کارنامه رنگینش تو تهران اومده اینجا هم گند بزنه
    (حامیان اندیشه سبز خزر )
    باتشکر.
    هادی

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من موندم این mailer خودمون که اینطوری وقت مبارکش رو گذاشت تا دقیقا محاسبات نوسان شاتل رو بدست بیاره تاحالا وقتش رو گذاشته نوسان شرکت خودشون رو حساب کنه
    خدایی خیلی باحالی ، دوست داری ایندفعه رفتم دفتر شاتل بگم ما یه دوستی داریم که خیلی حرفه ایه شاید نیرو خواستنا

به جون خودم من تاحا چند بار رفتم اونجا ، برخوردشون خیلی خوبه حتی یه دفعه سوالی داشتم واسه این اشانتیونایی که می دن رفتم دفتر مدیر شرکتشون ، اینقدر تحویلم گرفت و باهام صحبت کرد ، خر کیف شدم ، خیلی واسه مشترکشون وقت می ذارن و بهش اهمیت می دن ، دوستان اگه کسی هست و حرفم رو تایید می کنه لطفا یه چیزی بگه

یه چیزی می دین من امضا کنم ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •