تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 647 از 870 اولاول ... 147547597637643644645646647648649650651657697747 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,461 به 6,470 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

دادکان برای من منفورترین چهره ورزشیه
    تایید میشه ...!!

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

به نظر من هم در زمان دادکان، ما تیم ملی موفق تر، منسجم تر، و با ثبات و آرامش بیشتری داشتیم...

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

من رفتارهاي دادكان رو تاييد نميكنم .

ولي قابل مقايسه نيست كيفيت فوتبال مملكت ما در زمان دادكان و كفاشيان !

شما حريفان تداركاتي تيم ملي ؛ موفقيت هاي تيم ملي و حاشيه هاي اطرافش رو با شرايط كنوني نميتونين اصلا مقايسه كنين !
    Last edited by Alamate Soal; 23-10-2009 at 22:24.

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من هیچی نمیگم
    آدم خودش چشم داره
    عقل و شعور هم داره
    میتونه مقایسه کنه

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض پای ورزش از نگاه دو در کفش نود

برنامه ورزش از نگاه دو که جمعه شب ها از شبکه دو سیما پخش می شود شب گذشته رویه متفاوتی را در پیش گرفت و برخلاف روال همیشگی خود تعداد زیادی از بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر را پوشش داد.

سایت گل -ورزش از نگاه دو معمولا فقط به بازی هایی که به طور مستقیم از شبکه سه سیما پخش می شوند می پرداخت و حتی در برهه ای که برنامه نود روی آنتن نمی رفت هم نتوانست لحظات حساس مسابقاتی که به صورت مستقیم پخش نمی شدند را روی آنتن بفرستد.این برنامه اما دیشب پا در کفش برنامه نود کرد و علاوه بر بررسی فنی و مرور صحنه های مربوط به داوری بازی های استقلال و پرسپولیس تصاویر مربوط به لحظات حساس و گل های سایر مسابقات را هم پخش کرد.جالب اینکه تعدادی از بازی ها ساعاتی قبل از شروع این برنامه به پایان رسیده بودند اما با این حال بعضا با حواشی مربوطه به نمایش درآمدند.

قرارداد تهیه کننده فعلی ورزش از نگاه دو با شبکه دو به زودی به پایان می رسد و به نظر می رسد او قصد دارد با رقابت با برنامه نود مسئولان شبکه را برای تمدید قرارداد مجاب کند. ورزش از نگاه دو به واسطه آنکه جمعه ها روی آنتن می رود اغلب می تواند قبل از پخش برنامه نود سوژه های مربوط به بازی های هفته های مختلف لیگ برتر را شکار کند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2009/10/24
    Last edited by nw_nk; 24-10-2009 at 11:08.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض نیکبخت: همه چک های شفق برگشت خورد

بازگشت علیرضا نیکبخت واحدی به پرسپولیس تقریبا قطعی است و در حالی که به نظر می رسید این بازیکن با تراکتورسازی تبریز قرارداد دارد،او می تواند در صورت توافق با حبیب کاشانی بدون دردسر به عنوان بازیکن آزاد راهی پرسپولیس شود.

سایت گل - فراز کمالوند در آخرین اظهارنظرش درباره نیکبخت گفته بود او بازیکن تراکتورسازی است و برای نیم فصل دوم به این بازیکن احتیاج دارد.

سرمربی تیم تبریزی اما حالا با یک تغییر موضع ناگهانی می گوید:"در مورد نیکبخت از آقای شفق سئوال کنید،من در جریان نیستم."از سویی مدیرعامل تراکتورسازی هم کار این تیم و نیکبخت واحدی را تمام شده می داند و برای او آرزوی موفقیت می کند:"من خودم از طرفداران علیرضا هستم و امیدوارم هرکجا که می رود موفق باشد." اما علیرضا نیکبخت واحدی که یکی از تماشاگران ویژه بازی پرسپولیس و سایپا هم بود در خصوص کیفیت جدایی اش از تراکتورسازی می گوید:"متاسفانه قول های آقای شفق عملی نشد و چک هایی که ایشان برای دریافت رضایت نامه ام از پرسپولیس کشیده بود برگشت خورد.به این ترتیب با توجه به اینکه آن مبلغ را شخصا پرداخت کردم هیچ تعهدی به تراکتورسازی ندارم و می توانم پس از پایان محرومیتم با هر تیمی که بخواهم آزادانه قرارداد ببندم."

با این حساب می توان نیکبخت را از حالا بازیکن پرسپولیس در نیم فصل دوم دانست.او که انگیزه زیادی برای بازگشت به میادین دارد درباره 4ماه دوری از میادین فوتبال می گوید:"قسمت این بود که مدتی استراحت کنم.من این اتفاق را به فال نیک می گیرم.شاید اگر بازی می کردم مصدوم می شدم و مدت زمان بیشتری را دور از فوتبال سپری می کردم."

کد:
    2009/10/24

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_oyama's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    sbr

پيش فرض

مشکل اینجاس شما فقط یه مدیر خوب رو با داشتن تیم ملی سنجش میکنید ... من از همه لحاظ میگم دادکان آدم بیخاصیتی بود

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض انصاری فرد: این حرفها اساسا دروغ است

عباس انصاري‌فرد تاكيد دارد كه همه‌چيز در اين رابطه مكتوب است و نكته پنهاني وجود ندارد. او لحن سخن‌اش را تغيير مي‌دهد و مي‌گويد: «ما از آن آدم‌هايي نيستيم كه از دسته دو برزيل بازيكن بياوريم و نيمي از پول آن را به جيب بزنيم!».

سایت گل - تيتر اول يكي از روزنامه‌هاي ورزشي در اواخر هفته گذشته ناگهان به موضوع روز تبديل شد. انتشار خبر قرارداد 5/ 1 ميليون دلاري پرسپوليس با دو بازيكن برزيلي‌اش در اين فصل بايد با واكنش و تكذيب سرپرست باشگاه مواجه مي‌شد اما ماجرا وقتي عجيب‌تر شد كه حبيب كاشاني به خبر قرارداد 5/ 1 ميليارد توماني ثبت شده دو بازيكن پرسپوليس، 100 ميليون تومان هم اضافه كرد. كاشاني به تفكيك و تفصيل گفته است كه وسلي برازيليا و تياگو فراگو، بازيكنان برزيلي اين فصل باشگاه براي قرارداد دو ساله‌شان هريك تعهدي به اندازه 800 هزار دلار به دوش باشگاه گذاشته‌اند و پرسپوليس موظف به پرداخت چنين دستمزدي خواهد بود. لحن كاشاني تنها در اين جمله كمي كنايه‌آميز و نيشدار است: «زمان بسته شدن اين دو قرارداد من در باشگاه نبودم و نمي‌دانم چه مسائلي وجود داشته است.»

يكي، دو روزي از ماجرا گذشت و هنوز خبري از عباس انصاري‌فرد نبود اما ديروز مديرعامل سابق باشگاه پرسپوليس در گفت‌و‌گو با «تهران‌‌امروز» نشان داد كه از انتشار اين خبر برآشفته است. عباس انصاري‌فرد پس از شنيدن خبرهاي منتشر شده، حرف‌هايش را با اين جمله شروع كرد: «اساسا چنين چيزي دروغ است. نمي‌دانم كاشاني بر چه مبنايي اين حرف‌ها را زده. من كاري به باشگاه ندارم اما من را مجبور مي‌كنند وارد صحنه شوم.»
    عباس انصاري‌فرد كه از اين ماجرا حسابي عصباني شده توضيح مي‌دهد كه قرارداد هر يك از بازيكنان پرسپوليس 450 هزار دلار است كه اين مبلغ هم شامل دستمزد آنها براي دو فصل بازي است و هم شامل پولي كه بايد براي صدور رضايتنامه به باشگاه‌هايشان پرداخت مي‌شده. طبق اظهارات انصاري‌فرد، به هر يك از اين دو بازيكن حدود 170 تا 180 هزار دلار دستمزد بايد پرداخت شود و كلا مبلغي كه بابت اين دو بازيكن براي هر سال تعهد شده حدود 500 هزار دلار است.

عباس انصاري‌فرد تاكيد دارد كه همه‌چيز در اين رابطه مكتوب است و نكته پنهاني وجود ندارد. او لحن سخن‌اش را تغيير مي‌دهد و مي‌گويد: «ما از آن آدم‌هايي نيستيم كه از دسته دو برزيل بازيكن بياوريم و نيمي از پول آن را به جيب بزنيم!» انصاري‌فرد در گفت‌و‌گو با «تهران‌‌امروز» مدعي شد كه اسناد و مدارك مربوط به اين ماجرا را منتشر خواهد كرد. حال آنكه چطور او به اسناد باشگاه دسترسي پيدا مي‌كند پرسش ديگري است. انصاري‌فرد مدعي است كه يك نسخه از قرارداد اين بازيكنان در اختيار مدير برنامه‌هاي‌شان است و مي‌شود به همين استناد كرد.
    مديرعامل سابق پرسپوليس كمي بعد به انتقاد شديد از كاشاني مي‌پردازد و مي‌گويد: «خودشان مظهر اين‌جور كارها هستند و حالا به من نسبت مي‌دهند. يكي نيست بپرسد كه ورود خودشان به پرسپوليس چگونه بوده؟ اگر لازم باشد مي‌گويم كه چطور كاشاني با ليدرها جلسه مي‌گذاشت كه به پرسپوليس برگردد. نمي‌گذارند من آرام بنشينم. به‌زودي همه مسائل را افشا خواهم كرد!» اين جملات قطعا فاز تازه‌اي از ماجراها را در پرسپوليس آغاز خواهد كرد و شايد منجر به به‌هم خوردن جو آرام فعلي شود.

جالب است كه ديروز زلاتكو كرانچار، سرمربي پرسپوليس در برنامه ورزش و مردم از آرامش موجود در پرسپوليس ابراز رضايت كرد و حضور كاشاني در باشگاه را دليل اصلي چنين فضايي دانست. مي‌شود از حالا پيش‌بيني كرد كه در هفته پيش‌رو دوباره مناقشات تازه‌اي در پرسپوليس بروز خواهد كرد. ديروز بعضي از منابع نزديك به باشگاه اعلام كردند كه بي‌صبرانه منتظر انتشار اسناد و مدارك انصاري‌فرد هستند چون حرف‌هاي كاشاني منبعث از اسناد و مدارك موجود در باشگاه است.

يكي از نزديكان باشگاه كه نخواست نامش فاش شود گفت: ماجراي بازيكنان برزيلي تنها نقطه ابهام در بررسي‌هاي انجام گرفته نيست. مديران فعلي باشگاه نسبت به مسائل ديگر مثل افتتاح بيمارستان و كلينيك پرسپوليس نيز اطلاعات دقيق و كاملي ندارند و نمي‌دانند چه مبالغي رد و بدل شده است. ظاهرا قرارداد اشپيتيم آرفي، مهاجم نه‌چندان موثر پرسپوليس نيز محل سوالات ديگري است. اين‌طور كه پيداست مبلغ قرارداد اين بازيكن بيشتر از سطح واقعي اين بازيكن بسته شده در حالي كه ارقام پيشنهاد شده به مهاجم فصل گذشته پيام خراسان حداكثر نصف قرارداد او با پرسپوليس بوده است.

مانی راهبر

کد:
    2009/10/24

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

انصاری فرد دست به تکذیب کردنش داره هر روز بهتر میشه

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

مشکل اینجاس شما فقط یه مدیر خوب رو با داشتن تیم ملی سنجش میکنید ... من از همه لحاظ میگم دادکان آدم بیخاصیتی بود
    خوب شما بقیشو بگو تا ما طور دیگه ای سنجش کنیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •