تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 647 از 720 اولاول ... 147547597637643644645646647648649650651657697 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,461 به 6,470 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه پلاسما صداش مات باشه و محیط خیلی خیلی ساکت (مثل سکوت شبها) با دقت یه صدای خیلی کم ویــززززززززززززززز رو میشه شنید. به نظرم روی مد دینامیک صداش بیشتر میشه بخصوص تو صحنه های سفید.
    اگه بیشتر از این هست ببریدش نمایندگی ممکنه یکی از بردها مشکل پیدا کرده.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون پونل عزیز ، صداش اینقدر شده که وقتی ،صدای پلاسما کمه هم شنیده میشه ، درضمن من معمولا از حالت سینما یا حرفه ای برای تلویزیون یا فیلم و حالت بازی برای کنسول استفاده می کنم و درحدود 2سالی که دارمش تا حالا روی حالت دینامیک نگذاشتمش..؛ خدا خودش به خیر بگذرونه!!!
    درضمن اگه بخوام قبل این که اتفاقی براش بیفته بفروشمش ، به نظر شما چه قیمتی براش تعیین کنم منطقیه ؟

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

ممنون پونل عزیز ، صداش اینقدر شده که وقتی ،صدای پلاسما کمه هم شنیده میشه ، درضمن من معمولا از حالت سینما یا حرفه ای برای تلویزیون یا فیلم و حالت بازی برای کنسول استفاده می کنم و درحدود 2سالی که دارمش تا حالا روی حالت دینامیک نگذاشتمش..؛ خدا خودش به خیر بگذرونه!!!
    درضمن اگه بخوام قبل این که اتفاقی براش بیفته بفروشمش ، به نظر شما چه قیمتی براش تعیین کنم منطقیه ؟
    توصیه می کنم به فکر تعمیرش باشید.
    اگه ردش کنید فعلاً تو شرایط ایران تلویزیونی که تصویرش بهتر یا مثل VT30 بشه واسه جایگزینی نیست.
    واسه کسی که 2 سال چشمش به پلاسما با کیفیت عادت کرده، حتی تصویر بهترین LEDهای بازار ایران براش "نچسب" است.

3. 3 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام به دوستان پلاسما دوست. متاسفانه پاناسونیک تولید پلاسما را برای همیشه متوقف کرد و علاقه مندان به کیفیت تصویر رو در شوک بزرگی فرو برد!
    این نظر افراد حرفه ای در صنعت در مورد توقف تولید پلاسما توسط پاناسونیک

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

I've been recommending Panasonic plasma TVs to friends and family since the mid 2000s. Compared to LED and LCD TVs, plasmas (particularly Panasonic plasmas) simply produce a more realistic-looking, enjoyable image. I am undoubtedly sad to see Panasonic leaving the plasma business, particularly in light of the excellent performance of their 2013 crop of plasma TVs. I look forward to see what the future holds for OLED and as yet unimagined technological alternatives, but for now the the TV-buying consumer will suffer for the loss of such a high quality, high value television. RIP, Panasonic PDP
    کریس بایلان:
    من از سال 2000 پلاسماهای پاناسونیک رو به دوستان و فامیلهام پیشنهاد میکردم.در مقایسه با led و lcd ، پلاسماها مخصوصا پاناسونیک به راحتی تصاویر واقعی تر و لذت بخش تری اراده میکردن.من بدون شک از اینکه پاناسونیک ساخت پلاسمارا متوقف کرده غمگینم مخصوصا با توجه به کیفیتی که محصولات 2013 ارائه میکردن.من به آینده برای oled ها و تکنولوژیهای دیگر امیدوارم اما در حال حاضر خریداران تی وی از نبودن چنین کیفیت تصویر و تی وی ارزشمندی در رنج خواهند بود.روح پلاسماهای پاناسونیک شاد!

راسموس لارسن از flatpanelsHD
    I was sad to learn that Panasonic will exit the plasma business, not just because they make great TVs, but also because the plasma engineers seemed to care about accurate and great picture quality. In the short term, it will leave a void in the TV market place, but I feel confident that OLED technology will offer even more impressive picture quality in the years to come.
    دیوید کاتزمایر Cnet
    I've spent the best years of my professional career recommending Panasonic plasmas just about everyone, secure in the knowledge that they provide great picture quality and value. I can't help but feel a sense of loss. Yes, it's just a TV, but comparing Panasonic and Samsung plasmas was one of the highlights of my job. It'll be way too long before I can compare Panasonic and Samsung OLED TVs my readers can actually afford.
    .....

یک منبع داخلی از پاناسونیک علت این توقف را هزینه بالای ساخت پلاسمای 4k اعلام کرده که باعث بالا رفتن قمیت محصول در بازار و مشکل در رقابت میشود.

در موردی خرابی تی وی ها سری vt30 و st30 پاناسونیک failure rate بالایی دارند بسیار بالاتر از حد استاندارد برای همین خرید آنها ریسک هست این مشکل در سری 50 بسیار کمتر شده و در سری 60 به حد استاندارد رسیده البته در سری 20 و 10 این مشکل در حد استاندارد بوده.
    failure rate در هر وسیله الکتریکی امری طبیعی هست ولی بالا رفتن failure rate از حد استاندارد که معمولا 1 درصد محصول است نشان از مشکل در طراحی و مهندسی و یا به کار گیری قطعات نامرغوب و مونتاژ نا مناسب هست سونی دو سال پیش مجبور به تعویض 1.6 میلیون پنل ال ای دی به دلیل آتش گرفتن خود به خود شد و بقیه برندها هم کم و بیش در بعضی محصولات failure rate بالایی دارند ولی خراب شدن سری 30 پنلهای پلاسمای پاناسونیک را باید از شانس بد علاقه مندان به پلاسما مخصوصا در ایران دونست چون پاناسونیک تا قبل از این کمترین میزان failure rate را بین محصولات بازاری یا consumer level داشته.

خبر بد دیگر بالا رفتن قیمت پنلهای پلاسمای پاناسونیک بعد از اعلام خبر توقف تولید پلاسما در بازار هست که باعث شده پنلهای سری 60 پاناسونیک با افزایش قیمت محسوسی در بازارهای اروپا و آمریکا خرید فروش شوند و به نوعی بازار سیاه برای آنها پدید اومده دلیل اون ترس مردم از وجود تکنولوژی جایگزین برای کیفیت تصویر تا ارزون شدن پنلهای oled هست بنابراین اگر قصد خرید پلاسما را دارید و آشنایی را در کشورهای خارجی دارید که بتونن این محصول را برای شما تهیه کنن بهتر است هر چه زدوتر برای خرید محصول اقدامات لازم را انجام بدین.
    Last edited by ............; 18-11-2013 at 12:56.

5. 6 کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام
    من بین مدل 47 اینچ الجی lm 6410 و پلاسمای پاناسونیک st50 سایز 50 اینچش گیر کردم هر دو سه بعدی هستند کیفیت تصاویر در پلاسما بهتر است و از طرف دیگر مشکلات پخش سه بعدی در الجی کمتر هست (سردرد-تاری تصویر-....) ایا برد st50 هم مانند مدلهای vt30 , st30میسوزه؟کسی این مدل رو اگر خریداری کرده توضیح بده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام .میشه بگید کجا st50پانا رو داره کل تهران وبانه رو گشتم نبود اخر الجی خریدم.فقط vt50 گیرت میاد که قیمتش خیلی بالاست.

8. این کاربر از m_semiari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

درسته vt50 خیلی گرونه من چون سه بعدی برام مهم هست در بین تکنولوژی اکتیو پلاسما رو انتخاب میکنم چون تارشدگی تصویر کمتر از ال ای دی های اکتیو هست و با تغییر زاویه سر تصویر تار نمیشه و کیفیت تصویر پانا حرف نداره و در بین پسیو هم الجی عالی هست و مشکلات دیدن تصاویر سه بعدی در اکتیو رو نداره ولی کیفیت تصویرش به پای پانا نمیرسه حالا بین st50 و الجی گیر کردم چه مدلی از الجی میتونه کیفیت تصویرش با st50 برابری کنه ؟هر دو مدل رو هم بانه داره 65 اینچ st50 گمونم داشت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

اره 65 اینچ داره تو تهران هم هست ولی 50 هیچ کجا ندارن. ال ای دی رو به این شکل نمیشه با پلاسما اونم پانا مقایسه کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

این مشکل پرش تصویر Flickerو سردرد در دیدن تصاویر سه بعدی و جاموندگی تصویر به خصوص ارم شبکه ها و زیرنویس شبکه خبر روی پنل پلاسما خیلی جدی هست ؟من مردد موندم برای خریدش در ضمن سوختن برد مدلهای 2011 مانعی هست برای خریدst50 کساینکه مدلهای سه بعدی الجی دارند کیفیت تصویرش در دوبعدی چجوریه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

اینجوری که وقت گذاشتم برای تحقیق یه کم بیشترشو میزاشتم برای کنکور فوق حتما قبول میشدم
    پانا سری 30 که کلا ویروسی بیش نیست با این تفاصیل ... (داشتم میرفتم vt30 بگیرماااا ...به خیر گذشت!!!) ...سری 50 هم که پولم نمیرسه... این 4 مدل پلاسمای ال جی یا سامسونگ رو کسی تایید میکنه یا برم رو ال ای دی ؟! (بودجه 4 تومن)
    + ابراز همدردی با بازماندگان و صدمه دیدگان سری 30

13. این کاربر از farhat1357 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

دوست عزیز منم مثل شما میخواستم با 4 تومن بهترین tv رو بخرم st50 با سایز 50 که گیرم نیومد vt50 هم که خیلی خوب بود به بودجه نمی خورد ناچار ال ای دی خریدم از بانه. با 4 تومن 3تا گزینه بهترینه 50w700 سونی که سه بعدی نیست.47w800 که تقریبا از هر لحاظ تو این قیمت خوبه یا اگر سایز بزرگتر مهمه الجی 55la6600 که من اخری رو انتخاب کردم چون میخواستم سایزش بزرگ باشه. با سورس خوب تصویرش خیلی هم خوبه و من راضیم به نسبت پولی که دادم پلاسما هم vt50 یا st50 پانا خیلی خوبه یا سامسونگ سری f8500 که تو ایران اصلا نیست.

15. 2 کاربر از m_semiari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •