تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 647 از 1805 اولاول ... 14754759763764364464564664764864965065165769774711471647 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,461 به 6,470 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

این معما رو حل کنید مهندس لطفا .

ببیند من اصلا از صبح تا شب ( ساعت 10 شب ) از اینترنت استفاده ایی ندارم .
    بعد چطور ممکنه توی روز 3.8 گیگ دانلود کرده باشم ؟
    توی گزارش ریز کارکرد زده توی روز من چندین دانلود کردم اونم با حجم های زیاد .

اصلا میگیم من توی روز هم دانلود کردم .
    خوب من که 11 گیگ بیشتر دانلود نداشتم . چطور 31 گیگ تونستم دانلود کنم ؟
    این هم عکسش .
    یه نگاه بکنید .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه e4lyas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

در اصطلاح ما مشهدی ها - اگر واقعا شما همون آقای جعفریان باشید - : این جمله خیلی میچسبه اینجا :

اوه صاحبش اومد .. : ) ( مزاح )
    =====================================

ببینید مشکلات زیاد هست و بوده ... که من به سهم خودم هر کدوم که به ذهنم مهم بوده رو در هر بخش رو در زیر دسته بندی کردم و اگر که پاسخ بدید معلوم میشه خودتون هستید ... جدای اون از OMID.1080 درخواست دارم تایید بکنه !

1 ) نمونه اش یکی از دوستان دیروز 2 گیگ شارژ کرده و امروز 1 صفحه باز کرده و 2 گیگ پریده !

برای این چه پاسخی دارید ؟ در صورتی که در این اوضاع نا به سامان این 2 هفته دانلودی هم نداشته بگیم برای جبران این 2 گیگ صفر شده ! ...

یا یکی از همین دوستان هیمنجا 12 گیگش پریده ... ! ...

من خودم 4 گیگم پرید ...

2 ) مشکل بعدی سرعت ! -- کم شدن پینگ !!!!!!! که اساسی ترین مشکلاست ! .. یک REMOTE حتی برای حل میشکل دوستانم از طریق اینترنت نمیتونم توسط نرم افزار Team Viewer بزنم ..

یا انجام دادن بازی های آنلاین ... !

سرعت دانلود در شبانه که اونی نیست که در قرار داد اولیه بوده !

3 ) فیلتر شدن های بی خودی .. که با ریفرش دوباره اوکی میشه .. ولی من خودم به خاطر این مسئله فرمی رو پر کردم که پرید .. !

4 ) حذف بدون خبر و اطلاعیه شبانه که خیلی ها حجمشون رفت !

5 ) میخواین شبانه رو بردارید !!! این دیگه چرا :| ... اوکی میخواین بردارید و طیق گفتتون هزینه میاد پایین مثلا چقدر میشه ؟!!! ؟؟؟ $ ???

6 ) چرا در فیـــــــبر نوری انحصار ایجاد کردید ؟
    ش

4. 8 کاربر از e4lyas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

جدای اون از OMID.1080 درخواست دارم تایید بکنه !
    2 ) مشکل بعدی سرعت ! -- کم شدن پینگ !!!!!!! که اساسی ترین مشکلاست ! .. یک REMOTE حتی برای حل میشکل دوستانم از طریق اینترنت نمیتونم توسط نرم افزار Team Viewer بزنم ..
    البته پینگ رفته بالا ( افزایش داشته ) که این اصلا خوب نیست . مثلا واسه گوگل رسپوند تایم الان شده 240ms. که یعنی فاجعه .
    دقیقا از 10 دقیقه پیش هم سرعت به شدت خیلی خیلی زیاد اومد پایین . طوری که همین صفحه رو اگه ریفرش بزنی یه ساعت طول میکشه تا لود بشه .

6. این کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitler1945's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مخابرات یه بدقولی کرده اونم اینه که قرار بوده حجم های دانلود شبانه ای که از تاریخ 27 مرداد واسه همه قط شد رو به حساب ها برگردونه که هنوز انجام نشده . هر چی هم پیگیری کردیم گفتن نامه اش رو زدیم ولی انجام نشده

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

حوب دیگه بچه ها مهندس رفت . امیدوارم دوباره فردا بیاد تا ادامه بحث رو دنبال کنیم .
    انشا... از این به بعد همه درخواست ها و مشکلاتشون رو مودبانه بنویسند تا خود مهندس بیاد بررسی کنه .
    فقط موضوعات تکراری ننویسید . با تشکر از کاربر موافق بودن تون رو اعلام کنید .
    ممنون.

9. این کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه danial13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

ای بابا شما چقد خوش خیالین که فکر میکنین این اقا بیاد اینجا که مشکلات مارو حل کنه.تو این مملکت گل و بلبل همه به فکر دزدین نه به فکر مشکلات مردم
    از بعد عید حداقل دو ماه اینترنتم قطع بوده.حجمم که قربونش برم صبح شارژ میکنی شب میای میبینی نیست.پشتیبانی هم که هر وقت زنگ زدم دقیقا 60 نفر تو صف بودن.زنگ هم که میزنی میگن سامانه خرابه.خب کی قراره مشکل سامانه برطرف بشه؟لابد وقتی کسری بودجتون ردیف شد؟!
    شما هم پسر خوب برو بخواب صبح مدرست دیر میشه افرین عمو جون

11. 4 کاربر از danial13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

سرعت دانلود در شبانه که اونی نیست که در قرار داد اولیه بوده !
    طرح طلایی کمپین.
    مثلا همین امسب سرعت ار یک تا یک و ده 250 کیلو بایت بود بعد یکدفعه شد زیر 90. نشون میده اپراتورها که میگن "شیر میشه" "دروغ میگن". چرا شبهای اول فروش شیر نمیشد؟؟؟ آیا امشب همه کاربرا با هم از یک و ده دقیقه شروع به دانلود کردند؟ غیرممکنه. جواب اینه که مخابرات "عمدا" سرعتا رو کم میکنه. چرا 1 تا جایی که میتونسته طرح فروخته.2 مشتری حجم بیشتری بخره. پیرو این شعار که "مشتری کمتر،سود بیشتر" بجای اینکه بگن "مشتری بیشتر+سود کمتر=سود بیشتر"

8413535 شبا جواب نمیدن. برخوردشون پرخاشگرانه و بیحوصله است.
    2020 همیشه مشغول.
    برخوردشون پرخاشگرانه و بیحوصله است.
    و
    ....
    امید آقا،اتفاقا نظر من اینه که تکراری بنویسیم، تا حل شدن موضوعات.

13. 2 کاربر از AliTavakoli7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خطاب به آقای ملک جعفریان اگر این را می خواند:
    با سلام؛ مشکلات سرویس ADSL مشهد یکی دوتا نیست و دوستان به آنها اشاره کردند و شما هم خودتان کمابیش از آن خبر دارید ولی به نظر بنده باید این مشکلات رو اولویت بندی کرد در حال حاضر دو مشکل عمده دغدغه اکثر کاربران است، اول مساله کم و زیاد شدن بی حساب و کتاب حجم ها و اینکه کاربر بدرستی از میزان حجم مصرفی خود مطلع نیست و از آن مهم تر بحث ساعات رایگان شبانه است که از 1 تا 7 بوده و تمامی کاربران این تاپیک طرح خود را براساس این امکان انتخاب کرده اند و حالا با هیچ معیاری حذف آن یا کم شدن حجم مصرفی از حساب کاربر توجیه پذیر نیست و هر چه زودتر باید به روال گذشته برگردد. دوم مساله محدود شدن سرعت دانلود کاربران در ساعات رایگان شبانه بر روی یک سرعت ثابت بوده که بسیار کمتر از مقدار اسمی حتی با ضریب ا به 8 است مثلا سرعت بنده که طرح طلایی دارم بجای اینکه 256 باشد در بهترین حالت حدود 90 می باشد و در اکثر مواقع به 5 هم می رسد و بدتر از اینکه هیچ تفاوتی بین سرعت کاربران با طرح های مختلف نمی باشد در صورتیکه هر کاربر بسته به طرحش میزان متفاوتی باید هزینه شارژ زمانی بپردازد.
    مسائلی مثل حذف طرح های نامحدود معمول، افزایش ناگهانی هزینه شارژ، تغییر پی در پی نوع و نام طرحها، حذف امکان تمدید طرح ها، قطع و وصل های طولانی مدت و ناگهانی، عدم پشتیبانی مناسب، ناآگاهی اپراتورها و... هم هست که می شود درباره هر کدام جداگانه بحث کرد.
    Last edited by zed2; 30-10-2013 at 00:35. دليل: فونت نامناسب - تکرار نشود

15. 6 کاربر از bob111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بچها دروغ میگه این ملک جعفریان fake ه نسخه ی چینیه احتمالا !!!

امار مهندسو داریم با بچها تو وایبر که با اندروید هستش نه با ایفون 5

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام آقای مهندس جعفریان

اقای مهندس درخواست هایی دارم که در صورت منطقی بودن لطفا اجراشون کنید

1- انلاین بودن پنل کاربری(بدین معنی که اگر من دانلود کنم بلافاصله حجم کم شده رو نشون بده نه اینکه 2 ساعت بعد نشون بده چون من نمی فهمم که این سیستم شما درست حجم کم می کنه یا نه) پارسال بلافاصله حجم دانلود شده رو کم میکرد ولی الان نه

2- چرا طرح الماس و کمپین تجاری به خطوط فیبر نوری نمیدین

3-چرا طرح نامحدود نداریم؟ (تهران همدان و اصفهان و غیره همه دارند اگه مصوبه است چرا بقیه اجرا نمی کنند)

4- تو همین مشهد افراد با طرح های مشابه سرعت دانلود متفاوتی دارند نمونش خودم که سرعت دانلود من 256 ولی با خط دیگه سرعت 120 کیلوبایت هستش و هر دو طرح 2 مگابیت هستند

5-به چه علتی فیبر نوری رو به شرکت های خصوصی نمیدید( اونا هم طرح نامحدود میدن )

6-اطلاع رسانی اصلا خوب نیست تو این 10 روز که اینترنت قطع بود به کارشناساتون زنگ میزدیم خودشون علت رو نمیدونستند و هی میگفتند فردا درست میشه

7-من دیشب حجممم 6 گیگ بود دانلود شبانه رایگان هم داشتم امروز صبح که به سامانه نگاه کردم 1 گیگ واسم مونده بود

18. این کاربر از imanghamari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •