ای بابا مملکت به این آزدای داریم.همه چیز توش پیدا میشه . همه راحتن.همه چیز ارزونه . همه حرفشونو میزنن.هیچ سانسوری وجود نداره.یه میمون داریم به اون قشنگی بالا پایین میپره.( اونو میگم)
چرا انقد به این بهشت توهین میکنید.![]()
ای بابا مملکت به این آزدای داریم.همه چیز توش پیدا میشه . همه راحتن.همه چیز ارزونه . همه حرفشونو میزنن.هیچ سانسوری وجود نداره.یه میمون داریم به اون قشنگی بالا پایین میپره.( اونو میگم)
چرا انقد به این بهشت توهین میکنید.![]()
من فقط یه نظر میدم اونم اینه که احتمالا با این حرفا P30WORLD هم ف...تر بشه پس دیگه تمومش کنید چند سال بهمون تحمیل شده با این حرفا اون طوریش نمیشه فقط P30WORLD ممکنه اشکال پیدا کنه منم خودم حالم از .......... بهم میخوره
فکر کنم ماریو با تاپ بوده تو یکی از تریلر ها
این تیکه ماریو با تاپ رو خیلی حال کردم حالا گذشته از این حرف ها خبری از adventure باحال نیست بازی هااااام تموم شده....
نه دلیلش بخاطر اینه که این سایت میزاره شما ویدئوهای خودتون رو آپلود کنید البته همه ویدئوها مربوط به بازی هستن یا کلاً جنبه fun دارن و ویدئو دیگهای نمیزاره آپلود کنید ولی خوب کی اهمیت میده اینا که نمیشینن جزئیات رو یا قوانین سایتها رو بررسی کنن بعد ببندن کلاً دیده میشه ویدئو آپلود کرد احتمالاً اون تیک فیلترش رو زده، کلاً از این بعد تمام سایتهای اینطوری که میشه فیلم یا عکس توشون آپلود کرد بسته میشن الانم تقریباً دیگه نمیشه جایی رو پیدا کرد که عکس بشه توش آپلود کرد، کلاً اینترنت ملی همینه دیگه چند وقت دیگه یاهو و گوگل هم میبندن به سلامتی.
دوستان عزيز خواهشا به عنوان تاپيك دقت كنين !!
بازی های جدید : خــــبـرهــاي كــــــوتــــاه !!!
تو ایران کلا هر چیزی که در مورد ویدیو و عکس هست فیلتر میشه.مخصوصا بعد از انتخابات واسه اینکه مردم کلیپ های خودشونو آپلود نکنن هر سایتی که موضوعش آپلود عکس و کلیپ هست فیلتر میشه.دیگه ربطی نداره که Game Trailers باشه یا Youtube!!!!برادران عزیز بسیجیمون که اهمیت نمیدن موضوع سایتش چیه!!!
بازی GRAN TURISMO 5 با playstation move سازگار هست!
![]()
به نقل از CVG : امروز سایت رسمی playstation move در امریکا اعلام کرد که بازی GRAN TURISMO 5 و دیگر بازی RACING یعنی Disney's Split/Second کاملا با motion control جدیده شرکته SONY یعنی playstation move سازگاری دارد و شما قادر خواهید بود با این فناوری نوین شرکت SONY بازیهای RACING را هم در اینده تجربه کنید!
source
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شرکت بلیزارد مدت زمان برای بخش تک نفره بازی استارکرفت2 را بین 20-30 تخمین زد. به گفته بلیزارد:
ما مطمئن نیستیم. حدس می زنیم که 20-30 ساعت وابسته به سطح مهارت شما هست.بناراین تصور میکنیم اگر شما خیلی شایسته هستید و بازی را در سطح آسان می روید میتوانید سریع تر از این بازی را تمام کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)