تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 648 از 1219 اولاول ... 1485485986386446456466476486496506516526586987481148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,471 به 6,480 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

اقا هزار بار این سوال رو پرسیدم کسی جواب نداد :

1-تو تهران ادرس کجا رو برای خرید ps3 توصیه می کنید؟

2-قیمت 120 gig تو چه حدودیه ؟

بهتره از میدان امام خمینی بخری،همه کارشون همینه..........

با ه.کش فکر کنم حدود 410 میشه.......

2. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

خدا بگم چی کارت کنه (جاوید)!!!!!!!!من از اول می حواستم کول پد دهنده بگیرمه به حرف این(javid)گوش کردم از اینا گرفتم. (samgun)جان این سوراخ های کنسول اسلیم دورشه و دقیقا کفش نیست منم فنو چسبوندم به کفش تا گرماشو بکشه بیرون . حالا یارو که فکر نکنم پس بگیره من کول پدو دستکاریش میکنم ببینم فنشو می تونم یه جوری برعکس کنم
    نه عزیزم شما نباید در مورد یکی از بچه های فعال اینجا اینطوری صحبت کنی !! ایشون هم یکی از افراد زحمت کش اینجاست .

هرکسی ممکن هست اشتباه کنه !! خوده من هم تا حالا شده که اشتباه کنم , انسان جایز الخطا هست دوست من.

شما اگه نمیتونی Cool pad رو عوض کنی به من عکسش رو بده من برات یه کاری میکنم که Fan اش دمنده بشه.نگران نباش.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

بازم ممنون از جواب ها
    1.یه سوال میگم الان مانیتور من مارک ال جی مدل:w2262tq هست حالا اصلن میتونم این مانیتورو بزنم به ps3?
    یا باید کابلی چیزی بگیرم اگه باید بگیرم بی زحمت قیمت بدین
    2.یه سوال با نهایت 450 تومن پول میتونم یه ps3 اسلیم 120گیگ بخرم با وسایل مورد نیاز یا نه؟
    3.اون اکسترنال منظورتون هارد جانبی بود دیگه نه؟
    ممنون
    1-بله میتونی،باید کابل تبدیل HDMI به DV-I رو بخری...
    2-با 450 میتونی یه PS3 اسلیم 320 گیگ بخری..........
    3-بله عزیزم،دقیقا همینه.....

5. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

جناب samgun این همه تو این فورم به ما گفتن جواد جای جاوید ، ما هیچی نگفتیم ، حالا ما هیچ وقت بدقت به یوزر شما نگا نکرده بودیم شرمنده ، عذر می خوام ! اما برسیم به بحث جذاب سوراخ های زیر کنسول ، من از اون دو سه هزارتا علامت تعجب و بولد کردن حروف فکر کردم جمله طئنه آمیز نوشتید که بازم عذر می خوام ...
    بعدش وقتی من می گم زیر ، منظورم دقیقا کف کنسوله ، خود کف کنسول هیچ سوراخی و نداره و درز ها دقیقا اونجایی هستن که شما مشخص کردین که از کف کنسول فاصله دارن و وقتی شما یه کول پد هر مدله بذاری زیرش چیزی به اون درزا نمی رسه و کف کنسول اونقدر صاف هست که هر چی بادم بده برگرده یا هر چی می خواد بکشه بکشه، کاری به اون درزا نداره ، چون اصولا فن های کول پد معمولا وسطه ، حالا برای بار دو هزار و شونصدم می گم که کول پد اصلا لازم نداره ! من کنسول رو تا حالا باز نکردم ولی به کولینگ داخلش اعتماد دارم ...

در مورد Coolpad های TapletPC هم هیچ بلوری درشون وجود نداره !!! بلکه جنسش از سدیم سولفات دکاهیدرات Sodium Sulfate Decahydrate) Na2SO4.10H2O) یعنی محلول آب دار سولفات سدیم، هستش که گرما رو خوب جذب میکنه و مایع میشه.
    در این موردم ببخشید من دیگه این پد هارو پاره نکردم ببینم توش چه آشغالیه تو بازار به اینا می گن پد های کریستالی چون حالت دون دون داره توش ! تازه پاره هم می کردم نمی فهمیدم توش چیه هیچ جستجو تحقیقی هم نکردم یعنی هیچ وقت اونقدر کنجکاو نبودم که ببینم توش چیه ، ممنون بابت اطلاعات مفید ... قصد توهینم به شما نداشتم بازم عذر می خوام ...

خدا بگم چی کارت کنه (جاوید)!!!!!!!!من از اول می حواستم کول پد دهنده بگیرمه به حرف این(javid)گوش کردم از اینا گرفتم. (samgun)جان این سوراخ های کنسول اسلیم دورشه و دقیقا کفش نیست منم فنو چسبوندم به کفش تا گرماشو بکشه بیرون . حالا یارو که فکر نکنم پس بگیره من کول پدو دستکاریش میکنم ببینم فنشو می تونم یه جوری برعکس کنم
    جواب شما هم تو پست قبلیم دادم چشمون رو باز می کردید ، می دیدی من اصلا نگفتم کول پد بخرید و جالبه گفتم حتی ضرر هم داره!!!! دیگه چی بگم.

این پلی استیشن سه واقعا نباید -- می شد !
    Last edited by J A V I D; 07-04-2011 at 12:13.

7. 2 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا هزار بار این سوال رو پرسیدم کسی جواب نداد :

1-تو تهران ادرس کجا رو برای خرید ps3 توصیه می کنید؟
    I
    2-قیمت 120 gig تو چه حدودیه ؟
    قبل از هر چیزی به خاطر اشتباه نوشتن بعضی کلمات معضرت می خوام چون من با گوشی وصل شدم به اینترنت
    سلام دوست عزیز . ببخشید من واقعا از شما عذز خواهی می کنم نمی دونم چرا این چند وقته انقدر انتقاد زیادشده.... 1. درتهران جای خاصی مطرح نیست هر کسی قیمت خودش. می ده .اما شما بروتوپ خونه از همه مغازهها ش قیمت بگیر که یه وقت نره تو پاچت. حواستم باشه بنداز بندازه !!!! ۲.قیمت ۱۲۰گیگ فکر کنم بین ۳۶۰ تا۳۸۰باشه البته شایدم پایین تر . گفتم که تو برو از همه مغازه ها بپرس هر کی کمتر گفت بگیر .بنده خودم یه ۳۲۰ گیگ رو بدون -- ۴۰۰ تومن گرفتم . در ضمن شما به صفحات قبلتر بری فکرکنم قیمت داره .... (۴۰ گیگ فت :۲۸۰ تا ۳۰۰) (۱۲۰ گیگ اسلیم :۳۶۰ تا ۳۸۰ ) ( ۱۶۰ گیگ اسلیم: ۳۹۰ تا ۴۱۰ ) ( ۳۲۰ گیگ اسلیم :۴۱۵ نا۴۴۰)
    Last edited by hamed-akbarie; 07-04-2011 at 12:33.

9. 3 کاربر از hamed-akbarie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

Deleted.........
    Last edited by Alex Fera; 08-04-2011 at 11:13.

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سرور‌های سونی دان شدن پسن نداریم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahroozs2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    .:313:.

پيش فرض

آره جون جاوید،اصلا نباید ه.ک میشد،قبل از ه.ک شدن هرکی PS3 داشت،یه ابهت دیگه ای داشت......
    الان هم که دیگه 360 گرون شده همه PS3 میخرن...

حالا خوبه نمیتونن بیان PSN،وگرنه دیگه واقعا همه چی به گند کشیده میشد...
    مگه حالا که کپی خور شده شما ضرر میکنید که اینقدر ناراحتید,یکی دیگه باید ناراحت باشه.
    شاید بعضی ها توانایی خرید بازی اورجینال نداشته باشن ولی شما حق ندارید که بهشون بی احترامی کنید.
    لطفا مواظب حرف زدنتون باشد.

13. 6 کاربر از Shahroozs2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

مگه حالا که کپی خور شده شما ضرر میکنید که اینقدر ناراحتید,یکی دیگه باید ناراحت باشه.
    شاید بعضی ها توانایی خرید بازی اورجینال نداشته باشن ولی شما حق ندارید که بهشون بی احترامی کنید.
    لطفا مواظب حرف زدنتون باشد.
    مگه من چی گفتم که بخوان ناراحت بشن..

در مورد ضرر هم بگم،آره عزیزم ما ضرر میکنیم،چون اگه دستگاه ه.ک شده زیاد بشه دیگه بازی اوریجینال وارد نمیشه عین 360 و ما ضرر میکنیم دیگه.......

ممنون از تذکزتون
    یا حق

15. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا مشکل کول پد منم حل شد دمندش کردم. بچه ها من یه سوال داشتم . من تم ps3 رو دانلود کرد با پسوندp3t ریختم تو فلش با فرمت فت ۳۲ حالا هر کاری میکنم رو دستگاه نه کپی میشه نه نصب حالا باید چی کار کنم لطفا راهنماییم کنید؟؟؟

17. این کاربر از hamed-akbarie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •