دوستان من میخوام بیام فن آوا ، سرویس 1 مگ 6 گیگ سرعت روز و شب چنده ؟ شبی 2 ، 3 گیگ میشه گرفت ؟
از نظر قطعی چطوره؟
دوستان من میخوام بیام فن آوا ، سرویس 1 مگ 6 گیگ سرعت روز و شب چنده ؟ شبی 2 ، 3 گیگ میشه گرفت ؟
از نظر قطعی چطوره؟
روزانه تا 4 یا 6 مگ براتون میبندند ولی شبانه روی 200 محدود میشید و حداکثر 3 تا 3.5 گیگ میتونید بگیرید
دوستان یه لطفی کنید از این ip ها برام پینگ تست بزارید در صورت امکان تو ساعات شلوغ باشه
146.66.158.1
104.16.24.33
8.8.8.8
146.66.152.1
قصد تعویض isp رو دارم و مهمترین چیز برام پینگ این ip ها هست
سلام
گاهی اوقات البته مثل دیشب من شاید سرعت داشته باشید.
من 2-3 شب توی هفته سرعتم اینطوری میشه مثلا دیشب نزدیک به 9 گیگ گرفتم.
سلام دوستان سرویس 1 مگ 6گیگ گرفتم سرعت دانلود 470 ثابته به نظرتون خوبه؟
تو سایت زده 1 مگ 3 گیگ شبانه رایگان داره وقتی درخواست کردم گفتن این سرویس یرای کرج و تهران نیست چطوریاست؟
دوستان این اضافه به قرار داد چی هست که از 250 مگ شروع میشه؟
دوستان من الان آسیاتک دارم ولی مرکز مخابراتی که هستم خیلی شلوغه و الان با تهران هم صحبت کردم گفتن مشکل از کمبود پهنای باند مرکزتون هست و ...
خلاصه میخوام بیام فن آوا سرویس 1 مگ 6 گیگ بگیرم
آیا با تعویض isp مشکل کندی سرعتم حل میشه ؟ یا کلا توی این مرکز از هرجا بگیرم همینطوره ؟
شاید یوزرهای آسیاتک توی این مرکز خیلی زیاد هستن و پهنای باند شبانه رو میکشن ولی فن اوا اینطور نباشهیکی منو روشن کنه
مثلا الان 2 مگ دارم سرعت شبانه باید حداقل 200 باشه ولی حدود 10 تا 30 کیلوبایته !!!![]()
شمارو چطوری روشن کنیم برادر اونوقت ؟ شما سرعت خواستی من و بقیه بهت گفتیم چطوریه
ولی اینکه شما سرویس عوض کنی و بعد همین آش و کاسه و منطقه شلوغ باشه چی ؟
همونطور که خودتون گفتید بستگی به منطقه و هزار و یک چیز داره پس هیچ تضمینی نیست
سلام اضافه بر قرارداد در واقع به این دلیل طراحی شده که زمانی که سرویس شما تموم شده و به هر دلیلی اماکن تمدید در حال حاضر رو ندارید می تونید از سیستم به صورت قرض تا ۱ گیگابایت و ۵ روز سرویس دریافت کنید. بعد از تمدید سرویس به صورت اتوماتیک این سرویس از سرویس جدیدتون کم میشه.
کدوم شهر و مرکز مخابراتی هستید؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)